Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: [E36] Επιλογες αναρτησης-ελατηριων χαμηλωματος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα παιδια γνωριζει καποιος αν οι ενισχυσεις που μπαινουν μπροστα μεταξυ top mount και θολων ειναι το 14 απο το πρωτο λινκ που εβαλα?
    ευχαριστω....
    Λεωνιδα δε νομιζω. Απο οτι ξερω ειναι κατι επιπεδα "πιατελα" λεπτα και κανανε γυρω στα 15$ σε τιμη.
    Μπαινει ακριβως κατω απο το θολο, απο την κατω μερια δηλαδη.
    Προφανως προσθετει και 2-3 χιλιοστα υψος.
    Ειναι στου Μ3 τα πραματα.

πρεπει να'ναι αυτο που θες το #15.
    https://bmwfans.info/parts/catalog/31312489795/

υγ. τζαμι τα πεταλια !! φχαριστω !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 08-06-12 στις 23:34
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

leo328 (09-06-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

nik με εσωσες ρε φιλε.αυτα εψαχνα!
    νομιζα οτι ειναι αυτα που εβαλα εγω στο πρωτο λινκ τα οποια ειναι ενισχυσεις-ανταπτορες (ειναι και πανακριβοι κανα 80αρι και οι2) και σηκωνουν την μουρη 2 ποντους! και θα ξενερωνα εμφανισιακα.(ευτυχως που ρωτησα πριν τα παρω....)
    αυτα του μ3 μια χαρα ειναι.(δεν μου εκοψε να κοιταξω στο μ3 γιατι τωρα θυμηθηκα οτι τα απλα ε36 δεν τα φοραγανε...τι τρομπας που ειμαι......χαχαχα)αυτα που βαλες ενισχυουν-προστατευουν τους θολους και σηκωνουν και την μουρη μισο ποντο περιπου οπως λες...(οτι πρεπει για μενα γιατι μπροστα ειμαι οριακα προς πιτα χαμηλωμενος... και βρησκω σε γκαραζ κλπ).

υ.γ. τιποτα φιλε και γω ευχαριστω....ασε ρε φιλε για να τις βγαλω και να βαλω τις αλλες μου κοπηκαν τα γονατα...πολυ πακετο και πολυ λεπτοδουλεια...του τεμπελη ειναι με βιδες και μπαινοβγαινει μπαμ-μπαμ ενω τα αλλα 3 ειναι με αλλεν λεπτουλι....μου φυγε ο τακος.....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP