μου θύμισες Βαρσοβία πριν 3 χρόνια που είμουν για ένα μήνα για δουλειά.
Πήγαινα στο καλύτερο κλάμπ το Putf8um , όπου έβγαινε για κανά δύωρο σαξοφωνίστας ο οποίος έδινε ρεσιτάλ και έκανε όλο το μαγαζί να σηκωθεί στον αέρα , πανικός!
Τότε ήταν που άρχισα να πίνω βότκα με ρεντμπουλ και έπαθα αυχενικό με κάτι δίμετρες που χορεύαμε μαζί !
Μετά τις πήρα στο σέρατον χοτέλ όπου ανοίξαμε κάτι σαμπάνιες και μας βρήκε το ξημέρωμα να χαριεντιζόμαστε στο υπέρδιπλο κρεβάτι (μακάρι να γινόταν αχαχαχα)
μου θύμισες Βαρσοβία πριν 3 χρόνια που είμουν για ένα μήνα για δουλειά.
Πήγαινα στο καλύτερο κλάμπ το Putf8um , όπου έβγαινε για κανά δύωρο σαξοφωνίστας ο οποίος έδινε ρεσιτάλ και έκανε όλο το μαγαζί να σηκωθεί στον αέρα , πανικός!
Τότε ήταν που άρχισα να πίνω βότκα με ρεντμπουλ και έπαθα αυχενικό με κάτι δίμετρες που χορεύαμε μαζί !
Μετά τις πήρα στο σέρατον χοτέλ όπου ανοίξαμε κάτι σαμπάνιες και μας βρήκε το ξημέρωμα να χαριεντιζόμαστε στο υπέρδιπλο κρεβάτι
Άκη να και το ποτό σου ρε
ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! Σα ντρεπεσαι σαρδαναπαλε!! Προσεχε μην επικοινωνησω με αυτο το χοτελ και παρω οπτικοακουστικο υλικο και σκασει καμια μερα σπιτι σου φακελος. Και μενεις και σε ψηλο οροφο αποτι θυμαμαι....!Με το κεφαλι στο micra θα σκασεις...!!!
Αυτο ακριβως ειναι το ποτο μου που ειπες.Οταν πινω πολυ, αναβει και το λαμπακι, στο κατσαβιδι του ηλεκτρολογου.
Μετά τις πήρα στο σέρατον χοτέλ όπου ανοίξαμε κάτι σαμπάνιες και μας βρήκε το ξημέρωμα να χαριεντιζόμαστε στο υπέρδιπλο κρεβάτι (μακάρι να γινόταν αχαχαχα)