Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?

Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
    Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
    Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
    Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.

Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?

Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
    Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.
    αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
    και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
    και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
    και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
    στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
    όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
    και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
    άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
    παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
    άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), E60_Arkadia (07-06-12), fast-enough (07-06-12), gnx (07-06-12), joseph (07-06-12), Lambros46 (08-06-12), merbeind (07-06-12), sheriff (10-06-12), Stathis (07-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
    και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
    και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
    και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
    στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
    όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
    και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
    άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
    παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
    άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.
    Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
    Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
    Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.
    νομίζω ότι λέω ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα είναι οι τεμπελχανάδες που περιμένουν απ'τον άλεξ.
    το πρόβλημα που δημιουργεί ο άλεξ και οι όμοιοι του, είναι η ύπαρξη τους και μόνο, που δίνουν ψεύτικη ελπίδα σε όλους αυτούς που κουβαλάμε στην πλάτη μας εδώ και πολλά χρόνια.
    και επιτέλους, σταμάτα να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταντάει εκνευριστικό.
    ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
    sympether with chiefτης

/

5. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), Driver M (07-06-12), joseph (07-06-12), Kostas_1 (07-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), PANOS-E60 (07-06-12), Stathis (07-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
    Το thanx πάει σε αυτό.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το thanx πάει σε αυτό.
    i know...i know you better from what you think!
    sympether with chiefτης

/

Rides
    1

Προεπιλογή

i know...i know you better from what you think!
    Really?
    Should I worry?

9. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Thomelef (07-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Really?
    Should I worry?
    no...at least for now!!!

sympether with chiefτης

/

Rides
    2

Προεπιλογή

καταλαβαινει πολυ καλα ο φιλος μας ο αρης, οπως και ολοι αυτοι που διαστρευλωνουν την πραγματικοτητα και προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε και δεν ακουμε καθολου καλα.

σημερα ειδαμε εναν ανθρωπο που αντεδρασε λαθος, σαφεστατα, ο οποιος ομως προκληθηκε κατ΄επαναληψην απο τους συνομιλητες του.
    αρχικα η κυρια του τριλιζα αναφερθηκε σε προσωπικο του θεμα και τον προσβαλε δημοσια, προφανως με σκοπο να τον ερεθισει πραγμα που τελικα καταφερε.
    για την ιστορια ο κασιδιαρης κατηγορειται οτι ενα αυτοκινητο που χρησιμοποιηθηκε σε επιθεση εναντιιον καθηγητη φυσικης ηταν νοικιασμενο στο ονομα του (ο ιδιος αντιτασσει οτι απουσιαζε στο εξωτερικο), οπως και να εχει η δικαιοσυνη δεν εχει αποφασισει ακομα.
    μαρτυρες κατηγοριας στην υποθεση ειναι μελη του τριλιζα, προφανως με την ιδια λογικη που ηταν μαρτυρες υπερασπισης μελων της 17Ν, με το ιδιο σκεπτικο που βοηθησαν τους καταληψιες μεταναστες της νομικης κλπ κλπ
    μετα η κυρια αυτη μιλαει για τους "αγωνες" της στο ονομα της δημοκρατιας!!!
    της ιδιας δημοκρατιας με την οποια ο αλλος μεγαλος δημοκρατης μπαλαφας αφαιρει το λογο, υβριζει και σπηλωνει απλους πολιτες σε τηλεοπτικες εκπομπες....!

η αλλη κυρια εχει προπηλακισει, εχει υβρισει, εχει προκαλεσει σχεδον οποιον βρεθηκε απεναντι της σε πανελ και ειχε την ατυχια να διαφωνησει εχοντας αλλη αποψη.
    αν βαλετε μια ευρεση στο youtube θα βρειτε εκατονταδες τετοια βιντεο.
    στη συγκεκριμενη περιπτωση η μονιμως εριστικη αυτη κυρια εξυβρισε πρωτη τον κασιδιαρη αποκαλωντας τον εκτος απο φασισταριο (χαρακτηρισμο που τον εχουμε συνιθησει πια αν καποιος δεν συμφωνει με την κανελη) και πουσταριο!!!
    μαλιστα του πεταξε και ενα πακο χαρτια!
    σαφως ο κασιδιαρης εκανε λαθος που παρασυρθηκε καθως θα μπορουσε με μεγαλη ευκολια να αντικρουσει την ασχημη σε βαρος του συμπεριφορα και να εκθεσει ακομα περισσοτερο τις δυο κυριες.
    οπως εχουν κανει πολλοι αλλοι ψυχραιμοτεροι στο παρελθον.
    φυσικα οι δυο κυριες σημερα θυμηθηκαν οτι ειναι γυναικες, και ως ασθενες φυλο πρεπει ενας αντρας να υπομενει υβρεις, προσβολες, προπηλακισμους!
    οταν αγωνιζοντουσαν για ισα δικαιωματα μεταξυ των δυο φυλλων ελεγαν αλλα ομως.
    ετσι τις συνεφερε τοτε, αλλιως τις συμφερει σημερα.
    αποδεικυεται ομως οτι δεν ειναι εχουν πιστη και γνησιοτητα στις ιδεες τους.
    απλα προσαρμοζονται αναλογα με τη κατασταση.

κατ εμε η επιθεση του κασιδιαρη ειναι απαραδεκτη μεν διοτι καθε πραξη βιας ειναι καταδικαστεα, δικαιολογημενη δε, διοτι προκληθηκε βαναυσα και οχι μονο μια φορα.
    αληθεια τι λογιζουμε ως βια?
    μηπως εκτος απο σωματικη βια υπαρχει και η λεκτικη, της οποιας στη συγκεκριμενη περιπτωση επεσε πρωτος θυμα ο κασιδιαρης, αλλα ουδεις τον προστατευσε (ο οικοδεσποτης-συντονιστης προφανως), ουδεις ενδιαφερθηκε να καταδικασει τη σκαιοτατη συμπεριφορα των δυο κυριων?
    και ειδικα της κανελη ισως λογω του οτι πλεον θεωρειται φυσιολογικη.

αυτο δεν ειδα να το αναφερεις καν φιλτατε αρη.
    επισης ψυχοπαθης ειναι καποιος που προβαινει σε μια πραξη χωρις κανενα λογο.
    οπως ειδαμε ο κασιδιαρης δεν εδρασε εν ψυχρω, αλλα εν βρασμω, προκαλουμενος, υβριζομενος, προπηλακιζομενος.
    επιτελους καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουμε οτι για καθε αντιδραση, πρεπει να εχει υπαρξει πρωτα δραση, η οποια ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο καταδικαστεα, καθως λογω αυτης προκυπτει το αποτελεσμα.
    αυτα ολα φυσικα δεν τα αναφερεις, πραγμα που δειχνει οτι εισαι εμφανεστατα προκατειλημενος.
    δικαιωμα σου φυσικα, αλλα ετσι η αποψη σου στερειται αντικειμενικοτητας και νηφαλιοτητας, ωστε καποιος να τη λαβει σοβαρα υπ' οψιν του.

οσο για τις γυναικες μας που λες οτι θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, εγω δεν ακουσα να εχει δειρει καμια γυναικα ο συγκεκριμενος τυπος, εκτος αν το εχει κανει στα κρυφα.
    αλλα στην περιπτωση που η γυναικα μου τον αποκαλουσε στη μεση του δρομου "πουσταριο", καλα θα της εκανε να τη βαλει στη θεση της για να μαθει να συμπεριφερεται.
    απολιτιστος δεν ειναι μονος οποιον χειροδικει εναντιον του αλλου, αλλα οποιος δεν σεβεται βασικους κανονες καλης συμπεριφορας, τους οποιους οπως εδειξε η τηλεοραση οι δυο κυριες προφανως τους αφησαν στο σπιτι τους...

12. The Following 14 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (08-06-12), fast-enough (07-06-12), gnx (07-06-12), Kostas_1 (07-06-12), Leonidas_E39 (08-06-12), merbeind (07-06-12), nikos-Mpacket (08-06-12), nikos1400 (08-06-12), Panos 316T (08-06-12), PANOS-E60 (08-06-12), pilot (08-06-12), sheriff (10-06-12), Skyline_IS (07-06-12), spar@ (07-06-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

κατ εμε η επιθεση του κασιδιαρη ειναι απαραδεκτη
    αληθεια τι λογιζουμε ως βια?
    μηπως εκτος απο σωματικη βια υπαρχει και η λεκτικη,
    και ειδικα της κανελη ισως λογω του οτι πλεον θεωρειται φυσιολογικη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP