-
φιλε... οταν ημουν 12 με pstn μου εκανε dial στο Βορειο Πολο για να δω ενα ποπο, ευτυχως προλαβα στα 5 δευτερολεπτα να ξηλωσω το καλωδιο απ το μοντεμ, ενας φιλος μου πληρωσε 200ευρο οτε, εγω την γλιτωσα με 14!
απο τοτε για 2 μηνες ειχα 2 βυζια για σταρτ στο pc, σημα του word ποπο, και παντου live sex, cyber sex, sex sex sex...
εε μετα εμαθα το φορματ!
-
The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:
-
λοιπον καταρχας να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας και την λυση που μου δωσατε, εκανα επαναφορα συστηματος 4 μερες πριν και ολα οκ
, τωρα αυτο που δημιουργησε το προβλημα υπαρχει μεσα στο pc η εξαφανιστηκε??????????
-
-
πηγαινε στις ληψεις..
τι χρησιμοποιεις explorer , mozzila?
συνηθως αυτα μπλεκονται και εκει που σου λεει π.χ κατεβασμα υποτιτλων κατεβαινει αυτη η βλακεια!
-
The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:
-
explorer ειχα στην προκειμενη περιπτωση (χρησιμοποιω και chrome), εκανα μια εκκαθαριση cookies και ιστορικο και μαλλον καλα θα ειμαστε , γνωστη σελιδα για ταινιες (οχι πονηρες) και να μας κανει τετοιο πραγμα?????????? τι να πω πολλοι φιλοι μου βλεπουν απο αυτην και δεν ειχαν προς το παρον θεμα.............ειδωμεν............... ... την επομενη φορα μονο με linux
-
The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP