Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 84

Θέμα: [E9x] How to install angel eyes bulb

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξενερώνεις κανέναν και εμείς συμφωνούμε. Αλλά ισχύει το εξής, αν ήταν παραπάνω τα K θα φαινόντουσαν περισσότερο τη μέρα.

Τα βατ της απλής λάμπας δεν έχουν σχέση με τα βατ των led, γιαυτό και αν δεις τα led τα μετράν με τα lumens ή k ήή...

έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου αγόρι μου

Φιλικά έτσι και με πολύ χιούμορ αλλά η φυσική δεν πρέπει να ήταν από τα δυνατά σου σημεία στο πανεπιστήμιο ε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 17-06-12 στις 11:30

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου αγόρι μου

Φιλικά έτσι και με πολύ χιούμορ αλλά η φυσική δεν πρέπει να ήταν από τα δυνατά σου σημεία στο πανεπιστήμιο ε?
    Καταρχήν δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.
    Γνωρίζω όλες τις ιδιότητες που προείπες για τις λάμπες, αλλά το δικό μου λάθος είναι εδώ όπου δεν ήμουν κατανοητός
    Τα βατ της απλής λάμπας δεν έχουν σχέση με τα βατ των led, γιαυτό και αν δεις τα led τα μετράν με τα lumens ή k ήή...
    Εδώ λοιπόν να πω ότι,
    Σαφώς τα βατ είναι κατανάλωση, σαφώς ισχύει αυτό που είπα ότι τα βατ της led και της απλής λάμπας είναι διαφορετικά. Γιαυτό και τα led είναι πιο οικονομικά.

τα πραγματικά 10watts σε LED δεν θέλετε να ξέρετε πόσο δυνατά είναι.....
    και εδώ αυτό που σου είπα και δεν το κατάλαβες λογικά είναι ότι όταν πας να αγοράσεις μια led δεν ξέρεις την αντιστοιχία για να πεις θέλω 10-20βατ.

Όσο για το βιβλίο, ξέρω απ'έξω φυσική γενικής παιδείας και τεχνολογικής κατεύθυνσης όπου και έτυχε να κρίνεται το μέλλον από αυτά.

Κατ επέκταση: δύο ίδιας τεχνολογίας (LED) λάμπες, δεν θα παράγουν το ίδιο φως (δεν θα έχουν την ίδια φωτεινότητα) όταν καταναλώσουν διαφορετική ισχύ (Watts)
    Τα ίδια πράγματα λέμε

3. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

120ie87 (17-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και επειδή είχαμε πει ότι θα πάρουμε αυτές τι λάμπες διότι θα φαινόντουσαν και το πρωί ξαναλέω,

Η λάμπα φωτίζει πολύ περισσότερο πρωί-βράδυ από την απλή Η8 και ο λόγος που δεν φαίνεται το πρωί είναι το λευκό φως. Γι'αυτό και λέω, αν ανέβεις στα 8000-9000Κ υπάρχει βελτίωση διότι αλλάζει το χρώμα από λευκό γίνετε μπλε και πάει λέγοντας.

5. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

120ie87 (17-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP