Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 471

Θέμα: ΒΜW e30 3.5lt drift project..

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    19-05-10
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Μηνύματα
    1.855
    Thanked
    3075
    Rides
    1

    Smile ......

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι το λέω με την έννοια ρε συ ότι τόσο παλιά σασί όλο και κάπου θα έχουν πάρει και δεν θα είναι ολόισια.

    Το θέμα είναι πως μπορεί κάποιος να βρει τις αρχικές διαστάσεις και να πρεσάρει το σασί στις ενισχύσεις ώστε να έρθει και να κάτσε σωστά.
    Λευτερη με ''καλιμπραρισμα'' και με τις μητρες της καλιμπρας για το συγκεκριμενο μοντελο βρισκεις τις αρχικες διαστασεις και το ''τεντωνεις'' και πονταρεις εκει που ποναει.

    Να πουμε εδω βεβαια οτι ΔΕΝ πρεπει να το παρακανει καποιος με τα πονταρισματα γιατι αν χτυπησει καπου το αμαξι τοτε η ζημια ειναι πολλαπλη στο πλαισιο.

    Για να μεινω στο θεμα του Ε30,η μουρη του θελει δουλεια και απο εκει και περα βαση διαφορικου και πυργακια αναρτησης στους θολους πισω.Το 90% των Ε30 πασχουνε στους θολους και στα ραμφη+καθρεφτη σπανιοτερα.
    insane in the ///Midbrain

  2. The Following 6 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

    alexk (08-06-12), BILL007 (08-06-12), nik200 (07-06-12), nikos1400 (12-06-12), oldcarskickass (07-06-12), zaharias (09-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP