Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
Aχ, αχ... γιατί δεν αγοράζετε επώνυμους αποστάτες και μπουλόνια ρε παιδιά ?

Δεν ξέρω από που τα πήρες, αλλά στα site που έχω δει εγώ (και έχω ψωνίσει) πάντα λένε το πόσα +mm είναι το μπουλόνι.
π.χ. λέει μπουλόνια +12mm για αποστάτες 12mm.

Οι αποστάτες Eibach ή H&R είναι πολύ πιο ποιοτικοί από αυτούς που βλέπω στην φωτογραφία που έβαλες.
Επίσης, είναι σημαντικά ελαφρύτεροι.
Εγώ πάντως όλα τα μπουλόνια που έχω αγοράσει (έχω πάρει πολλά) είναι όλα H&R (έχουν και επιλογή για μαύρα παρεπιπτόντως).

Από εδώ τα έχω πάρει.
https://www.turnermotorsport.com/p-1...ividually.aspx
Φθηνά δεν τα λες (για 20αδα θες 60 δολάρια συν μεταφορά που είναι ακριβή μιας και έχουν βάρος).
Γενικά όμως δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα (να κάνεις οικονομία δηλαδή), γιατί όσοι είχαν την ατυχία να δουν τον τροχό τους να τους προσπερνάει, κλάψανε αμέσως μετά...
Αλεξ έλεγε κανονικά τα χιλιοστά απ τα μπουλόνια και με λεπτομέρεια και είχε και διάγραμμα αναλυτικό..το θέμα είναι οτι εγώ δεν πήγε καν το μυαλό μου οτι θα έβρισκε μέσα στα ελατήρια βρήκε μάλλον απ το χειρόφρενο κάτι τέτοιο νομίζω..
Αυτό είναι δικό μου λάθος σίγουρα αλλα και απ την άλλη ρίχνω και λίγο φταίξιμο σε αυτόν διότι δεν ήξερε οτι παραείναι μεγάλα τα μπουλόνια (τελικα μόνο τα πίσω βρίσκουν)

κοίτα η φώτο δεν ξέρω μπορεί να σε ξεγελάει αλλα είναι αρκετά ποιοτικοί και με ελάχιστο βάρος γιατί είχα δει και τους eibach και ήταν κάτι παρόμοιο όταν τους έπιασα στα χέρια μου..

δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος αλλα νομίζω πως αν είναι σωστό το υλικό και φτιάχνεται σε σωστό μηχάνημα με τις σωστές-ακριβείς αναλογίες δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με τους eibach ή H&R παρα μόνο οτι γράφουν πάνω την μάρκα..Αλλα όπως είπα μπορεί να κάνω και λάθος..

Συγκεκριμένα για 4 αποστάτες + μπουλόνια + μεταφ βγήκαν 171 ευρώ..Για τους Eibach ήθελα γύρω στο 300άρι απο ότι θυμάμαι..

Ο τurner καλός είναι έχω ψωνίσει αλλα πολύ ακριβώς ρε συ γενικά σε όλα..αν συγκρίνεις τιμές στα ίδια προιόντα έχουν σημαντικές διαφορές!