Όσες φορές έχω παραγγείλει από Αγγλία έτσι γίνεται
2 βδομάδες τουλάχιστον
Όσες φορές έχω παραγγείλει από Αγγλία έτσι γίνεται
2 βδομάδες τουλάχιστον
Ας έρθουν τα λαμπνιόνια με το καλό να τα μπάξουμε και μην μου ανησυχείς Βασίλη θα ανοίξω νέο θρεαντ για τα προβολάκια και αφού ψάξω πάλι και εγώ και οι υπόλοιποι που τους αρέσει το ολιγόωρο() κάψιμο στο pc και στα site με τέτοια θα προτείνουμε και θα πάρουμε
Αυτά που έβαλα πάντως τώρα (σαν ιδέα) είναι από τον ίδιο επαγγελματία που πήραμε τα λαμπνιόνια (άρα θα πάρουμε και καλύτερη τιμή-υποθέτω) για 2το συνεχόμενο group buy![]()
![]()
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (12-06-12)
Ελα Πετρο,το αποκλειστικο δικο σου tracking number!!!
This is an automated message from Mylitco. You do not need reply.
Please be updated that the tracking number of your recently order is RJ693534602GB
To check the delivery status, please visit www.royalmail.com for more details.
If you have any further questions,please feel free to contact us.
Yours sincerely,
Mylitco Logistic team
Mylitco.com
bimmer-corfu (13-06-12)
ευχαριστώ πολύ
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
aristent (13-06-12)
ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος θελει ακομη και σημερα μπορει να ερθει απο το καταστημα μου να ερθει να παραλαβει!!!
Καταστημα "Τεντοκοσμος"
Καραολη Δημητριου 26
Νεαπολη Λαρισα
τηλ.κιν.6977-344778
σταθ.2410-620372
...η αυριο στον καφε.![]()
Mολις παρεδωσα στον Μιχαλη!!!
....ηρθε με τον αδερφο του και με τα 306 αλογα του 335 του!!!!.....χαρηκα που γνωριστηκαμε και απο κοντα,θα τα πουμε και αυριο στον καφε.![]()
tokiko (15-06-12)
Παρόλο αυτά τα βλέμματα τράβηξε το ///Μ5 του Άρη....
Άρη ευχαριστώ από μέρος μου για τα διαδικαστικά και επίσης χάρηκα για τη γνωριμία!!
να είσαι καλά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 15-06-12 στις 20:33
aristent (15-06-12)
Έκανα μια δοκιμή τα led με την αντίσταση και χωρίς την αντίσταση στα 10V περίπου.
Στην αρχή απλά έχασα την όρασή μου για 1 λεπτό περίπου αλλά μετά που συνήρθα είδα ότι υπάρχει διαφορά με και χωρίς την αντίσταση στη φωτεινότητα. Να συμπληρώσω επίσης ότι μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος από την κατασκευή αλλά αύριο που θα τα βάλω και θα κάνω και το HOW TO θα ξέρω αν άξιζε τα χρήματα!!
aristent (15-06-12)