Φοβάμαι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη Άρη.... μάλλον δεν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος απλά δεν είχε 10watts και έστειλε για να πάρει τα χρήματα από όλο το group-buy ...
Φοβάμαι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη Άρη.... μάλλον δεν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος απλά δεν είχε 10watts και έστειλε για να πάρει τα χρήματα από όλο το group-buy ...
....ας δουμε πρωτα τι θα απαντησει,...
.....αν και εχω μια υποψια οτι μπορει και να ειναι 10βατ,... και τα ιδια να μας ξαναστειλει πως θα καταλαβουμε την διαφορα???...εμφανισιακα δεν θα εχουν διαφορα....
.....μηπως θα μπορουσε με καποιον τροπο να τσεκαριστει αυτο οταν παραλαβεις αυτα που ηρθαν?.....τι ειναι αυτο που δινει τα βατ το λεντ?,το κυκλωμα?,ο πυκνωτης/αντισταση????
Άρη όπως λες ότι μια απλή λάμπα 100βατ είναι πιο δυνατή από αυτή των 80βατ έτσι είναι και στο led. Επίσης τη διαφορά νομίζω θα την καταλάβει και εφόσον θα βγάλουν και φωτό πιστεύω θα φανεί.
Επίσης να συμπληρώσω πως πριν κάνα μισάωρο συνάντησα τον dafi και έχει δίκιο δεν φαίνονται καθόλου.
aristent (18-06-12)
Ηλια νομιζω οτι την απαντηση στο ερωτημα σου,την εδωσε ο Μιχαλης
Εν ολιγης δεν φαινεται τπτ την ημερα,ΔΕΝ μπλεδιζει αλλα κανει κατι αλλο...εμενα να κοκκινιζω
Σ ευχαριστω επισης και για την φιλοφρονηση
Αρη,εμεις τα ειπαμε κι απο το τηλ.θα τα πουμε αυριο κι απο κοντα,αν δεν με σαπισει στο ξυλο ο μαστορας που θα του πω ξαναβγαλτες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dafidack : 18-06-12 στις 20:17
aristent (18-06-12)
Τωρα που βραδιασε φαινονται...αλλα τι να το κανεις...![]()
aristent (18-06-12)
Τα λέμε αργότερα, πάω στον Ανδρέα - θα τα τοποθετήσουμε και θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες....... έτσι για να το διασκεδάσουμε λίγο το θέμα......
aristent (18-06-12)
Έγινε επέμβαση και στο αμάξι του Ηλία (μόλις γύρισα από το meeting) και θα ανεβάσει φωτό αφού σβήσει πινάκες-υποθέτω θα προλάβει σήμερα
Θα έχετε μέτρο σύγκρισης καθώς έχουμε φωτό από τα ΟΕΜ από τα led και από τα τύπου ξένον που φοράει στον άσσο ο αδερφός μου.
Υ.Γ στις απογευματινές φωτό δεν θυμάμαι αν έβαλα τα φώτα νύχτας(1τη σκάλα) καθώς έχει φώτα ημέρας το αμάξι και έχουν περισσότερη ένταση από τα νύχτας οπότε και φωτίζουν περισσότερο...Στις νυχτερινές φωτό θα λυθούν όλες οι απορίες...
Υ.Γ2 Bill εμένα μου αρέσουν τη νύχτα πάντως τα φώταγια τη μέρα δεν με νοιάζει και τόσο(αν και χαλάστηκα που δεν φαίνονται τόσο ούτε σε μας) αλλά το βράδυ είναι ΑΛΛΗ φάση
![]()
aristent (18-06-12)
Χαρηκα που τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο το απογευμα,αλλα ειχα ενα ζευγαρι(πελατες)στο μαγαζι και μας ειχαν διακοψει δυο τηλεφωνα νωριτερα και ενας προμηθευτης που του εδωσα καποια χρηματα.......οποτε Ηλια ζηταω συγνωμη αλλα δεν μπορουσα να μιλησω περισσοτερο,ελπιζω να καταλαβαινεις.![]()
Αυριο Αρη,πριν τα βγαλω θα περασω μια βολτα απο το μαγαζι σου.Η φωτο που εβαλα πιστευω οτι ειναι υπερεκτιμημενη.Στην πραγματικοτητα δεν εχει αυτη τη λαμψη που δειχνει.
aristent (19-06-12)