Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
    Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.
    νομίζω ότι λέω ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα είναι οι τεμπελχανάδες που περιμένουν απ'τον άλεξ.
    το πρόβλημα που δημιουργεί ο άλεξ και οι όμοιοι του, είναι η ύπαρξη τους και μόνο, που δίνουν ψεύτικη ελπίδα σε όλους αυτούς που κουβαλάμε στην πλάτη μας εδώ και πολλά χρόνια.
    και επιτέλους, σταμάτα να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταντάει εκνευριστικό.
    ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), Driver M (07-06-12), joseph (07-06-12), Kostas_1 (07-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), PANOS-E60 (07-06-12), Stathis (07-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP