Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Αλλαγή Ελαστικών RUN FLAT

Rides
    0

Exclamation Αλλαγή Ελαστικών RUN FLAT

Καλησπέρα παιδιά, έχω την Ε87 LCI 122 PS και φοράω εργοστασιακή ζάντα 7χ17 με ελαστικά 205/50/17. Λόγω του ότι θέλω να αλλάξω τα ελαστικά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω χωρίς κανένα πρόβλημα στην διάσταση 225/45/17. χωράει στην ζάντα μου ή θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι βρίσκω πολύ πιο έυκολα ελαστικά και σε καλύτερη τιμή. Να σας ρωτήσω επίσης ποια ελαστικά run flat και μόνο run flat (δεν θέλω να βάλω συμβατικά) μου προτείνετε σε αυτές τις διαστάσεις.
    ψήνομαι για το bridgestone s001 αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες - προτάσεις για ελαστικά
    ευχαριστώ

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο veliopou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά, έχω την Ε87 LCI 122 PS και φοράω εργοστασιακή ζάντα 7χ17 με ελαστικά 205/50/17. Λόγω του ότι θέλω να αλλάξω τα ελαστικά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω χωρίς κανένα πρόβλημα στην διάσταση 225/45/17. χωράει στην ζάντα μου ή θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ότι βρίσκω πολύ πιο έυκολα ελαστικά και σε καλύτερη τιμή. Να σας ρωτήσω επίσης ποια ελαστικά run flat και μόνο run flat (δεν θέλω να βάλω συμβατικά) μου προτείνετε σε αυτές τις διαστάσεις.
    ψήνομαι για το bridgestone s001 αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες - προτάσεις για ελαστικά
    ευχαριστώ
    μπορεις να βαλεις 225/45 σε 7αρα ζαντα. εχω ακριβως την ιδια διασταση (7x17-225/45).

Το Ζ4 ειχε τα re050a επισης της bridgestone.δεν τα φορεσα πανω απο μηνα αλλα μου αφησαν καλες εντυπωσεις.
    Ηταν καλα σε αισθηση και δεν εκαναν ιδιαιτερο θορυβο, μπορω να πως πως ειχαν καλη ποιοτητα κυλισης.

πιο ελαστικο εχεις εσυ στο μυαλο σου?

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=StratosZ4;288297]μπορεις να βαλεις 225/45 σε 7αρα ζαντα. εχω ακριβως την ιδια διασταση (7x17-225/45).

Το Ζ4 ειχε τα re050a επισης της bridgestone.δεν τα φορεσα πανω απο μηνα αλλα μου αφησαν καλες εντυπωσεις.
    Ηταν καλα σε αισθηση και δεν εκαναν ιδιαιτερο θορυβο, μπορω να πως πως ειχαν καλη ποιοτητα κυλισης.

πιο ελαστικο εχεις εσυ στο μυαλο σου?[/QUOTE

Σκεφτόμουν αυτό που ανέφερες, το καινούργιο της Bridgestone το S001, το Continental Sport Contact 3-5, δεν ξέρω αν υπάρχουν, και τα Primacy HP.
    Απλά το 225/45/17 έχει πολύ καλύτερη τιμή.
    αν έχεις και κάτι άλλο στο μυαλό σου μου το λες
    Οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτή τη διασταση

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορεις να βαλεις 225/45 σε 7αρα ζαντα. εχω ακριβως την ιδια διασταση (7x17-225/45).

πιο ελαστικο εχεις εσυ στο μυαλο σου?
    Σκεφτόμουν αυτό που ανέφερες, το καινούργιο της Bridgestone το S001, το Continental Sport Contact 3-5, δεν ξέρω αν υπάρχουν, και τα Primacy HP.
    Απλά το 225/45/17 έχει πολύ καλύτερη τιμή και μεγαλύτερη ποικιλία

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε 7J ζάντα είχα εγώ στο ΤΤ 225/45/17 λάστιχο από το εργοστάσιο. Δε γνωρίζω όμως αν με τα runflat προκύπτει άλλο ζήτημα. Το σίγουρο είναι πως δε μιλάμε για ενδοτικό λάστιχο σε παραμορφώσεις.

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμπαξα την παρασκευη το contisportcontact 5 αλλαζοντας το εργοστασιακο bridgestone στις διαστασεις που ψαχνεις.μεχρι τωρα αυτα τα λαστιχα μου εχουν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις!καλα μπαξιματα

7. The Following 2 Users Say Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Eleni (20-06-12), S8N (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμπαξα την παρασκευη το contisportcontact 5 αλλαζοντας το εργοστασιακο bridgestone στις διαστασεις που ψαχνεις.μεχρι τωρα αυτα τα λαστιχα μου εχουν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις!καλα μπαξιματα
    Σε run flat τα έβαλες?

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

yes sir.

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13539
    ριξε μια ματια κι εδω

11. The Following User Says Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

veliopou (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13539
    ριξε μια ματια κι εδω
    Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απ'ότι είδα τα έχεις βάλει σε ζάντα 8χ17, ελπίζω εγώ που έχω 7χ17 να μην έχω κάποιο πρόβλημα.
    για πες εντυπώσεις από το λάστιχο? τα βρήκες εύκολα, γιατί σήμερα ρώτησα και δεν υπάρχουν σε 2 που ρώτησα

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP