Σελίδα 44 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 34424344454654 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 431 έως 440 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσε ρε άρη με τις εντυπώσεις πάλι...ναι πολύ καλά της έκανε. να προσέχει τι λέει η μαλάκο όταν ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα.
    καταζητούμενος και πίπες...άσε τώρα με τα χαζοχαρούμενα. λές και σκότωσε, ή έκανε καμμιά ληστεία. ένα δυο χαστούκια της έριξε που της άξιζαν κιόλα, και έγινε και νούμερο ένα εγκληματίας.
    εδώ μας γ@μ@νε ασάλιωτα κάθε μέρα, και δεν λέμε τπτ, η μάπες που άρπαξε η κανέλη μας πείραξε.
    και εγώ στην θέση του να'μουνα, το ίδιο θα έκανα. με θεωρείτε άνανδρο???ε με το συμπάθειο, αλλά στα @@ μου. όλοι έχουν τα όρια τους, και ειδικά αυτή η μαλάκο μόνο που την βλέπω τα δικά μου τα ξεπερνά.
    Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?

Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
    Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
    Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
    Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.

Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?

Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
    Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Nino (07-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.youtube.com/watch?featur...v=whCmKq2QXIE#!

Δειτε το, αξίζει τον κόπο.
    ψιλά γράμματα για πολούς γιωρίκα...ο κόσμος ακόμα έχει κολλήσει στην νοοτροπία ότι ο τόπος του χρωστά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gnx (07-06-12), S8N (07-06-12), Stathis (07-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?

Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
    Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
    Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
    Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.

Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?

Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
    Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.
    αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
    και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
    και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
    και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
    στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
    όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
    και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
    άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
    παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
    άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.
    sympether with chiefτης

/

6. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), E60_Arkadia (07-06-12), fast-enough (07-06-12), gnx (07-06-12), joseph (07-06-12), Lambros46 (08-06-12), merbeind (07-06-12), sheriff (10-06-12), Stathis (07-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
    και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
    και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
    και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
    στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
    όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
    και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
    άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
    παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
    άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.
    Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
    Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7 (ο αλεξης πρωθυπουργος)

Ψηλέ να βάλω το ποστ σου υπογραφή;
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

9. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

gnx (07-06-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού θεωρείς υπερβολικό το ποσό, είσαι στη σωστή κατεύθυνση. Συνέχισε αφού πάρεις 2 υπογλώσια.
    Εγώ, χρειάστηκε επιπλέον να καπνίσω σήμερα και ένα καλό χαρμάνι μπάφα για να το ξεπεράσω.
    ωπ
    τι χαρμανι ειναι αυτο?

11. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Samaro (07-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
    Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.
    νομίζω ότι λέω ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα είναι οι τεμπελχανάδες που περιμένουν απ'τον άλεξ.
    το πρόβλημα που δημιουργεί ο άλεξ και οι όμοιοι του, είναι η ύπαρξη τους και μόνο, που δίνουν ψεύτικη ελπίδα σε όλους αυτούς που κουβαλάμε στην πλάτη μας εδώ και πολλά χρόνια.
    και επιτέλους, σταμάτα να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταντάει εκνευριστικό.
    ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
    sympether with chiefτης

/

13. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), Driver M (07-06-12), joseph (07-06-12), Kostas_1 (07-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), PANOS-E60 (07-06-12), Stathis (07-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
    Το thanx πάει σε αυτό.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το thanx πάει σε αυτό.
    i know...i know you better from what you think!
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψηλέ να βάλω το ποστ σου υπογραφή;
    χώσε αγόρι μου...
    sympether with chiefτης