Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως παιζω και ενα στοιχηματακι με οποιον θελει... και για να μη λεμε και υπερβολες στη βουλη δεν ξαναμπαινουν αυτο ειναι και το στοιχημα.
    Οπως και αν υπηρχε σταυροδοσια ο παυλοπουλος θα επαιρνε τον πουλο.(αγνωστο αν θα επηρρεασει η σταση του κοκοκο ομως ακομα και ετσι...)
    Τωρα να κατσουμε να αναλυσουμε εκλογικα αποτελεσματα ξανα απο την αρχη δεν εχει νοημα. Πανο το οτι δεν ειχαν καμια καμια προβολη απο τα μμε δεν ειναι απαραιτητα και κακο γιατι πολλοι ειναι αυτοι που δεν ηξεραν τι ψηφιζαν και περισσοτεροι αυτοι που τους μπερδεψαν με την επεν ενεκα του αρχηγου τους.
    Κυριακη κοντη γιορτη λεει ο λαος...

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (08-06-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μου φαινεται οτι αυτη η τακτικη των πολιτικων του να θελουν τη μεγαλη μαζα του λαου μορφωτικα χαμηλα (για προφανης και αποδεδειγμενους λογους), μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ...
    πολλοι ψαχνανε να δωσουν μια "σφαλιαρα" στο συστημα αυτο ακριβως.
    ετσι ψηφισαν ΧΑ.
    δυστυχως Γιαννη (nino-x3) νομιζω θα χασεις το στοιχημα.
    και δεν υποστηριζω τη ΧΑ...
    προσπαθω να ειμαι ανοιχτομυαλος και πιστευω οτι καταλαβαινω ΚΑΙ το "κεφαλαιο", που δεν του αρεσει τα δουλεμενα (εισφορες-κρατησεις) να πηγαινουν "στο βροντο" ή σε καποιου μαγκα την τσεπη,
    ΚΑΙ το χαμηλο που βλεπει να καταστρατηγουνται τα (με αιμα αποκτηθεντα) δικαιωματα του,
    ΚΑΙ αυτους που εχουν καταντησει να ψαχνουν στους καδους για να ζησουν (κυριολεκτικα)...
    για κλεφτες παντος ειδους και επιπεδου δεν συζηταω.

"παν μετρον αριστον", αλλα πούντο ??

και για τη σφαλιαρα,
    στο γυαλι "πρεπει" ορισμενοι να πουνε συγκεκριμενα πραγματα,
    "εκτος" καμερας λενε αλλα...

προβληματισμος:
    πηγα να γραψω το κοριτσι στο προ-νηπιο (300 μετρα απο το σπιτι) και μου ειπαν τα γνωστα στους παλιοτερους περι συμπληρωσης θεσεων νηπιου, εαν μεινουν θεσεις, προτεραιοτητες κλπ κλπ...

ΓΙΑΤΙ να ειναι μπουρδελο ΑΚΟΜΑ η δημοσια παιδεια ?????
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Panos 316T (08-06-12), Ptboul (08-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP