nikos1400 (09-06-12)
Άποψή σου και άποψή μου, καθόλα σεβαστή παρόλα αυτά.
Αλλά όταν πας να ξαναχρησιμοποιήσεις κάποιο πετρελαϊκό προϊόν θυμίσου ποιες χώρες το παράγουν και σε τι καθεστώς ζούνε οι πολίτες τους, άρα εκ των πραγμάτων, όντως κάποιοι περισσεύουν. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πειράματα ΑΛΛΩΝ πάνω μας, αλλά δικά μας πειράματα πάνω μας, γιαυτό και πολύ σωστά οι προγράψαντες (λολ) μιλάνε για παιδεία και όχι εκφοβισμό.
120ie87 (09-06-12), Bazil Van Sinner (08-06-12)
oldcarskickass (09-06-12)
Καλά αυτοί οι χημικοί στην Κολομβία κάνουν άλματα!!!!
Απο το χασίς και την ηρωίνη πήγαν σε συνθετικά ναρκωτικά όπως το LSD και τώρα σε αυτό...
Πραγματικά η επιστήμη αν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο μπορεί να δημιουργήσει αρμαγεδώνες...
(πχ βλέπε πυρηνικά και ένα σωρό άλλα...)
nikos1400 (09-06-12)
Ρε μπιλ, το LSD το έβγαλε ο Χοφμαν και το εδωσε στη Sandoz.
Τα υπολοιπα τα ανέλαβαν οι ψυχίατροι στις ΗΠΑ
σημερα θεωρείται ξεπερασμένο.
εχει αντικατασταθεί απο "άλλα" πράγματα
αχαχχαχαχαχα..... αφου αυτες που μου βρισκεις ειναι με τιμες κοκο!
ξεκιναμε πρωτα απο την βεσπα-χορτο!
120ie87 (09-06-12)
τραγικά πράγματα βγαίνουν κάθε μέρα εις βάρος της ανθρωπότητας.
ο άνθρωπος χτυπιέται απο παντού. δεν ακούς πλέον τπτ καλό, ζούμε μα κατάσταση που ολοένα και καταρέει.
σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ρε γμτ. το σκέφτομαι ώρες ώρες, και με πιάνει πολύ μεγάλο άγχος.
τρέμω την στιγμή που η μικρούλα μου θα καταλαβαίνει τα πάντα, και θα πρέπει να της δώσω να καταλάβει το τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιά είναι η πραγματική μαγκιά στην ζωή και ποιά η γιαλαντζί, και γενικά να την βοηθήσω να διαλέξει σωστό δρόμο για το μέλον.
απο κοντά με τα παιδιά σας μάγκες. ποτέ μην βαρεθείτε την παρέα τους, για τπτ...
sympether with chiefτης