Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 72

Θέμα: ή το 'χεις ή δεν το 'χεις!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε μάστορα, μαλλον είσαι πιό άσχετος και από μένα ... όταν δεν είσαι ακριβής στο ανάποδο που κάνεις γιά την πρώτη πάντα, η δεύτερη (από την ανάποδη μεριά) έρχεται μόνη της. Τον τρόμαξες το χριστιανό
    ...δεν ειμαι και StundMike....μαλλον o Maikοfasolakis ειμαι!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ψάρωσε, ειδικά όταν είδε τον Τιτανικό να διπλώνει. Έχει ένα εσάκι στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, κοντά στον Δημόκριτο, όπου διώχνω εύκολα το έπιπλο σχεδόν καθημερινά. Ενώ δεν το παρακάνω, έχω εισπράξει τα φάσκελα της ζωής μου. Ο κόσμος πρέπει μάλλον να τρομάζει με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Άλλο να βλέπεις miata να έρχεται καταπάνω σου κι άλλο αυτό τον ογκόλιθο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Toυ άναψε λαμπάκι στάθμης λαδιού

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ψάρωσε, ειδικά όταν είδε τον Τιτανικό να διπλώνει. Έχει ένα εσάκι στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, κοντά στον Δημόκριτο, όπου διώχνω εύκολα το έπιπλο σχεδόν καθημερινά. Ενώ δεν το παρακάνω, έχω εισπράξει τα φάσκελα της ζωής μου. Ο κόσμος πρέπει μάλλον να τρομάζει με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Άλλο να βλέπεις miata να έρχεται καταπάνω σου κι άλλο αυτό τον ογκόλιθο.
    εγω δεν μιλαω για αυτη την στροφη γιατι θα με πανε μεσα..

3. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

aristent (08-06-12), Kostas_1 (08-06-12), Ptboul (08-06-12), S8N (08-06-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

απο το mazda φορουμ

καλα μαγκες ειμαι το πρωι σε ενα φαναρι και βλεπω μπροστα μου τη γλυκα, αριστερη βαρβατη η οποια ομως σου δινει μια μπαντια ολο μελι!
    εκει που περιμενω το φαναρι και εχω ανεβασει και στροφες νασου ενα Μ5 απο πισω κολλημενος.
    Ενταξει μωρε λεω κανας λεφτας θα ειναι και πηγαινει τσαρκα, ακουω ομως κατι ξερογκαζιες και αρχιζω να την ψιλιαζομαι τη δουλεια, τι να θελει λεω? να πατησουμε αφου δεν ηρθε απο διπλα, ειναι και η στροφη μπροστα..
    Με τα πολλα αναβει πρασινο και φευγω μπαινω στη στροφη και διπλωνω γλυκα γλυκα , ισιωνω σαν διαβητης και κοιταω στο καθρεπτη.
    Τι να δω το Μ5 μαλιοκουβαρα φευγει απο τη μια, το γυρναει φευγει απο την αλλη, το ξαναγυρναει και του ξαναφευγει.. οδηγαρα ο μαγκας τον διαβαζε τον δρομο, ε δεν περιμενα περισσοτερο πατησα το γκαζι και εξαφανιστηκα...
    Με τοσο δυνατο κινητηρα να του φευγει με το παραμικρο που να τον παω παρακατω κοντρα? θα επινα τσαι.

απαντηση μελους rx7777777
    φοβηθηκες δηλαδη?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 08-06-12 στις 16:03

5. The Following 12 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexk (09-06-12), alexm (08-06-12), aristent (08-06-12), Bazil Van Sinner (08-06-12), bill_m3 (09-06-12), Bitz (28-03-13), Kostas_1 (09-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), nik200 (08-06-12), Panos 316T (03-07-12), PANOS-E60 (08-06-12), Vassilis ///M (31-10-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γεια σου Άρη....φαντάσου να κουμπώσεις και το μοτέρ από το ///Μ5 τι γλέντι θα γίνει....

7. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (08-06-12)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε μάστορα, μαλλον είσαι πιό άσχετος και από μένα ... όταν δεν είσαι ακριβής στο ανάποδο που κάνεις γιά την πρώτη πάντα, η δεύτερη (από την ανάποδη μεριά) έρχεται μόνη της. Τον τρόμαξες το χριστιανό
    Πανο ερχεται απο μονη της για να ισιωσει στην επαναφορα,απο εκει κ περα εαν μπορεις κ μπορει (κ το αυτοκινητο σου κ θες να το συνεχισεις στο πλαι πρεπει να παιξεις + μιση στροφη στο τιμονι περιπου αναποδα κ γκαζακι(σχετικα ειναι ολα) και για να το ξανασιωσεις ισιωνεις τιμονι κ αφηνεις γκαζι,οδηγιες στο περιπου...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο ερχεται απο μονη της για να ισιωσει στην επαναφορα,απο εκει κ περα εαν μπορεις κ μπορει (κ το αυτοκινητο σου κ θες να το συνεχισεις στο πλαι πρεπει να παιξεις + μιση στροφη στο τιμονι περιπου αναποδα κ γκαζακι(σχετικα ειναι ολα) και για να το ξανασιωσεις ισιωνεις τιμονι κ αφηνεις γκαζι,οδηγιες στο περιπου...
    Γεια σου ΔΑΣΚΑΛΕ

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου ΔΑΣΚΑΛΕ
    Ποιος ειναι αυτος εγω???Eγω ειμαι κατι σαν τις οδηγιες μου,στο περιπου...Ενταξει,"κουλος" δεν ειμαι.
    Τι να πουμε τοτε για παιδια οπως Dr.Yamastura,nik200,Stunt Mike,δεν ξερω αν ξεχναω καποιον αλλο,που ασχολουνται με το αθλημα!!!
    Ι donut understeer...

12. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

aristent (08-06-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ποιος ειναι αυτος εγω???Eγω ειμαι κατι σαν τις οδηγιες μου,στο περιπου...Ενταξει,"κουλος" δεν ειμαι.
    Τι να πουμε τοτε για παιδια οπως Dr.Yamastura,nik200,Stunt Mike,δεν ξερω αν ξεχναω καποιον αλλο,που ασχολουνται με το αθλημα!!!
    Αυτοί έχουν κάνει μεταπτυχιακό στο άθλημα...Διδάσκουν εντός πίστας...εμείς είμαστε απλοί μαθητές και μερικοί πάνε προς το δάσκαλος μεριά...

14. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

Nick bmwlover (08-06-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εμενα ξεχασες θειο......,μπορει να μην ασχολουμε με το αθλημα και να ειμαι και κουλομαρια,αλλα εχω οχημα.... που τα κανει απο μονο του.......

16. The Following 4 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (08-06-12), Nick bmwlover (08-06-12), nik200 (08-06-12), Nino (08-06-12)

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP