Αρχικό μήνυμα απο
jannisa
Κρίμα γιατί βρήκα κάτι nangangxekol λάστιχα μούρλια, 20 γιου το κομμάτι, μαύρα, στρογγυλά (νομίζω), όνειρο. ΚΑΙ αααβάδιστα (σχεδόν).
Πέρα απ'την πλάκα, προφανώς με τα λάστιχα δεν παίζεις. Απλώς μου πρότειναν τα avon, ο λαστιχάς έλεγε διθυράμβοι γι'αυτά, στο tyrereviews.co.uk (πρέπει να 'χει κάψει πολύ κόσμο) τα εκθειάζανε και τα προτιμούσαν άκουσον άκουσον από πολύ advanced τύπους. Μάλλον έπιασε και το πατριωτικό τους Άγγλους και παινεύανε το ντόπιο το πράγμα, το καλό, το δικό τους.
Γιώργο τα 5 (σκέτα) δεν τα ξέρω, τα 5 Ρ έχουν διφορούμενες κριτικές, μάλλον σε 19άρα ζάντα σε βαρύ δυνατό αυτοκίνητο δουλεύουν πιο καλά. Προσωπικά σε 18άρα και κάτω δε θα ξαναέβαζα conti (ούτε και michelin για τον ίδιο λόγο) γιατί προτιμώ πιο άκαμπτα πλαϊνά. Πάντως ζεσταίνονται γρήγορα και δίνουν άνεση και δε θα σου χαλάσουν χατήρι.
Σπύρο θενξ για τις προτάσεις, με βλέπω να πηγαίνω σε pzero rosso, σταθερή αξία. Τα pzero δε μου ταιριάζουνε γιατί δε ζεσταίνονται εξίσου γρήγορα και στη βροχή πρέπει να πάσχουνε. Θα προτιμούσα 1000 φορές να έβαζα την αδυναμία μου, τα pzero nero, αλλά δυστυχώς δε βγαίνουν στη διάσταση που θέλω.