Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω οδηγήσει καλο 30αρι με μοτέρ 328 απο ε36 και μου άρεσε τόσο ώστε σκέφτηκα να απόκτησω ενΑ.. Αλλα το αμάξι για να γίνει έτσι είχε φάει τόση μετατροπή που μόνο ε30 δεν ήταν...
    Και θα το ξαναπώ μεχρι να το καταλάβουν κάποιοι... Το αμάξι δεν απευθύνεται σε συλλέκτες διότι απλώς δεν είναι συλλεκτικό ούτε κατατάσσεται στα μελλοντικά ιστορικά. Συλλεκτικο είναι το μ3 μόνο απο τα 30αρια και μελλοντικως ιστορικά τα cabrio και τα 6κιλυνδρα 2πορτα.
    Στην οδήγηση του τώρα, ένα αυτοκίνητο με υπέρστροφικες τάσεις και αδύναμο μοτέρ και χωρίς μπλόκε ακόμα περισσότερο ναι μπορει νΑ γίνει και επικίνδυνο σε γλιστερο οδόστρωμα γιατι δεν εχει δύναμη να διορθώσει.
    τοτε καλο θα ηταν φιλε μου να μην οδηγεις γενικα bmw γιατι ολα εχουν υπερστροφικες τασεις χωρις τα ηλεκτρονικα βοηθηματα.αν θες αυτοκινητο να σε παει υπαρχουν ωραιοτατα προσθιοκινητα.τα πισωκινητα τα πας εσυ!υπαρχει και μια ατακα που λεει: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!πανω απ'ολα δεν καταλαβα γιατι εισαι τοσο ερειστικος και απολυτος...και απ'οτι φαινεται απο τις απαντησεις ολων καπου κανεις λαθος...η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E30M40D Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοτε καλο θα ηταν φιλε μου να μην οδηγεις γενικα bmw γιατι ολα εχουν υπερστροφικες τασεις χωρις τα ηλεκτρονικα βοηθηματα.αν θες αυτοκινητο να σε παει υπαρχουν ωραιοτατα προσθιοκινητα.τα πισωκινητα τα πας εσυ!υπαρχει και μια ατακα που λεει: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!πανω απ'ολα δεν καταλαβα γιατι εισαι τοσο ερειστικος και απολυτος...και απ'οτι φαινεται απο τις απαντησεις ολων καπου κανεις λαθος...η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια!

Γιατι το BMW που οδηγώ είναι δυνατό με μπλόκε αναρτήσεις ζαμφορ κλπ κλπ... Και επειδη το ίδιο το είχα σε 316 κατι ξέρω. Και στο φιναλε αν κάποιος εχει τον πήχη της σπορ οδήγησης και συμπεριφοράς τόσο χαμηλά ώστε να το καλύπτει μια 316 τότε οκ. Εγω δεν είμαι σ αυτούς πάντως. Δικαίωμα μου..

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου φτασαμε....ΠΑΡ' ΤΑ ΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝ' ΤΑ ΟΜΕΛΕΤΑ.....

4. The Following User Says Thank You to NS-conv For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12)

Rides
    1

Talking

Γιατι το BMW που οδηγώ είναι δυνατό με μπλόκε αναρτήσεις ζαμφορ κλπ κλπ... Και επειδη το ίδιο το είχα σε 316 κατι ξέρω. Και στο φιναλε αν κάποιος εχει τον πήχη της σπορ οδήγησης και συμπεριφοράς τόσο χαμηλά ώστε να το καλύπτει μια 316 τότε οκ. Εγω δεν είμαι σ αυτούς πάντως. Δικαίωμα μου..
    Σπύρο όρμααααααα

6. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

NS-conv (21-06-12)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε φιλε μιλας λες και εχεις μονο εσυ δυνατο πισωκινητο με μπλοκε,αναρτησεις ζαμφορ κτλ...Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επιθετικος στις απαντησεις σου και μειωνεις τους αλλους...Μια αγγελια εβαλε ο ανθρωπος να πουλησει το αυτοκινητο του και μονο που δεν του εχεις πει να το παει στην ανακυκλωση...ΕΛΕΟΣ...Τι κολλημενες αποψεις και αντιδρασεις ειναι αυτες που εχεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ ωραια...δυνατο?οκ...ροπατο απλα...και το 316 με αναρτησεις και ζαμφορ παει αρκετα γρηγορα...αν μπορεις και εχεις την καλη διαθεση παντα...αν παλι δεν μπορεις..τι να πω..δικαιωμα σου...κανεναν δεν καλυπτει μαλλον το 316 αλλα σπορ οδηγικα μπορει να γινει οποιοδηποτε αυτοκινητο με τα καταλληλα πραγματα...δεν τα κανει ολα η δυναμη του κινητηρα ξερεις...ολοι απο καπου ξεκινησαν...δεν διαθετουμε ολοι το ιδια ανεση οικονομικων...αλλα μαλλον θα μας αφαιρεθει και το δικαιωμα να μιλαμε εμεις με τα 316 τα επικινδυνα...απλα γελαω!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP