Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 159

Θέμα: Ν43 επισημα πλεον ΔΩΡEΑΝ αντικατασταση πολλαπλασιαστων!!!

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Castrol τα 'χει κάνει σκατά με τις ονομασίες, αλλά μόνο αν έχεις //Μ αξίζει ν' ασχοληθείς.

Για την ιστορία:

1. Υπήρχε το castrol RS που ήταν εγκεκριμένο από τη BMW για τα μοτέρ Μ.
    2. H castrol άλλαξε τη σύσταση του RS κι έπαψε να έχει την έγκριση της BMW (χαμηλότερος δείκτης αντοχής HTHS).
    3. H CASTROL μετονόμασε το παλαιό RS σε TWS και η BMW ενέκρινε το TWS, εξακολουθώντας να μη συνιστά το νέο RS.
    4. Με τον καιρό η CASTROL μετονόμασε το TWS σε EDGE και το νέο RS σε FORMULA RS.
    5. Με τον καιρό η CASTROL μετονόμασε το FORMULA RS σε EDGE SPORT.
    Δλδ το formula Rs που υπάρχει είναι ότι έχει μείνει stock αφού πλέον κυκλοφορεί το edge sport?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ το formula Rs που υπάρχει είναι ότι έχει μείνει stock αφού πλέον κυκλοφορεί το edge sport?
    Λογικά, ναι.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα έκανα κι εγώ την αλλαγή δωρεάν. Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται για χρονολογίες εμένα είναι: 09/2007 E92 316i Coupé N43 Ευρώπη Αριστεροτίμονο N

4. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

aristent (22-06-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....αν και το εγραψα στο θρεντ για τα μπαξιματα,σημερα εκανα και εγω την αλλαγη των πολλαπλασιαστων και τον ελεγχο για τον πολο....ενα πλαστικο καλυμα ηταν που δεν εχριζε αλλαγης συμφωνα με τον Κωστα τον υπευθυνο του συνεργειου.

....οπως μου ειχε υποσχεθει ο Κωστας, δεν με χρεωσε για την εργασια αλλαγης σε υγρα φρενων και σωληνακια αλλα μονο την εργασια για αλλαγη σε πισω τακακια (54ευρω με φπα)για να πατσισουμε την χρεωση της προηγουμενης φορας που εγινε αλλαγη πολλαπλασιαστη με χρεωση εργασιας χωρις να εκτελεστει η καμπανια με δωρεαν εργασια και αντικατασταση με τους νεους.....
    τα καλα ομως να λεγονται και ευχαριστω τον Κωστα που ηταν ΟΚ τελικα.

6. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (27-06-12), S8N (27-06-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....αν και το εγραψα στο θρεντ για τα μπαξιματα,σημερα εκανα και εγω την αλλαγη των πολλαπλασιαστων και τον ελεγχο για τον πολο....ενα πλαστικο καλυμα ηταν που δεν εχριζε αλλαγης συμφωνα με τον Κωστα τον υπευθυνο του συνεργειου.

....οπως μου ειχε υποσχεθει ο Κωστας, δεν με χρεωσε για την εργασια αλλαγης σε υγρα φρενων και σωληνακια αλλα μονο την εργασια για αλλαγη σε πισω τακακια (54ευρω με φπα)για να πατσισουμε την χρεωση της προηγουμενης φορας που εγινε αλλαγη πολλαπλασιαστη με χρεωση εργασιας χωρις να εκτελεστει η καμπανια με δωρεαν εργασια και αντικατασταση με τους νεους.....
    τα καλα ομως να λεγονται και ευχαριστω τον Κωστα που ηταν ΟΚ τελικα.
    Η καμπανια για τον πολο της μπαταριας, εγινε τελικα;

8. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (27-06-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ μπήκα μέσα τη Δευτέρα. Μου αντικατέστησαν το πλαστικό του πόλου και τους πολλαπλασιαστες. Με δική μου χρέωση έγινε το σέρβις αλλαγης λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρα και μικροφιλτρων ενώ ζήτησα να αντικατασταθούν και τα μπουζι. Εκαναν κι έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλο το αυτοκίνητο, κατά τον οποίο ανακαλυψαν και μια καμμένη ασφάλεια. Κατά τα αλλα, το βρήκαν λένε σε εξαιρετικη κατάσταση. Μου έλεγαν και μου επαναλάμβαναν για την ανάρτηση (ψαλιδια, σινεμπλοκ), ότι δεν παρουσιάζει καμία φθορά η τζόγο. Εντύπωση μου έκανε, τόσο ευαίσθητη είναι; Η έχουν δει πολλά τα μάτια τους;

10. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (27-06-12), aristent (27-06-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξέχασα να αναφέρω πως το παλαιό καπάκι του καλωδίου του πόλου είναι μαύρο, ενω το νέο λευκό.

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (27-06-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη ποσα χιλιομετρα εχει το αυτοκινητο? Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα 520 Ε60 2,2 με 104.000 χιλιομετρα ενος φιλου που αναρτηση και γενικα ολο το μπροστινο συστημα ηταν διαλυμενα.

14. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

S8N (27-06-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καμπανια για τον πολο της μπαταριας, εγινε τελικα;
    θεωρητικα ναι.....στην πραξη οχι....... εγινε απλα ενας οπτικος ελεγχος και δεν εχω προβλημα φθορας ,οποτε(συμφωνα με τον υπευθυνο....) δεν χρειζω αντικατασταση....

... ενα απλο πλαστικο καλυμμα ειναι.... εχει ενα τετοιο στο συρταρι του ο υπευθυνος και το δειχνει σε οποιον παει για την ανακληση....αλλα μεχρι στιγμης συμφωνα παντα μ'αυτα που μου ειπε,περασανε σχεδον 70 οχηματα και κανενα δεν εχρηζε αντικαταστασης....

Ποιος σ'ακουει τωρα.......

θα ξαναπαω ετσι κι αλλιως γιατι δεν ειχαν αισθητηρα για τα πισω φρενα...οποτε οτι οδηγιες δωσεις θα κανω!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ μπήκα μέσα τη Δευτέρα. Μου αντικατέστησαν το πλαστικό του πόλου και τους πολλαπλασιαστες. Με δική μου χρέωση έγινε το σέρβις αλλαγης λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρα και μικροφιλτρων ενώ ζήτησα να αντικατασταθούν και τα μπουζι. Εκαναν κι έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλο το αυτοκίνητο, κατά τον οποίο ανακαλυψαν και μια καμμένη ασφάλεια. Κατά τα αλλα, το βρήκαν λένε σε εξαιρετικη κατάσταση. Μου έλεγαν και μου επαναλάμβαναν για την ανάρτηση (ψαλιδια, σινεμπλοκ), ότι δεν παρουσιάζει καμία φθορά η τζόγο. Εντύπωση μου έκανε, τόσο ευαίσθητη είναι; Η έχουν δει πολλά τα μάτια τους;
    καλα, πως "ανακαλυψαν" καμμενη ασφαλεια και εσυ δεν ειχες παρει ειδηση???.....και αντε εσυ δεν προσεξες κατι,δεν σου εβγαζε κανενα μηνυμα?

16. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (27-06-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη ποσα χιλιομετρα εχει το αυτοκινητο? Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα 520 Ε60 2,2 με 104.000 χιλιομετρα ενος φιλου που αναρτηση και γενικα ολο το μπροστινο συστημα ηταν διαλυμενα.
    Περίπου 68.000 έχει. Το πήρα με 27.000 πριν 2 χρόνια. Το μόνο που έχω αλλάξει ειναι αμορτισερ και ελατήρια με σκληρότερα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent
    καλα, πως "ανακαλυψαν" καμμενη ασφαλεια και εσυ δεν ειχες παρει ειδηση???.....και αντε εσυ δεν προσεξες κατι,δεν σου εβγαζε κανενα μηνυμα?
    Ήταν η ασφάλεια του αναπτήρα. Δεν καπνίζω, ούτε έχει τύχει να φροντίσω το κινητό εκεί...

18. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (27-06-12)

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP