Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: [E46]D.I.Y εγκατάσταση 2DIN

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για E92 υπάρχουν τέτοια? εκτός απο dynavin κτλπ...εννοώ για γνωστά όπως pionner κτλπ με gps και με δυνατότητα υποδοχής κάμερας παρκαρίσματος?
    φιλε βαλε dynavin το χω 2 χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αξιοπιστια. ουτε μια φορα δε μου εχει κολησει και δουλευει οπως την πρωτη μερα. τωρα για το 92 αρι εγω θα το σκεφτομουνα διπλα για οθονη και ο λογος ειναι οτι μπαινει αρκετα χαμηλα και δε ξερω ποσο πρακτικο ειναι να οδηγας και να πεφτει η ματια σου πανω στην οθονη

2. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

BILL007 (11-06-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παίρνεις ένα dynavin και ξεμπερδευεις. Τώρα έχουν και ασύρματες κάμερες για όπισθεν. Εδώ είναι η διεύθυνση ενός εμπόρου που κάνει προσφορά στο φόρουμ:
    Διευκρινιστε μας οτι ειστε απο το BMWFans ,καθως κ το username που χρησιμοποιειτε.
    Τηλ. καταστηματος : 210 4917374, ωρες καταστηματων
    Κιν. υπευθυνου κατ/τος: 6936839760
    Αυτός μου τοποθπετησε το δικό μου και κατά την γν'ωμη μου είναι σωστός επαγγελματίας...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

4. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

Stamatis (11-06-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίρνεις ένα dynavin και ξεμπερδευεις. Τώρα έχουν και ασύρματες κάμερες για όπισθεν. Εδώ είναι η διεύθυνση ενός εμπόρου που κάνει προσφορά στο φόρουμ:
    Διευκρινιστε μας οτι ειστε απο το BMWFans ,καθως κ το username που χρησιμοποιειτε.
    Τηλ. καταστηματος : 210 4917374, ωρες καταστηματων
    Κιν. υπευθυνου κατ/τος: 6936839760
    Αυτός μου τοποθπετησε το δικό μου και κατά την γν'ωμη μου είναι σωστός επαγγελματίας...
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11371 το έχω διαβάσει το θρεαντ...Υποθέτω το 15% της έκπτωσης ισχύει ακόμα για μας έτσι δεν είναι?
    Θα δω πως θα πάνε τα οικονομικά και θα το μπάξω κάποια στιγμή αν είναι αφού υπάρχουν και ασύρματες κάμερες πλέον(δεν το ήξερα και σκεφτόμουν καλώδια κτλπ)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP