Σελίδα 63 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 621 έως 630 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

  1. #621
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    επισης παρακαλω ολους, ο κανονας :

    8. Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, εθνικιστικό, προσηλυτιστικό και αθλητικό/οπαδικό χαρακτήρα σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα του ΒΜWFans. Όταν αναφέρεται κομματικός χαρακτήρας, εννοείται οποιαδήποτε αναφορά ή σχολιασμός σε δημόσιο/α πρόσωπο/α που ανήκουν ή και δεν ανήκουν σε οποιοδήποτε πολιτικό ή κομματικό χώρο και είναι ή δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός/οί, όπως και η αναφορά ή σχολιασμός οποιουδήποτε πολιτικού ή κομματικού χώρου εν ολοκλήρω ή εν μέρει καθώς και των θέσεων, απόψεων, προτάσεων και αποφάσεων αυτών.
    απο εδω και στο εξης να τηρηθει με ευλαβεια.

  2. #622
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    13.128
    Thanked
    23234
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Κλείσε ρε Στάθη το θρεντ αυτό να τελειώνουμε τότε.

    Δεν εχει νόημα αν ενεργοποιείς αυτούς τους κανόνες.

  3. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

    deepBLUE (10-06-12), Nino (09-06-12), Samaro (09-06-12), strof (09-06-12)

  4. #623
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    3.201
    Thanked
    4060
    Rides
    5

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αν είναι άσχετος με το περιστατικό που περιγράφει τι σχέση έχει?

    Δηλαδή αν κάποιος σκοτώσει έναν άλλο, θα καταδικάσουμε την ενέργεια μόνο αν γουστάραμε τον νεκρό?
    Αν ήταν βλάκας, είχε διαφορετική άποψη απο'μας ή οτιδήποτε άλλο θα το περνάγαμε στα ψιλά?

    Και μετά μιλάνε κάποιοι για 2 μέτρα και 2 σταθμά.
    Δεν εχει οντως καμμία σχέση, εχεις δικιο, χωρις καμμια δόση ειρωνίας.

  5. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

    Driver M (09-06-12)

  6. #624
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    να κλεισει τοτε και το ποδοσφαιρικα αθλητικα και πριν απο αυτο ας ριξουμε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες της επικαιροτητας για το πως εκφραζονται καποιοι.
    Σημειωση δεν προλαβα να δω τι ηταν αυτο που διαγραφηκε.

  7. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

    Ptboul (11-06-12)

  8. #625
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τώρα το'δα αυτό!

    Σκουπίδι η άποψη ενός ανθρώπου που προπηλακίστηκε χωρίς λόγο από 10 "παληκαράδες" εκ των οποίων ο ένας την άλλη μέρα έδειρε γυναίκες και είναι καταζητούμενος από την αστυνομία?
    Από που κι ως που η προσωπική εμπειρία κάποιου είναι σκουπίδι?
    ενα κειμενο οπου ο συγγραφεας υβριζει και χαρακτηριζει τριτους, προσωπικα το θεωρω σκουπιδι.
    δυστυχως σε αυτο το χωρο οπως και σε ολους τους αλλους, σημασια εχει τι θεωρουν σκουπιδια οι αντμινς, οχι οι επισκεπτες.


    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να χαρώ αντικειμενικότητα και ορθή κρίση ρε Στάθη.
    Μετά και από το παραπάνω, είναι αστείο να συνεχίσω να γράφω εδώ
    το αν πραττω ορθα και αντικειμενικα δεν εισαι σε θεση να το κρινεις εσυ φιλε αρη,.
    επισης κανεις δεν σε υποχρεωσε να γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα.
    η εμμονη και επιμονη σου ομως εχει ενοχλησει αρκετα μελη.
    για το λογο αυτο απο το να ξεφυγει καποια στιγμη το τοπικ και να εχουμε δυσαρετα, πραγμα που αν συνεχιστει ετσι το βλεπω να γινεται, καλυτερα ειναι να σταματησουν τα πολιτικα.
    ο κανονας δεν ισχυει μονο για σενα, αλλα για ολους.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάς και για φασισμό κατά τ'άλλα, όταν κάτι που δεν σου αρέσει το διαγράφεις και το λες και σκουπίδι.
    σου επαναλαμβανω οτι η διαχειρηση καθε χωρου ειναι ευθυνη των διαχειριστων. ετσι ειναι στην ευχερεια τους να αποφασισουν τι ειναι σκουπιδι και τι οχι.

    καλη συνεχεια και απο μενα.

  9. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

    Kostas_1 (09-06-12)

  10. #626
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κλείσε ρε Στάθη το θρεντ αυτό να τελειώνουμε τότε.

    Δεν εχει νόημα αν ενεργοποιείς αυτούς τους κανόνες.
    καλυτερα να ενεργοποιηθουν οι κανονες που θα επρεπε να τους τηρουμε απο την αρχη, παρα να τσακωθουμε μεταξυ μας για ηλιθιοτητες.


    τα αθλητικα δεν θα κλεισουν, αλλωστε το πρωταθλημα εχει καιρο ακομα να ξεκινησει...

  11. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

    katsaraios (09-06-12)

  12. #627
    Εγγραφή
    05-02-10
    Περιοχή
    Γερακας
    Μηνύματα
    5.944
    Thanked
    12384
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Να βράσω την τύχη μου ! Ενα μεσημέρι ξάπλωσα 1 ώρα (που δεν το συνηθίζω) και είχαμε εξελίξεις ...

    Δεν είδα τι διαγράφηκε, οπότε δεν έχω άποψη. Εχω δει όμως, ων ουκ εστιν αριθμός, σκουπίδια σε τούτο το τόπικ, από την καθημερινή ειδησεογραφία, άσχετα με τα πολιτικά. Εάν ήταν στην δική μου ευχέρεια, θα τα είχα διαγράψει αμέσως, με μόνο αιτιολογικό ότι προσβάλλουν την αισθητική μου. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι παρατεθηκαν από καλή πρόθεση κάποιων συμφορουμιτών, προκειμένου να ενημερώσουν ή και να προστατέψουν κάποιους άλλους λιγότερο ενημερωμένους από κινδύνους που παραμονεύουν γύρω μας.

    Οσον αφορά τα πολιτικά θέλω να πω μιά γνώμη και φυσικά η απόφαση των διαχειριστών είναι απόλυτα σεβαστή. Ζούμε μιά περόδο πολύ κρίσιμη, πάμε σε εκλογες που θα κρίνουν το μέλον της χώρας γιά 30 τουλάχιστον χρόνια. Ολοι έχουμε αγωνία γιά το μέλλον και τις επόμενες μέρες η αγωνία θα κορυφωθεί. Από τοτε που η πολιτική συζήτηση αφέθηκε ελεύθερη στο φόρουμ (άτυπα, με την ανοχή των διαχειρστών) κάναμε ωραίους και πολιτισμένους διαλόγους. Προφανώς διαφωνήσαμε δυνατά, αλλά δεν ξεφύγαμε σε προσωπικές επιθέσεις, εκτός από καναδυό μικρής έκτασης περιστατικά. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ύβρεις και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ακόμα και αν στρεφονται κατά προσώπων τα οποία αποδεδειγμένα καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, νομίζω κατεβαίνει το επίπεδο των προσώπων που απευθύνουν αυτούς του χαρηακτηρισμούς. Πολύ περισσότερο όταν απαξιώνουν σε προσωπικό επιπεδο πολιτικούς που σήμερα δίνουν τη δική τους μάχη γιά το αύριο της χώρας.

    Νομίζω, αν μπορούσαμε να αποφύγουμε τέτοιες συμπεριφορές στο διάλογο που κάνουμε, η πολιτική αντιπαράθεση δεν θα έβλαπτε το χώρο. Κατανοώ επίσης ότι ο έλεγχος και η αυστηρή επιτήρηση του τόπικ αυτου, θα προσέθετε extra δουλειά στους διαχεριστές, οπότε δεν επιμένω καθόλου. Τελευταίο σχόλιο, εφόσον σταματούν τα πολιτικά, ας σταματησούν και οι παραθέσεις σκουπιδιών από τόν καθημερινό ηλεκτρονικό Τύπο, παρακαλώ.



    Και πάνω στην ώρα που είχαμε καλωσορισει τον Deepblue σε αυτή την ενότητα ρε γμτ !

  13. The Following 8 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

    aimpal (09-06-12), bill_m3 (09-06-12), gnx (09-06-12), Kostas_1 (09-06-12), Nino (09-06-12), Panos 316T (09-06-12), S8N (09-06-12), Stathis (09-06-12)

  14. #628
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να βράσω την τύχη μου ! Ενα μεσημέρι ξάπλωσα 1 ώρα (που δεν το συνηθίζω) και είχαμε εξελίξεις ...

    Δεν είδα τι διαγράφηκε, οπότε δεν έχω άποψη. Εχω δει όμως, ων ουκ εστιν αριθμός, σκουπίδια σε τούτο το τόπικ,
    σαφως και αυτο δεν ηταν οτι χειροτερο εχουμε δει σε αυτο το χωρο.
    δυστυχως ομως καμια φορα ετσι γινεται, γεμιζει ενα ποτηρι και τελικα αρκει μονο μια σταγονα για να ξεχειλισει, η οποια σταγονα ειναι ελαχιστη μπροστα σε ολο το υπολοιπο.
    ετυχε δε να προερθει απο τον φιλτατο συνμιολητη μας αρη με τον οποιο συνηθως διαφωνουμε, και αντε να τον πεισεις τωρα οτι η διαγραφη δεν ειχε να κανει με την ουσια του γραπτου που παρεθεσε.

    επειδη λοιπον εχουμε και εκλογες και τα πνευματα ειναι ηδη οξυμενα, ας κανουμε υπομονη να περασουν και μολις πεσει λιγο η ενταση εδω ειμαστε παλι...

  15. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    Kostas_1 (09-06-12), PANOS-E60 (09-06-12)

  16. #629
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    98
    Μηνύματα
    1.575
    Thanked
    2228
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζούμε μιά περόδο πολύ κρίσιμη, πάμε σε εκλογες που θα κρίνουν το μέλον της χώρας γιά 30 τουλάχιστον χρόνια.
    Μια διόρθωση μόνο, οι πιο σημαντικές εκλογές της μεταπολίτευσης δεν είναι ούτε αυτές που πέρασαν ούτε αυτές που θα έρθουν, ήταν αυτές του 2009.-

    Εκτός αν έχεις το ΔΝΤ και τους τόσους παγκόσμιους χρηματικούς / χρηματιστηριακούς οργανισμούς για τόσο χαζούς.

    Το παραμύθι έχει τελειώσει και μάλιστα μας το είπαν πριν καν ξυπνήσουμε, ΔΕΝ είμαι απαισιόδοξος αλλά πλέον είναι ήδη 2.5 χρόνια αργά, και αυτό σε παγκόσμιο χρόνο είναι τρισεκατομύρια χρόνια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

  17. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

    pilot (11-06-12), S8N (09-06-12), Stamatis (09-06-12), Thomelef (09-06-12)

  18. #630
    Εγγραφή
    05-02-10
    Περιοχή
    Γερακας
    Μηνύματα
    5.944
    Thanked
    12384
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια διόρθωση μόνο, οι πιο σημαντικές εκλογές της μεταπολίτευσης δεν είναι ούτε αυτές που πέρασαν ούτε αυτές που θα έρθουν, ήταν αυτές του 2009.-

    Εκτός αν έχεις το ΔΝΤ και τους τόσους παγκόσμιους χρηματικούς / χρηματιστηριακούς οργανισμούς για τόσο χαζούς.

    Το παραμύθι έχει τελειώσει και μάλιστα μας το είπαν πριν καν ξυπνήσουμε, ΔΕΝ είμαι απαισιόδοξος αλλά πλέον είναι ήδη 2.5 χρόνια αργά, και αυτό σε παγκόσμιο χρόνο είναι τρισεκατομύρια χρόνια.
    Λίγα ποστ παραπάνω οι διαχειριστες μας λένε τέλος στα πολιτικά. Πως να απαντησω λοιπόν ? Μιάν άλλη φορά.

  19. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

    Kostas_1 (09-06-12), S8N (09-06-12)

Σελίδα 63 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP