Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
άσε ρε άρη με τις εντυπώσεις πάλι...ναι πολύ καλά της έκανε. να προσέχει τι λέει η μαλάκο όταν ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα.
καταζητούμενος και πίπες...άσε τώρα με τα χαζοχαρούμενα. λές και σκότωσε, ή έκανε καμμιά ληστεία. ένα δυο χαστούκια της έριξε που της άξιζαν κιόλα, και έγινε και νούμερο ένα εγκληματίας.
εδώ μας γ@μ@νε ασάλιωτα κάθε μέρα, και δεν λέμε τπτ, η μάπες που άρπαξε η κανέλη μας πείραξε.
και εγώ στην θέση του να'μουνα, το ίδιο θα έκανα. με θεωρείτε άνανδρο???ε με το συμπάθειο, αλλά στα @@ μου. όλοι έχουν τα όρια τους, και ειδικά αυτή η μαλάκο μόνο που την βλέπω τα δικά μου τα ξεπερνά.
Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?
Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.
Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?
Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong