Nissan sunny b12 coupe το είχα δει το 1991 όταν αγοράζαμε το Ν13 τότε και απλά μου έχει μείνει. Αν ποτέ τα καταφέρω να το βρώ όπως το θέλω περίπου θα το αγοράσω ακόμα και τώρα!!!!
![]()
Nissan sunny b12 coupe το είχα δει το 1991 όταν αγοράζαμε το Ν13 τότε και απλά μου έχει μείνει. Αν ποτέ τα καταφέρω να το βρώ όπως το θέλω περίπου θα το αγοράσω ακόμα και τώρα!!!!
![]()
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Bazil Van Sinner (05-09-14), playmaker (02-09-14), Ptboul (05-09-14)
Υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο, με ΑΜΟ πινακίδες, σε άψογη παραδόξως κατάσταση, μπλε σκούρο με μαύρη κουκούλα στη γειτονιά μου κ το λιγουρεύομαι![]()
Απλά δεν έχω λόγια για αυτά τα δύο αμάξια. Το Ν13 το πήραμε το '87 (σε 1.3) κ το ονειρευόμουν στην 1.6 SGX 4Χ4 έκδοση. Το δε δεύτερο ήταν κ για εμένα παιδικός πόθος μαζί με το 200 + 300SX ♥
H επιτομή της αξιοπιστίας μετά από 20 χρόνια συμβίωσης και 400.000km.
Ξεκινησα για το σχολειο οπως καθε πρωι, αγχωμενος (γιατι δεν ημουν και πολυ διαβασμενος) και βιαστικος...γιατι ετσι πηγαινα καθε πρωι....
Παντα επαιρνα τον ιδιο δρομο, μεσα απο τα στενα δρομακια της πολης, παντα εβλεπα τα ιδια πραγματα στον δρομο, το σκυλι ,την κυρα Κατερινα,.......δεν ειχα υπολογισει ομως κατι....οτι σε μια μικρη πολη της επαρχιας εν ετη 87?(νομιζω) θα εβλεπα το τελειο για μενα τοτε αμαξι...αυτο που θα με εκανε καθε πρωι να περνω τον δρομο για το σχολειο χαρουμενος.....
Ηταν μεσα σε μια αυλη.........κατακοκκινη....διπ ρτη, με κατι σποιλερ που δεν ειχα ξαναδει ποτε......ηταν ενα Ε30 316 κουπε με σπορ πακετο?........απιστευτο αμαξι.... δεν θα το ξεχασω ποτε το πρωτο συναισθημα οταν το ειδα.......
Αυτο θα ηταν ατο αμαξι που θα ηθελα να κανω τις βολτες μου τοτε και να νοιωθω ο καλυτερος στο δρομο (εστω και αν δεν ημουν)......
Τα χρονια περασαν ...ο μικρος μεγαλωσε και αλλαξε και προτιμησεις.......οπως ολοι μας (ισως).............τωρα για να κανω τις βολτες μου και να διασκεδαζω εννιοτε θα ηθελα καποτε να μπορεσω να αποκτησω ενα 997 TURBO.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 24-01-11 στις 10:04
Bazil Van Sinner (02-09-14), Kostas_1 (25-02-10)