Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: Ηelp με θορυβο

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μάλλον τα νέα αμορτισερ έχουν μεγαλύτερη διαδρομή από τι τα παλια καλά μπλισταιν κ δε συνεργάζονται με τ ελατήρια

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    μάλλον τα νέα αμορτισερ έχουν μεγαλύτερη διαδρομή από τι τα παλια καλά μπλισταιν κ δε συνεργάζονται με τ ελατήρια
    τα αμορτισερ αυτα τα δινει η sachs σε κιτ μαζι με ελατηρια δικα 3ποντα!(οπως τα σνιτζερ που φοραω...) και ειναι χαμηλωματος ετσι και αλλιως.(απλα ειναι λιγο πιο ανετα απο τα bilstain και στο κρατημα το ιδιο...).δεν μου φαινεται λογικο...να εβαζα απλα αμορτισερ sachs η' sachs σπορ απλα (για 1,5 ποντο χαμηλωμα) εκει οκ...αλλα εδω μιλαμε οτι ειναι χαμηλωματος αμορτισερ αγωνιστικο το perfomance και το σνιτζερ το ελατηριο δεν ειναι θεοσκληρο απλα ειναι λιγο πιο σκληρο απο τα μαμα.(απο τα πιο ****** aftermarket ελατηρια θεωρουνται....).πιαστο αβγο και κουρευτο......

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Rides
    2

Προεπιλογή

απο το πιο χαλαρο aftermarket ελατηριο εννουσα αλλα το συστημα το πηρε αλλιως...το μ....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ελέγξε κ τ τροχούς ίσως βρίσκουν στους θολόυς το χω πάθει φορτωμένος καργα στ δικό μου. Σίγουρα θες μάστορα να το σηκώσει κ να το δει τι φταίει.

5. The Following 2 Users Say Thank You to ziaba For This Useful Post:

Kostas_1 (11-06-12), leo328 (11-06-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

αμα σου πω πως με 18αρες 8,5 φαρδος (τωρα εχω 17χ8) που ειχα πριν 2καβαλος,το πισω καθισμα τιγκα μεχρι τον ουρανο πραματα και πισω μπαγκαζιερα γουρουνα χωρις να χω προβλημα τι λες?
    σιγα το φορτωμα που του κανα ρε παιδια....εδω αλλη περιπτωση 4καβαλος και με το τρειλερ που μπαινει και γιδα μεσα ναουμε.... και δεν ειχα προβλημα και τωρα 3καβαλος και επειδη τιγκαρα το πορτμπαγαζ ζοριστηκε χωρις το τρειλερ?....δεν πιστευω..κατι αλλο παιζει.θα το βρω.ευχαριστω παντως τασο....

e36 till death!

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ζαμφόρ;

Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο drbiloukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζαμφόρ;
    Με προλαβες μεχρι να διαβασω ολο το thread!!
    Το ιδιο εχω να πω και εγω.... Ελεγξε τα κεντρικα συνεμπλοκ της αντιστρεπτικης και τα δυο ζαμφορακια που πιανουν στο ψαλιδι...

Rides
    2

Προεπιλογή

λυθηκε προωρα το προβλημα το οποιο τυχαινει μου ειπε ο μηχανικος μια στο τοσο.
    ειχε φυγει απο τη θεση του το πισω δεξι ελατηριο της αναρτησης.αντι για καθετα ειχε κατσει πλαγια με αποτελεσμα να βρισκει ελαφρως στο ψαλιδι.τελος καλο.τωρα δεν ακουγεται κιχ.
    το θεμα ειναι πως εγινε αυτο?ετσι ξεκαρφωτα?

e36 till death!

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λυθηκε προωρα το προβλημα το οποιο τυχαινει μου ειπε ο μηχανικος μια στο τοσο.
    ειχε φυγει απο τη θεση του το πισω δεξι ελατηριο της αναρτησης.αντι για καθετα ειχε κατσει πλαγια με αποτελεσμα να βρισκει ελαφρως στο ψαλιδι.τελος καλο.τωρα δεν ακουγεται κιχ.
    το θεμα ειναι πως εγινε αυτο?ετσι ξεκαρφωτα?
    Αυτο το επαθες με το που αλλαξες τα αμορτισερ???Η μετα απο καιρο...??

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NS-conv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο το επαθες με το που αλλαξες τα αμορτισερ???Η μετα απο καιρο...??
    300 χιλ.χλμ. περιπου μετα απο την αλλαγη αμορτισερ.αλλα απο την αρχη καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα....εκανε απο την αρχη εναν μικροθορυβο πισω (καμια σχεση με τους κροτους που εκανε το σ/κ στην εθνικη) με την πρωτη βολτα και η απαντηση του αναρτησα (ο θεος να τον κανει) ηταν κανε λιγα χλμ πρωτα να δουλεψει η αναρτηση...(μαλλον δεν το χε βαλει καλα απο την αρχη ο ηλιθιος και μετα αρχισε να το πεταει πιο πολυ μαλλον).
    δεν μου ειχε ξανασυμβει ποτε παντως με τα ιδια ελατηρια παντα αλλα και γενικα.....
    αρα το ποιο λογικο ειναι λαθος τοποθετηση....καλα γινεται να βαλει λαθος το ελατηριο και να μην το δει?

e36 till death!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP