Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sm6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ως τωρα εμεινα θεατης στο θρεντ ωστε να μην εμποδισω τις πολυ ωραιες αποψεις...

η δικη μου εμπειρια λεει τα εξης...
    ειχα κι εγω τις ιδιες αποριες με τον bmw.
    σκεφτομουν, πως ειναι δυνατον να κανει adaptation προς τα πανω το προγραμμα...?
    το αντιθετο θα πρεπει να συμβει αν ο εγκεφαλος ειναι "εξυπνος"...
    αν ειναι πιο παλιος "χαζος", δε μασαει τιποτα, δε μειωνει τιποτα, μεχρι να τα παρεις στο χερι...

εχω συζητησει ολον αυτον το καιρο που ασχολουμαι (οχι οσο εντατικα οσο αλλοι βεβαια) με αρκετους σοβαρους ξενους tuners (π.χ. evotech, noelle, gembala) και με τεχνικους της bmw.
    ολοι μου ειπαν το ιδιο πραγμα. τα νεα cpu θελουν αυτο το adaptation ωστε να "πατησει" οπως λενε το προγραμμα. ωστε να διαβαστουν ολοι οι χαρτες οι οποιοι ειναι αλληλοεξαρτωμενοι τις νεες τιμες.
    επισης μου ειπαν οτι το αυτοκινητο "μαθαινει" τον τροπο που το οδηγεις και προσαρμοζεται στο οδηγικο σου στυλ. ειναι μια δυνατοτητα των νεων cpu αυτη.

δεν γνωριζω πως ακριβως λειτουργει ενα μοντερνο λογισμικο. εχω μεινει στην εποχη του ζιγκλερ και του χρωματος στο μπουζι.
    ο παρακατω "χαρτης" που φωτογραφισα ενω προγραμματιζοταν το αυτοκινητο μου, ειναι "κινεζικα" για μενα..

τι να πω, μεταφερω αυτα που ακουσα απο αρκετους ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρωπους. και το σοβαρους δεν το λεω εγω, το λεει η δουλεια και η φημη τους.

στην πραξη ομολογω πως δεν καταλαβα τιποτα απο τα παραπανω...
    και οταν εβαλα το προγραμμα και μετα απο 500-1000 χλμ. (τοσο μου ειπαν θελει να "πατησει"), δεν ειδα διαφορα.
    προσοχη δεν λεω δεν υπαρχει διαφορα, λεω οτι δεν την ειδα εγω.
    αυτο συμβαινει διοτι σε ενα αυτοκινητο 500+ ιππων δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις τετοιες διαφορες... οταν μαλιστα κυκλοφορεις σε γλιστερους δρομους που σπιναρεις απο τις 3000 σ.α.λ., οταν "ανοιγεις" μονος σου χωρις μετρο συγκρισης, οταν δεν μετρησες στο ιδιο δυναμομετρο πριν, μετα και μετα απο τα 1000 χλμ.
    η καλη δουλεια που εχει γινει στο αυτοκινητο μου (ή πιθανως η κακη που εχει γινει στο αλλο) φανηκε οταν αλλο με αντιστοιχη βελτιωση (+εκκεντροφορους), εμεινε πισω 3 καροτσες απο σταση εως τα 200... (χωρις να ειναι θεμα οδηγου, αφου το αποτελεσμα επαναληφθηκε 4 φορες.)

αρα θα ταχθω μαλλον με την αποψη των καταξιωμενων βελτιωτων απο τους οποιους εχω ακουσει ακριβως το ιδιο πραγμα.
    δεν μπορει να ειναι ολοι ψευτες, ουτε να υπαρχει μυστικη συνωμοσια των βελτιωτων ωστε να παραπληροφορηθουν ολοι οι χρηστες.

βεβαια ακουω με ενδιαφερον την αποψη του bmw και την κραταω στο μυαλο μου, καθως και η δικη μου λογικη σκεψη οδηγει στο ιδιο συμπερασμα.
    σαφως ομως δεν ειμαι προγραμματιστης. οπως και ο bmw. και πιθανον κατι να μας διαφευγει.

υγ.: τωρα, το τι εγινε με το μπαμπη το σουγια, το μητσο το ροχαλα, τον κουρεα που εχασε απο τον περιπτερα, ο οποιος ειχε περασει τον χασαπη του οποιου το μοτερ εσπασε στο πατημα με τον κεραμιδοψιψινο, τι να πω...
    πρεπει να μας απασχολει?
    ..................................

Συμφωνω απολυτως!!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-02-10 στις 11:29
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

2 ολοιδια αυτοκινητα,το ενα να το σκιζει ο ενας ολη μερα και το αλλο να το πηγαινει χαλαρα...μετα απο χλμ το ενα θα πηγαινει καλυτερα και θα ΚΑΙΕΙ περισσοτερο,ενω το αλλο θα πηγαινει χειροτερα και θα καιει ΛΙΓΟΤΕΡΟ...Μιλαω παντα για αμαξια απο 2006-7 και μετα...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 ολοιδια αυτοκινητα,το ενα να το σκιζει ο ενας ολη μερα και το αλλο να το πηγαινει χαλαρα...μετα απο χλμ το ενα θα πηγαινει καλυτερα και θα ΚΑΙΕΙ περισσοτερο,ενω το αλλο θα πηγαινει χειροτερα και θα καιει ΛΙΓΟΤΕΡΟ...Μιλαω παντα για αμαξια απο 2006-7 και μετα...
    από εμπειρία μου θα λεγα από τα πρώτα καταλυτικά...

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι αν ΔΕΝ "σκίζεις" το μοτέρ η dme ΚΑΝΕΙ ADAPT ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ότι αν βάλεις πρόγραμμα θα κάνει ADPAPT ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ !!!

Αν δηλάδή ένα Μ3 Ε92 το πηγαίνεις όλο κόφτες ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 420 ???

Όχι ΒΕΒΑΙΑ

Απλά αν το πηγαίνεις όλο με κάτω από 3000 στροφές θα κάνει adapt ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ !!!!

Ξαναλέω ... με τη διαδικασία του ADAPTATION το ΜΟΝΟ που μπορεί να συμβεί

είναι να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙΣ !!!

Π.Σ. όταν πήγατε στο Σάλια για δυναμομέτρηση του λέγατε τέτοια ωραία (για σου Μάκη Κουρέα και μπάμπη το Σουγία ???) ... πλάκα θα είχε !!! ...

απαξιώνετε ανθρώπους που τουλάχιστον έχουν φτιάξει και κανά δύο αμάξια της προκοπής !!! (βλ. Αλέπης , Σάλιας κλπ) ...

και στην τελική αν ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ απέναντι στο "μπαμπη το σουγια, το μητσο το ροχαλα, τον κουρεα που εχασε απο τον περιπτερα, ο οποιος ειχε περασει τον χασαπη του οποιου το μοτερ εσπασε στο πατημα με τον κεραμιδοψιψινο"

ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ???? ... για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ???? ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-02-10 στις 22:20 Αιτία: .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων

Το ότι αν ΔΕΝ "σκίζεις" το μοτέρ η dme ΚΑΝΕΙ ADAPT ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ότι αν βάλεις πρόγραμμα θα κάνει ADPAPT ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ !!!

Αν δηλάδή ένα Μ3 Ε92 το πηγαίνεις όλο κόφτες ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 420 ???

Όχι ΒΕΒΑΙΑ

Απλά αν το πηγαίνεις όλο με κάτω από 3000 στροφές θα κάνει adapt ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ !!!!

Ξαναλέω ... με τη διαδικασία του ADAPTATION το ΜΟΝΟ που μπορεί να συμβεί

είναι να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙΣ !!!

Π.Σ. όταν πήγατε στο Σάλια για δυναμομέτρηση του λέγατε τέτοια ωραία (για σου Μάκη Κουρέα και μπάμπη το Σουγία ???) ... πλάκα θα είχε !!! ...

απαξιώνετε ανθρώπους που τουλάχιστον έχουν φτιάξει και κανά δύο αμάξια της προκοπής !!! (βλ. Αλέπης , Σάλιας κλπ) ...

και στην τελική αν ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ απέναντι στο "μπαμπη το σουγια, το μητσο το ροχαλα, τον κουρεα που εχασε απο τον περιπτερα, ο οποιος ειχε περασει τον χασαπη του οποιου το μοτερ εσπασε στο πατημα με τον κεραμιδοψιψινο"

ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ???? ... για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ???? ...

Φιλε μου αλλοι οδηγανε αμαξια και βαζουν προγραμμα για να χαιρονται οι ιδιοι, (προφανος αφου δεν τους νοιαζει ποιον θα περασουν) και αλλοι για να μεγαλωνει υποθετικα ο καβαλος τους.......προφανος εσυ εισαι με τους δευτερους???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

χαχαχααχ ... δηλαδή χαίρεσαι μόνος σου που έβαλεσ πρόγραμμα ???????

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριοι σας παρακαλώ όχι προσωπικές αντεγκλήσεις...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχααχ ... δηλαδή χαίρεσαι μόνος σου που έβαλεσ πρόγραμμα ???????
    Βαγγελη ,αν και βγαινουμε εκτος θεματος, δεν δεχεσαι οτι καποιοι ''βελτιωνουν''
    τα αυτοκινητα τους μονο και μονο για να τα βελτιωσουν ή για να στηθουν σε κανα φαναρακι αμα τυχει ή γιατι θελουν κατι παραπανω...Παντως οχι για συστηματικα ανοιγματα? Θεωρεις λαθος μια τετοια προσεγγιση? Πεταμα χρηματων? Τι?

Rides
    0

Προεπιλογή

Aλλο αυτό και άλλο να λες έβαλα πρόγραμμα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!! ... λες και είναι σουβλακι να το φας να γουσταρεις μπροστα στην τηλεοραση !!!!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγα και απλά λόγια.......

11. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

skandalis447 (24-02-10)

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP