Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Τα fk452 τα φοράω στο 520 εδώ και 1,5 χρόνο, 18αρια. Αξιοπρεπέστα μέχρι στιγμής σε τεγνό και βρεγμένο. Γιάννη, στο όπλο που καβαλάς, δεν θα έβαζα τίποτα από τα δύο. Δεν ξέρω τι φοράς τώρα, αλλά βάλε κάτι σωστό φίλε. Εγκυκλοπαίδεια είσαι ρε φίλε. Μιας και μου λύθηκαν οι απορίες για λάστιχα Εθνική να πάρω ή θα κάνει reverse split?
Αρχικό μήνυμα απο jannisa Εγκυκλοπαίδεια είσαι ρε φίλε. Μιας και μου λύθηκαν οι απορίες για λάστιχα Εθνική να πάρω ή θα κάνει reverse split? χα χα ! Καλώς τονε ασχετο ρε συ, το reverse split ούτε σε φτιάχνει, ούτε σε χαλάει. ελα το απόγευμα, ξέρεις που, να τα πούμε από κοντά, αν μπορείς, μη γράφουμε τέοιοα εδώ και πάρουμε στο λαιμό μας κανένα χριστιανό ...
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 χα χα ! Καλώς τονε ασχετο ρε συ, το reverse split ούτε σε φτιάχνει, ούτε σε χαλάει. ελα το απόγευμα, ξέρεις που, να τα πούμε από κοντά, αν μπορείς, μη γράφουμε τέοιοα εδώ και πάρουμε στο λαιμό μας κανένα χριστιανό ... αμα επεζε reverse cowgirl θα ηθελα να με παρετε και μενα στο λαιμο σας...
αντε γεια...
PANOS-E60 (08-06-12)
Αρχικό μήνυμα απο hades7 αμα επεζε reverse cowgirl θα ηθελα να με παρετε και μενα στο λαιμο σας... Άλλος από κει Μια απορία είχα, το θρεντ του καμένου χρήστη εξελίχθηκε.
Αρχικό μήνυμα απο jannisa Άλλος από κει Μια απορία είχα, το θρεντ του καμένου χρήστη εξελίχθηκε. κάτσε να το δει ο Σπάρας να του δώσει τη χαριστική βολή ... που είναι το πμ ρε συ ?
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 κάτσε να το δει ο Σπάρας να του δώσει τη χαριστική βολή ... που είναι το πμ ρε συ ? Κάπου εκεί ρε συ, πάνω δεξιά
Αρχικό μήνυμα απο jannisa Άλλος από κει Μια απορία είχα, το θρεντ του καμένου χρήστη εξελίχθηκε. Φιλαράκι..................είσαι οφ τόπικ. Χαλάς το θρεντ του παιδιού
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 χα χα ! Καλώς τονε ασχετο ρε συ, το reverse split ούτε σε φτιάχνει, ούτε σε χαλάει. ελα το απόγευμα, ξέρεις που, να τα πούμε από κοντά, αν μπορείς, μη γράφουμε τέοιοα εδώ και πάρουμε στο λαιμό μας κανένα χριστιανό ... Παίζει η Εθνική ρε γμτ σήμερα (η ομάδα, μην παρεξηγηθώ, χααχαα <εννοώ χαχα>) Έχεις πμ μαν
Κανονισμός του Φόρουμ