Προγραμμα σημαινει ανεβασμενος κοφτης στροφων (εκτος και αν εχει προγραμμα για καταργηση κοφτη τελικης που ειχα και γω).
Στην περιπτωση των 3.6 και 3.8 τα περισσοτερα που ειχαν προγραμμα ειχαν βαρεσει στροφαλο κατι που σιγουρα δε θελεις να παθεις. (ο στροφαλος αυτου του μοτερ ειναι σα πλοιου).
Το 3.8 εχει αποδειχθει και ποιο αξιοπιστο σα μοτερ συν της αλλης.
Οι διαφορες στο δρομο δεν ειναι μικρες παντως.
Το 3.6 τρωει γερο τσαι απ το 3.8 . Ακομα και με προγραμμα - εξατμιση ηταν αρκετα πιο αργο.
Το αυτοκινητο αν συντηρειται σωστα ειναι πραγματικο σκυλι. Μπορεις να το σκιζεις χωρις κανενα προβλημα. Αν ομως εισαι της κοντρας απο σταματημενος τοτε το πληρωνεις με αρκετες ζημιες.
5555 (21-06-12), alexk (21-06-12), BILL007 (21-06-12), m-power_01 (21-06-12), Panos 316T (21-06-12), Ptboul (21-06-12), Stathis (21-06-12), TSAF (21-06-12)
Τι για ποιο λόγο,τα πήρες όλα στο χέρι...λογικο ειναι![]()
Ειναι ενα αυτοκινητο πολυ ανετο, τετραθεσιο, αρκετα βαρυ, με 38κιλα ροπης στις 1,800 στροφες, ιδανικο για γρηγορη οδηγηση σε ανοιχτες καμπες και ωραιους επαρχιακους δρομους....σιγουρα δε φτιαχτηκε για να κανει φαναρι - φαναρι με σαξοραλλα στην παραλιακη καθε βραδυ .
Χαλαει δισκο πλατω για πλακα, κοπαναει και κοβει εξατμιση σε καποια σημεια,
ταλαιπωρει ημιαξονια, παιρνεις στο χερι μεσαια τριβη, συνεμπλοκ διαφορικου και συνδεσμο σασμαν αξονα και καποια στιγμη θα μεινεις και απο τριτη ταχυτητα γιατι εκει υπηρχε ενα κατασκευαστικο προβλημα και κοπανουσε σε ολα τα αυτοκινητα (μιλαμε για 5αρι σασμαν).
Όταν το είχα βάλει μπρος τη πρώτη φορά και είχα πατήσει 2-3 ξερογκαζιές, είχα πάθει το πρώτο σοκ. Αυτός ο S38B38 έπρεπε να γίνει δικός μου.
το ιδιο επαθα με το 3,6.ηταν γνωστου μου.το ε34Μ5 ηταν απο τα σπορ αυτοκινητα παλαιας σχολης που εχουν εκλειψει εδω και πολα χρονια πλεον
- Ο Κόμης Δράκουλας -
Kωστα παρε τηλεφωνο τον τυπου που πουλησες την 34αρα σου και αμα και εφοσον ειναι οπως ητανε, δωσε το 46αρι και παρτο πισω ΤΩΡΑ!!!!
ΑΜΑΞΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 21-06-12 στις 16:05
WRC is for boys
GROUP B was for men
Δεν νομίζω ότι το Ε46 Μ3 είναι υποδιέστερο πουθενά.
Και αυτό μια χαρά σπορ αυτοκίνητο είναι και γνήσιο Μ αυτοκίνητο.
Νομίζω διαλέγει κανείς Ε46 Μ3 οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, σε σύγκριση με Μ5 Ε34.
Καλό αυτοκίνητο το Μ5 Ε34 κατά τα άλλα και με πολύ ωραίο κινητήρα.
Ο S54 είναι καλύτερος παντού όμως![]()