χρωστας πολλα ρε γιωργο και εχεις τετοιο μενος?![]()
![]()
![]()
χρωστας πολλα ρε γιωργο και εχεις τετοιο μενος?![]()
![]()
![]()
katsaraios (24-06-12)

εγω εχω μενος με την παναχρηστη eurobank...αυριο θα γινει της ποπης...
eurobank εχει 2 στο κεντρο της Λαρισας στην ιδια γωνια κιολας...
κανουμε γαργαρα που μερικα σ.κ κατεβαζουν τα ρολλα στο atm γιατι φοβουνται επεισοδια??? επεισοδια στη Λαρισα....
δεν μιλαμε...
αλλα ρε ******ιδες δεν γινεται απ την παρασκευη να ειναι χαλασμενα και τα 2 μηχανηματα...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ...
και μην μου πειτε να βγαζω αλλη μερα σαν τον πατερα μου, εγω Σαββατο θα βγαζω και αν δεν γινεται θα του σηκωσω το ατμ την αλλη βδομαδα και θα του το καρφωσω στην εισοδο...
Leonidas_E39 (25-06-12), m-power_01 (24-06-12)

m-power_01 (24-06-12), Stathis (24-06-12)

katsaraios (24-06-12)

Σταθαρα μου χρωσταω οσα μπορω να πληρωνω δεν διαμαρτυρομαι για αυτο και ουτε ζηταω καμια ρυθμιση η "κουρεμα" .
Η προφανης μου απεχθεια (επαναλαμβανω οχι προς προσωπα ΠΑΝΟ-ΣΤΑΜΑΤΗ) ειναι για την διασωση και παλι των συνδιαλαγομενων τραπεζιτων με τους διεφθαρμενους πολιτικους ,υπογειως και οχι μονο..
Και για τις πρακτικες τους στην χρυση τους εποχη που πολυ σωστα εγραψε ο Προεδρος και προς τιμην του που διαφωνησε τοτε..
Ο κοσμος ειναι κατευθυνομενος υπερκαταναλωτης του 21ου αιωνα και σιγουρα οταν ετρεχε για διακοποδανεια η αλλες παροχες ας προσεχε την φακα ,αλλα δεν θα κλαψω για τους κακομοιρους τραπεζιτες η τους καταθετες στην ελβετια..
Οι επιχειρησεις χρειαζονται στηριξη με χαμηλοτερους φορους οχι αλλα δανεικα..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Thomelef (24-06-12)