Εσύ δηλαδή Αλέξη έχεις 10 πολλαπλασιαστες καβαντζα πίσω; Με όλα τα σύνεργα για να βγάλεις καπάκια και φιλτροκουτια;
Και κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω: Τη ρεζέρβα με τη ζάντα σνιτσελ σε τι διάσταση την έχεις; 255 η 285;![]()
Εσύ δηλαδή Αλέξη έχεις 10 πολλαπλασιαστες καβαντζα πίσω; Με όλα τα σύνεργα για να βγάλεις καπάκια και φιλτροκουτια;
Και κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω: Τη ρεζέρβα με τη ζάντα σνιτσελ σε τι διάσταση την έχεις; 255 η 285;![]()
alexm (11-06-12), aristent (11-06-12), Leonidas_E39 (12-06-12)
ινταπες ρε....., αλλαγη πολλαπ/στες ο V10;
να πας να κοινωνησεις με μεγαλο αγιασμο.....βλασφημε
ορε..., εχεις σκεφθει οτι αυτο το τερτακλυνιτορ (ειδες,ουτε να το γραψω δεν ξερω) μοτερακι που εχεις εσυ για να τσουλας,εμενα το εχει στους υαλοκαθαριστηρες....
255 διασταση,η 285 δεν χωραει μπροθστα.....,αη....... χασου εσυ και τα Run-flat σου![]()
alexm (11-06-12), aristent (11-06-12), Lambros46 (11-06-12), Leonidas_E39 (12-06-12), PANOS-E60 (12-06-12)
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Πήρα τηλέφωνο, χτύπησαν τον αριθμό πλαισίου και μου είπαν πως εμπίπτω και στην καμπάνια για τους πολλαπλασιαστές. Τη Δευτέρα θα τους έχουν οπότε κλείνω ραντεβού για καλώδιο ρεύματος + πολλαπλασιαστές + αλλαγή λαδιών & φίλτρου + αλλαγή μπουζί από Τρίτη. Τα δυο τελευταία με δικά μου έξοδα. Για τα μπεκ μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποια καμπάνια. Βγήκα έξω, άνοιξα καπώ, έβγαλα το καπάκι κι είδα πως έχω τα γκρι. Πάλι καλά.
Νεώτερα μετά το service.
PANOS-E60 (15-06-12)
Ρε σεις, κάντε μου κάποιος μια αναπαντητη να δω αν δουλευει το ρημαδι. Τη Δευτέρα είχαν πει πως θα με επαιρναν τηλέφωνο, κοντεύει Πέμπτη κ ούτε SMS δεν έχω λάβει. Τι στο διάολο, στον Σφακιανακη πήρα η στην ΚΑΡΕΝΤΑ;