Αρχικό μήνυμα απο
spar@
Αρη εγω του Μπαλαφα θα του χα σπασει τα δοντια....
ειμαι φασιστας???
Ξερεις κατι ειμαι 22 χρονων χωρις προβληματα μεχρι στιγμης και με εχουν φερει ολοι αυτοι σε μια κατασταση που αν συνεχιστει κανα 2 χρονακια ακομα θα παραμιλαω... οποτε δεν συζητω καν για ατομα απο δω μεσα που αντιμετωπιζουν προβληματα ή τους πατεραδες μας που μια ζωη δουλευαν για να τους τα τρωνε...
κατι τελευταιο..
Ο Μπαλαφας και ο καθε Μ(π)ΑΛΑ(φ)ΚΑΣ ζει απο τα χρηματα που παιρνει απ το λαο, η δουλεια του ειναι να υπηρετει το λαο(κανω καπου λαθος?) ή μηπως τα χρηματα που παιρνει του τα δινει ο Συριζα?
ωραια επειδη υπηρετει το λαο και στον τυπο που ελεγε διαφορα τον πληρωνει... θα πρεπει να το βουλωνει και να ακουει...
https://filologos10.wordpress.com/20...-%CF%80%CE%BF/
Ντρεπομαι ειλικρινα για πολλα ατομα που βρισκονται στη βουλη...
Αυτο που παραθετεις ως προς τι το παραθετεις Σπυρο;
Ως μομφη; Πραγματι η διεθνης ονομασια των Σκοπιων ειναι ΠΓΔΜ-FYROM, αρα ουσιαστικα χωρα με επισημο ονομα το "Σκοπια" δεν υφισταται οποτε δεν βλεπω κατι παραλογο στο λινκ σου.
Και ο Μπαλαφας δεν ειναι βουλευτης, αρα προφανως απο το συριζα πληρωνεται.
Ο Παγκαλος ομως πχ εδω και 30-40 χρονια πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο για να λεει οτι μαζι τα φαγαμε, οτι ειμαστε τεμπεληδες κλπ.
Τελος, το "μας" εχουν φερει που λες ειναι λιγο γενικο.
Δεν μας εφεραν ολοι, τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο. Μας εφεραν 2 συγκεκριμενα κομματα και οι παρατρεχαμενοι τους.
Αρα αν θες να δειρεις τους πραγματικα υπαιτιους της σημερινης καταντιας δεν πρεπει να ξεκινησεις απ'τον Μπαλαφα αλλα απο αλλους.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong