Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: [Ε46] Μετατροπής απορίες..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

zaharia πολυ ωραιο θρεντ ανοιξες.
    Το σκευτομαι και εγω ζεστα το θεμα εαν εχουμε και αλλους ενδιαφερομενους λετε να εχουμε καμια καλητερη τιμη?σε ψαξιμω που εχω κανει για ολοκληρο αυτοκινητο για ανταλακτικα βρηκα μια σελιδα απο αγγλια που τα δινουν Ξεφτιλιστικες τιμες και τουλαγιστον βλεπεις απο που θα βγει το μοτερ .
    https://www.pistonheads.com/sales/1459584.htm
    τορα δεν ξερω εαν χρειαζεται τιποτα επειδη ειναι δεξιοτιμονο η ειδικη να μας πουνε.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις-σχολια-συμβουλες..

Ειμαι στη φαση του ψαξιματος και γενικα υπαρχουν διαφορες σκεψεις..

Απλως ψαχνομαι λιγο γιατι το αμαξι μου φοραει καποια καινουργια πραγματα και θελω να δω αν μπορω να κρατησω αυτα, (αντι να βαλω του 330 πχ που θα ειναι μεταχειρισμενα) επειδη τα δικα μου ειναι καινουργια..

@aektzhs18 Φιλε απο Αγγλια συμφερει και να παρεις μονο οτι χρειαζεσαι για τη μετατροπη και οχι απαραιτητα ολο το αμαξι, εκτος κι αν θελεις κι αλλα πραγματα (πχ σαλονι, προφυλακτηρες κτλ..), θα βγει αρκετα πιο φθηνα..
    Απ'οτι ξερω, εκτος απο τη κρεμαγιερα (επειδη ειναι το τιμονι απο την αλλη μερια), ολα τα αλλα μπαινουν απο το δεξιοτιμονο (αναφερομαι μονο στα μηχανικα, γιατι σε αλλα εχουν διαφορά πχ καθρεπτες, καθισματα, ταμπλο κτλ).. Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ'οτι ξερω, εκτος απο τη κρεμαριερα (επειδη ειναι το τιμονι απο την αλλη μερια), ολα τα αλλα μπαινουν απο το δεξιοτιμονο (αναφερομαι μονο στα μηχανικα, γιατι σε αλλα εχουν διαφορά πχ καθρεπτες, καθισματα, ταμπλο κτλ).. Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με..
    με την κρεμαριερα την δικη μου θα ταιριαξει η θα εχω προβλημα ζαχο γιατι δεν καταλαβα .Και κατι ακουσα οτι στα δεξιοτιμονα διαφέρει και η πλεξουδα.
    Σορρυ για το ποστ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-02-10 στις 13:12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP