Σήμερα έκανα κι εγώ την αλλαγή δωρεάν. Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται για χρονολογίες εμένα είναι: 09/2007 E92 316i Coupé N43 Ευρώπη Αριστεροτίμονο N
aristent (22-06-12)
....αν και το εγραψα στο θρεντ για τα μπαξιματα,σημερα εκανα και εγω την αλλαγη των πολλαπλασιαστων και τον ελεγχο για τον πολο....ενα πλαστικο καλυμα ηταν που δεν εχριζε αλλαγης συμφωνα με τον Κωστα τον υπευθυνο του συνεργειου.
....οπως μου ειχε υποσχεθει ο Κωστας, δεν με χρεωσε για την εργασια αλλαγης σε υγρα φρενων και σωληνακια αλλα μονο την εργασια για αλλαγη σε πισω τακακια (54ευρω με φπα)για να πατσισουμε την χρεωση της προηγουμενης φορας που εγινε αλλαγη πολλαπλασιαστη με χρεωση εργασιας χωρις να εκτελεστει η καμπανια με δωρεαν εργασια και αντικατασταση με τους νεους.....
τα καλα ομως να λεγονται και ευχαριστω τον Κωστα που ηταν ΟΚ τελικα.
![]()
aristent (27-06-12)
Εγώ μπήκα μέσα τη Δευτέρα. Μου αντικατέστησαν το πλαστικό του πόλου και τους πολλαπλασιαστες. Με δική μου χρέωση έγινε το σέρβις αλλαγης λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρα και μικροφιλτρων ενώ ζήτησα να αντικατασταθούν και τα μπουζι. Εκαναν κι έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλο το αυτοκίνητο, κατά τον οποίο ανακαλυψαν και μια καμμένη ασφάλεια. Κατά τα αλλα, το βρήκαν λένε σε εξαιρετικη κατάσταση. Μου έλεγαν και μου επαναλάμβαναν για την ανάρτηση (ψαλιδια, σινεμπλοκ), ότι δεν παρουσιάζει καμία φθορά η τζόγο. Εντύπωση μου έκανε, τόσο ευαίσθητη είναι; Η έχουν δει πολλά τα μάτια τους;
Ξέχασα να αναφέρω πως το παλαιό καπάκι του καλωδίου του πόλου είναι μαύρο, ενω το νέο λευκό.
alexm (27-06-12)
Αρη ποσα χιλιομετρα εχει το αυτοκινητο? Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα 520 Ε60 2,2 με 104.000 χιλιομετρα ενος φιλου που αναρτηση και γενικα ολο το μπροστινο συστημα ηταν διαλυμενα.
S8N (27-06-12)
θεωρητικα ναι.....στην πραξη οχι....... εγινε απλα ενας οπτικος ελεγχος και δεν εχω προβλημα φθορας ,οποτε(συμφωνα με τον υπευθυνο....) δεν χρειζω αντικατασταση....
... ενα απλο πλαστικο καλυμμα ειναι.... εχει ενα τετοιο στο συρταρι του ο υπευθυνος και το δειχνει σε οποιον παει για την ανακληση....αλλα μεχρι στιγμης συμφωνα παντα μ'αυτα που μου ειπε,περασανε σχεδον 70 οχηματα και κανενα δεν εχρηζε αντικαταστασης....
Ποιος σ'ακουει τωρα.......![]()
![]()
θα ξαναπαω ετσι κι αλλιως γιατι δεν ειχαν αισθητηρα για τα πισω φρενα...οποτε οτι οδηγιες δωσεις θα κανω!!!![]()
καλα, πως "ανακαλυψαν" καμμενη ασφαλεια και εσυ δεν ειχες παρει ειδηση???.....και αντε εσυ δεν προσεξες κατι,δεν σου εβγαζε κανενα μηνυμα?
alexm (27-06-12)
aristent (27-06-12)