Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: M3 E30 " the red riding hood" is back!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Alexandria
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ααααααααααχχχχ......ολα γι αυτους τους γιους γινονται!!!!!!Κι εγω ετσι λεω..."αστο να εχει το παιδι κατι απ τον μπαμπα οταν μεγαλωσει"...Σταματη μπραβο για το μερακι σου ,με το καλο να γινει οπως το ονειρευεσαι για να το παραλαβει ο λεβεντης σου!!!!!ΑΑΑΑ.....εντελως φιλικα και αν θελεις φυσικα...βαλε το λαστιχο αναμεσα σε μπροστινο προφυλακτηρα και μασκα και την μαυρη ριγα στους προφυλακτηρες ,ετσι για να εισαι ΜΠΙΜΠΕΛΟΟΟΟΟ!!!!
    M3 E30 uber alle!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο cecotto 029/505 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ααααααααααχχχχ......ολα γι αυτους τους γιους γινονται!!!!!!Κι εγω ετσι λεω..."αστο να εχει το παιδι κατι απ τον μπαμπα οταν μεγαλωσει"...Σταματη μπραβο για το μερακι σου ,με το καλο να γινει οπως το ονειρευεσαι για να το παραλαβει ο λεβεντης σου!!!!!ΑΑΑΑ.....εντελως φιλικα και αν θελεις φυσικα...βαλε το λαστιχο αναμεσα σε μπροστινο προφυλακτηρα και μασκα και την μαυρη ριγα στους προφυλακτηρες ,ετσι για να εισαι ΜΠΙΜΠΕΛΟΟΟΟΟ!!!!

ναι θα γινουν και αυτα!!! ουτως η αλλως θα ξαναγυρισει για φινιρισματα.

το παιδι πρεπει να μαθει να οδηγαει πρωτα σε αντρικο αμαξι και manual και μετα στα υπολοιπα με τα μπιχλιμπιδια!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το παιδι πρεπει να μαθει να οδηγαει πρωτα σε αντρικο αμαξι και manual και μετα στα υπολοιπα με τα μπιχλιμπιδια!!!
    Aμα μαθει να οδηγα πρωτα σε αυτο το τερας μετα θα ειναι ετοιμος για πανελληνιο προταθλημα

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι θα γινουν και αυτα!!! ουτως η αλλως θα ξαναγυρισει για φινιρισματα.

πολυ σωστος ο κυριος!!!ετσι πρεπει να ψηνοντε τα αγορια....(αυτα λεω στη γυναικα μου κ για τον δικο μου κ με περνει στο ψιλο)
    ωραια η ασρπουλα σου.με το καλο να το κυκλοφορησεις.!!!!!!κ του παει το ααασπροοοοοοο!!!!!!...........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHS M : 18-06-12 στις 15:35

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP