Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 127

Θέμα: Να ζησουμε να το θυμομαστε......

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποψε γυρω στις 10 αποχαιρετησα κατα πασα πιθανοτητα το αμαξακι μου.
    Ενα απολιθωμα 100 χρονων με μερσεντες (τι αλλο; ) παραβιασε στοπ και επεσα ολη επανω του με 50χιλ. περιπου. Νομιζω πηρε σασι. Εγω επαθα θλαση στον αυχενα και χτυπησα στο στηθος πλαγια, νομιζω αρκετα για να με κρατησουν 4 ωρες για εξετασεις στο νοσοκομειο. Ειμαι συντετριμενη για το αμαξακι που εχει τετοια χαλια και δεν μπορω να το βλεπω γιατι βαζω τα κλαμματα....
    Εννοειται οτι ο γερος δεν ηρθε καν στο νοσοκομειο να δει τι εγινε.....δολοφονοι με διπλωματα...
    Περαστικα και μην στενοχωριεσαι για το αμαξι σου...Αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες...Αυτοι οι ######γεροι ειναι κινδυνος-θανατος...Αντε να ηταν στη θεση της Σασας κανενας με μηχανακι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 24-06-12 στις 13:36

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια δεν καταλαβε τιποτα, εκανε 5 λεπτα να βγει απ'το αμαξι και αφου με κατηγορησε οτι φταιω εγω, τον πηρα απ'το χερι και του εδειξα τα στοπ που παραβιασε και τα κοιτουσε καλα-καλα...Αν ηταν αντρας στη θεση μου ισως και να τον χτυπαγε και να εχανε το δικιο του.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανε του καταγγελια για επανεξεταση,ισως γλυτωσεις τους δρομους απο εναν τετοιο οδηγο....ισως...Εγω βρηκα προσφατα ενα τετοιο κ@λογερο αναποδα στην Ε.Ο. Αθηνων-Κορινθου!!!Του κορναρα,το καταλαβε,εκανε αναστροφη και συνεχισε στην ορθη πορεια αυτη τη φορα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν ηρθε τροχαια και εφοσον υπηρξαν τραυματισμοι και εφοσον κατεληξες στο νοσοκομειο,λογικα θα του κανει μηνυση αυτεπαγγελτα η τροχαια.Αυτο που πρεπει να δωσεις σημασια ειναι να παρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα τη δικογραφια απο την τροχαια για να μπορεσεις να αποζημιωθεις και γρηγορα.
    Οσον αφορα τον παππου,τι να πω.Οι νουμερο 1 κινδυνος!!!!
    Περαστικα σου και σιδερενια!!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

καλα Σασα ασε τις μηνυσεις, γιατι θα σου κανει καμια αρνητικη, επειδη και καλα ετρεχες και θα παλευεις με τα δικαστηρια...
    παιζει ρολο μεχρι και που τον χτυπησες! αν τον χτυπησες στο πισω μερος αντε βρες ακρη!
    αυτα ισχυουν αν επεσες εσυ πανω του!

6. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

oldcarskickass (04-07-12)

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχην περαστικα.Ασε τις μυνησεις στην άκρη μέχρι να δεις αν θα αποζημιωθείς ικανοποιητικα ΄μύνηση μπορείς να του κάνεις σε χρονικό διάστημα μέχρι και 3 μήνες.Συμβουλέψου ένα φαρνατζή καλό που έχει άκρη με τις ασφαλιστικές για να δεις καταρχήν τη ζημια του αυτοκινήτου και εαν δεν φτιαχνεται να το βγάλεις ολική και εάν είσαι τυχερή να πάρεις ίσως λέω ίσως τα λεφτά που το πούλαγες.Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις είσαι συναισθηματικά φορτισμένη ηρέμησε και πράξε βάση λογικής.

8. The Following User Says Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:

120ie87 (05-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σασα η τροχαια ηρθε? Αν οχι μπορεις εστω και εκ των υστερων να το δηλωσεις? Καλο θα ηταν να ρωτησεις κανενα φιλο ασφαλιστη και δικηγορο. Φιλο ομως....

10. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Nino (24-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

περαστικά, και μην στεναχωριέσαι για τις λαμαρίνες.
    φυσικά θα μου πείς...έξω απ'το χορό εύκολα το λές, και θα'χεις και δίκιο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σασα η τροχαια ηρθε? Αν οχι μπορεις εστω και εκ των υστερων να το δηλωσεις? Καλο θα ηταν να ρωτησεις κανενα φιλο ασφαλιστη και δικηγορο. Φιλο ομως....
    Eννοειται βρε παιδια οτι ηρθε, αφου ηρθε και ασθενοφορο και εκανα ολες τις εξετασεις. Αυριο θα παρω το χαρτι απ'την τροχαια. Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι οτι δεν εχω τοσα χρηματα να το φτιαξω γιατι ειμαι σιγουρη οτι ειναι πανω απο 3.οοο το κοστος και θα απευθυνθω σε εναν θειο φανοποιο μηπως το φτιαξει(αν φτιαχνεται) και παρει αυτος τα χρηματα απο την ασφαλεια.

13. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

Kostas_1 (25-06-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eννοειται βρε παιδια οτι ηρθε, αφου ηρθε και ασθενοφορο και εκανα ολες τις εξετασεις. Αυριο θα παρω το χαρτι απ'την τροχαια. Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι οτι δεν εχω τοσα χρηματα να το φτιαξω γιατι ειμαι σιγουρη οτι ειναι πανω απο 3.οοο το κοστος και θα απευθυνθω σε εναν θειο φανοποιο μηπως το φτιαξει(αν φτιαχνεται) και παρει αυτος τα χρηματα απο την ασφαλεια.
    αν εχεις θειο φαναρτζη πες του να το τραβηξει για ολικη...
    μην σκεφτεις να το φτιαξεις καν...ποιος θα το παρει μετα?

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP