ε και εγω αυτο λεω!!
τον μισθο ομως τον καθορισαν η στη συλλογικη συμβαση ή σε κατ'ιδιαν συμφωνιες πχ. παρε δεκα αυξηση θα σου κανω αυξηση στις κρατησεις τα 8 και θα εχεις μεγαλυτερο εφαπαξ ή αλλα "προνομια".
Συμφωνιες ηταν αυτες και καταλαβε με, δεν ειμαι εγω που θα τις κρινω, καθε κλαδος εργαζομενων πρεπει να πασχιζει για καλυτερες συνθηκες, μη κοιτας τωρα που επεσε "φτωχεια" και η φτωχεια φερνει γκρινια.
Λες για τις δεκο και τον τροπο που προσλαμβαναν ναι ετσι ηταν αφου εφτιαχναν στρατο,αλλα ηταν μονο εκει? δεν γινοταν το ιδιο και σε ιδιωτικες επιχειρησεις? γιατι εγω ξερω περιπτωσεις που πηγαινες με σημειωμα μεχρι και στα καρφουρ για προσληψη.
Η μηπως σε μεγαλες διαφημιστικες που πηγαιναν τα τεκνα ημετερων...
Γιατι σημερα δεν γινεται? αν εχω την δυνατοτητα εγω να προσφερω θεση εργασιας δεν θα τη δωσω σε φιλο?
Τεσπα ολη η ουσια απο ολα τα νηματα και τα ποστ της επικαιροτητας πανω σε παρομοια θεματα ειναι στο ποστ του Σταματη, αν το καταλαβουμε ,τοτε ισως διωξουμε τα φαντασματα που κυνηγαν τον καθενα μας και να ξεκινησουμε σε μια νεα αρχη απο μια και οχι απο εκατομμυρια αφετηριες που πηγαινουν σε διαφορετικους προορισμους.
Panos 316T (25-06-12), Stamatis (24-06-12)
Εγω ποσταρα αυτο χθες
https://www.zougla.gr/kosmos/article/...ous-trapezites
Απο εκει ξεκινησε ο Πανος με χιουμορ πιστευω και εκτυλιχθηκε η κουβεντα μας ολων εδω πιστευω με καλη διαθεση και χωρις παρεκτροπες.
Αν ειναι λαικισμος, 'η δικια μας ελληνικη κλασικη φαγωμαρα πως γινεται να υπαρχει το ιδιο προβλημα σε χωρες πιο ανεπτυγμενες που δεν ξερω αν εχουν τετοια διαφθορα η τα αλλα ελληνικα κουσουρια (δεν τα αναφερω γιατι χιλιοειπαμε ολοι θιγονται με δικια και αδικα)??
Αυτος ηταν ο προβληματισμος μου..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
πλήρωνε μλκ έλληνα δλδ...κατα τ'άλλα, ΑΕ ιδιωτικοποιημένη η ΔΕΗ.
βάλε ρε στάθη κάνα καινούριο εμότικον. εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση, και τα κλασικά δεν φτουράνε.
sympether with chiefτης
φαίνεται τελικά ότι δεν τσίμπησε ο αυνανόπουλος για να γίνει το εξηλαστήριο θύμα, και έτσι αποφάσισαν ότι πιο ορθό θα ήταν να καεί κάποιος που τα ψωμιά του είναι πολύ λίγα ακόμα.
απο την άλλη, ο αξιότιμος κύριος υπουργός οικονομικών τελικά αποφάσισε ότι λόγο υγείας, δεν μπορεί να αναλάβει το μπουρδ...γκουχ γκουχ υπουργείο οικονομικών, ενώ παραιτείτε των καθηκόντων του και ο αξιότιμος κύριος υπουργός ναυτηλίας.
ποιός ξέρει πόσο σκ@τ@ είναι τα πράγματα και συμβαίνουν όλα αυτά τις τελευταίες μέρες, ενώ η κατάσταση είναι τελείως εκτός ελέγχου.
φαίνεται ότι η πατάτα καίει πολύ περισσότερο απ'ότι νόμιζαν κάποιοι, και κοιτάνε να πηδήξουν όπως όπως απο το καράβι.
να δώ τώρα που μπαίνει η ισπανία στον μηχανισμό και θα σταματήσει το δανεικό απ'έξω τι θα κάνουμε.
sympether with chiefτης
Ο σαμαρας τωρα θυμηθηκε να κανει επεμβαση στο ματι,ο υπ. οικ. παραιτειται,το συριζα σιγει εντελως και η ολη κατασταση μοιαζει με ηρεμια πριν την καταιγιδα...
-------------------