Τα πραγματα εχουν ως εξης η αν θελετε ετσι να καταλαβα εγω.
Γινεται μια συζητηση πολιτικου περιεχομενου οπου ο κασιδιαρης λεει για τη παπαρηγα και την αστυνομια και η κανελη του λεειφασισταριο.
Εκεινος βεβαια δε χανει ευκαρια και για να της απαντησει οπως και εκεινη πειραγμενος και φαινεται απο τη συμπεριφορα της ,της απαντακουμμουνι.
Στη πορεια η φιλτατη κυρια δουρου με τη φοβερη επιχειρηματολογια της ρωτα το κασιδιαρη αν πηρε αναβολη εννοωντας για την γνωστη υποθεση (κατι που ειναι προσωπικο )κατι που καμμια σχεση δεν εχει με τη πολιτικη συζητηση που γινονταν στο στουντιο !!!
Εκεινος λοιπον ενοχλημενος της λεει οτι μιλας επι προσωπικου και δε σου επιτρεπω !!!
Και τι γινεται ?
Αυτη συνεχισει να μιλα εντονα αυτος επιμενει και εδω θελω να ρωτησω ? ποια η θεση του αξιοτιμου αυτου ελληνα λαρυ κινγκ ?
Βρεθηκαν στο πανελ για να μιλησουν για πολιτικα η για το ποιον του καθε καλεσμενου παρευρισκομενου ?
Επρεπε εκει να την ανακαλεσει και να της πει κυρια δουρου παρακαλω στο θεμα μας ανακαλεστε ?
Το εκανε?
Οχι βεβαια χαζος ειναι.....
Αν το ειχε κανει θα ειχε συμβει τιποτα?
Μαλλον οχι !!!
Αυτο δε σημαινει πως καλα εκανε ο κασιδιαρης απλα καμμια φορα θελουμε και προκαλουμε θεματα !!!
Αν λοιπον αυτο το τερας της δημοσιογραφιας εκανε σωστα τη δουλεια του μπορει το θεμα να ειχε ληξει !!!!
Αυτη ειναι η γνωμη μου !!!
Θα επανελθω....
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!+1000000000000 ΦΙΛΕ!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post: