Με προβληματιζει οτι:
Δεν γνωριζε η Ελληνικη πλευρα το καταστατικο της ΕΕ που επιτρεπει ΜΟΝΟ σε Αρχηγο Κρατους η Πρωθυπουργο να παρισταται στις συνεδριασεις
Δεν γνωριζε ο συνταγματολογος Ε Βενιζελος οτι υπαρχει ασυμβιβαστο στο Υφυπουργικο αξιωμα και την συμμετοχη η ιδιοκτησια σε υπερακτιες εταιρειες
Εαν δεν ημουν σιγουρος οτι οι συμβουλοι ειναι παντελως αναξιοι, θα ελεγα οτι πηγαν να τη "φερουν" και στους εξω και σε εμας.
Δεν παιρνει λαθη νομιζω σε αυτα τα θεματα.
Δυστυχως βλεπω οτι πασχει ο μηχανισμος.
katsaraios (26-06-12)
με προβληματιζει οτι δεν γνωριζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερα (χειρα).
katsaraios (26-06-12)
Για αυτο και θα φαμε την μεσαια (πετσα)
katsaraios (26-06-12)
καλά έκανε ο κόσμος που ψήφισε μνημονιακά τελικά, ή όχι...τι πιστεύετε???
γιατί με την έλευση της ισπανίας και κύπρου, δεν νομίζω να συνεχίσουν να ασχολούνται με το ελληνικό πρόβλημα για πολύ ακόμα.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
οσο μένουμε μέσα στο γήπεδο, όλο και μπορεί να σφυρίξει κανένα ψεύτικο πέναλτυ γιά παρτη μας ο διαιτητης Τομ, έξω από το γήπεδο δεν γίνεται καν ματς. Καντινες με βρωμικα έχει μόνο.
η κυπρος???
με τα οικοπεδα και τα κοιτασματα???
η Ισπανια με μια απο τις μεγαλυτερες βιομηχανιες??
χαχαχαχα ολα ειναι σαν τη μερα της μαρμοτας μονο που το ονομα της χωρας αλλαζει!!
αυτοι με ποιους τα φαγανε? ηταν κοπροσκυλα τεμπεληδες που δεν δουλευε τιποτα?
Ρε ψιλο γαζι μας δουλευουν...
ααα και τωρα που το θυμηθηκα, αφου η ευροζωνη εχει προβλημα και δεν μπορει να σωνει συνεχεια τα κακα κρατη που χρωστανε!! γιατι επαθαν κωλοπιλαλα μολις ειπε η κυπρος οτι δεν θα μπει στο μηχανισμο και θα δανειστει απο τον πουτιν? και αρχισαν τις απειλες για μη στηριξη αν το κανει????
Driver M (27-06-12), katsaraios (26-06-12), Panos 316T (26-06-12)
πιό λιανά ?
εκτός μνημονίου δεν θα είχαμε καμμία ελπίδα, τωρα έχουμε μία ελάχιστη.
Δεν ξέρουμε τι ακριβως θα γίνει με την Ισπανία, ούτε εχουμε το ίδιο πρόβλημα με εκείνην. Οι Ισπανοί έχουν τεράστιο μέγεθος αλλά δεν ζητάνε λεφτά γιά να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Αξιώνουν στηριξη στις Τράπεζες τους και έχουν κάθε δίκιο να το κάνουν, μιλάμε γιά Τράπεζες της ζώνης του ευρώ. Κανονικά θα έπρεπε να ηταν αυτονοητη η ανακεφαλααιοποίηση τους από την ΕΚΤ, αυτό σημαίνει ζώνη κρατων με κοινό νόμισμα. Αν είχαμε και μείς το ίδιο πρόβλημα (οπως η Κύπρος) θα ηταν εύκολο να επωφεληθούμε από την εξέλιξη στην Ισπανία.
Τελος πάντων, θα δούμε αν θα υπάρχει ευρωζώνη το χειμώνα και τι ευρωζώνη θα είναι αυτή. Φαντάσου όμως να υπάρχει, να είναι ισχυρή και εμείς να είχαμε φύγει μετα από εκλογές ... Αυτό λέω.
Thomelef (26-06-12)
δεν ξέρω ρε φίλε. εγώ τα έχω τόσο μπερδεμένα πλέον, που δεν μπορώ να βγάλω κανένα συμπέρασμα.
αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι μια τελείως ανοργάνωτη χώρα, υπουργούς - βουλευτές - προθυπουργούς τελείως ανίκανους να διαχειριστούν την κατάσταση, υπευθηνότητα μηδέν, και φώς πουθενά.
εδώ μάλιστα ανακοινώνει η ΔΕΗ αύξηση έως και 17% στους λογαριασμούς ρεύματος.
εγώ ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία είτε εντός, είτε εκτός ευρωζώνης με αυτούς που έχουμε μπλέξει.
αν δεν μπούνε οι ξένοι εδώ μέσα να εποπτεύουν την τήρηση του μνημονίου με απειλές ως προς τις δόσεις, δεν γίνεται δουλειά. και όταν λέω απειλές, ενοώ απειλές για την αυστηρή τήρηση του μνημονίου, και όχι σε ενναλακτικές λύσεις που δίνουν οι δικοί μας οι τραχανάδες εδώ και τρία χρόνια. αυστηρή τήρηση, με ακριβώς όπως τα ζητάνε οι ξένοι.
αν δεν γίνει αυτό, εγώ ειλικρινά δεν βλέπω κανέναν λόγο να μένουμε εντός πλέον.
δεν γίνεται να τους αφήσουν να δρούν ανεξέλεκτα πλέον και να κάνουν ότι τους κατέβει.
η χώρα θέλει συμμάζεμα, και μάλιστα μεγάλο. πράγμα που δεν μπορεί κανένας έλληνας πολιτικός να κάνει...
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
bill_m3 (27-06-12), katsaraios (26-06-12), Kostas_1 (27-06-12), Leonidas_E39 (26-06-12), PANOS-E60 (26-06-12)