παντως μου δημιουργηθηκε η απορια τι διαφορα μπορεις να εχεις σε χρονο σε μια διαδρομη που την κανεις μονο σου με αυτη του συνοδηγου....
παντως μου δημιουργηθηκε η απορια τι διαφορα μπορεις να εχεις σε χρονο σε μια διαδρομη που την κανεις μονο σου με αυτη του συνοδηγου....
τούρμπο και πράσινα άλογα
Tα γραπτα ειναι καλα οταν δε γνωριζεις καλα το δρομο.
Οταν τον γνωριζεις απλα σε μπερδευουν.
Και ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να οδηγας και ταυτοχρονα να ακους καποιον διπλα σου να φωναζει ''40 3η δεξια σε 2α αριστερη διαρκείας και 50 3η δεξια πατημενη , μεινε μεσοδεξια, αργεις , μη κτλ ''
Χρειαζεται πολυ εξασκηση ωστε να εκτελεις σωστα τις εντολες του συνοδηγου.
Σε προσφατη εμπειρια ως πλοηγος με συνοδηγο τον ΕΛΕΜ τα εκανα σχεδον μουσκεμα , επειδη γνωριζα πολυ καλα τις διαδρομες. Υποσυνείδητα οδηγουσα οπως γνωριζα χωρις να δινω προσοχη στις εντολες.
Ο συνοδηγος ειναι το κλειδι της επιτυχιας στο πληρωμα.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Akis 330Ci (21-06-12), Bazil Van Sinner (21-06-12), gant (21-06-12), Nino (21-06-12), Panos 316T (21-06-12), pilot (21-06-12), Vassilis ///M (21-06-12)
Panos 316T (21-06-12)
Αχαχαχα καλο...και μετα τα φτυνω εγω απο το παραθυρο χαχαχα
Θυμηθηκα και ενα tip που μου ειπε για να μην χανουν τη σειρα :
Ο αριστερος αντιχειρας δειχνει τη σειρα που διαβαζει κςι ο δεξιος την επομενη.
Αν γινει καποια στραβη και χασει τις στροφες, τοτε φωναζει "χαθηκα" και ψαχνουν καποιο διακριτικο στοιχειο οπως ταμπελα,πυλωνας κλπ για να "ξαναβρεθουν",μεχρι τοτε εννοειται οτι ο οδηγος παει στα τυφλα.
Υγ: ο σολμπεργκ δεν ηταν καποια χρονια που το εριξε σε χαντακι και μετα στολιζε τον συνοδηγο με γαλλικα;
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (21-06-12)