Ναι το λέω με την έννοια ρε συ ότι τόσο παλιά σασί όλο και κάπου θα έχουν πάρει και δεν θα είναι ολόισια.
Το θέμα είναι πως μπορεί κάποιος να βρει τις αρχικές διαστάσεις και να πρεσάρει το σασί στις ενισχύσεις ώστε να έρθει και να κάτσε σωστά.
Λευτερη με ''καλιμπραρισμα'' και με τις μητρες της καλιμπρας για το συγκεκριμενο μοντελο βρισκεις τις αρχικες διαστασεις και το ''τεντωνεις'' και πονταρεις εκει που ποναει.
Να πουμε εδω βεβαια οτι ΔΕΝ πρεπει να το παρακανει καποιος με τα πονταρισματα γιατι αν χτυπησει καπου το αμαξι τοτε η ζημια ειναι πολλαπλη στο πλαισιο.
Για να μεινω στο θεμα του Ε30,η μουρη του θελει δουλεια και απο εκει και περα βαση διαφορικου και πυργακια αναρτησης στους θολους πισω.Το 90% των Ε30 πασχουνε στους θολους και στα ραμφη+καθρεφτη σπανιοτερα.
insane in the ///Midbrain
Εγω διαφωνώ σε αυτό...Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχει ο καθένας και τι διαθέτει (στην τελική δικός του λογαριασμός) αλλά 200 ευρώ για πίσω μπάρα plug n' play ειδική κατασκευή για πολλαπλή ενίσχυση είναι μια χαρά όταν η αντίστοιχη schnitzer μπροστινή γνήσια κάνει 300-400 ευρώ (τόσο θυμάμαι για Ε46)
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το θέμα και κυρίως πιστεύω ότι πάντα όταν μπλέκεις με πατέντες στο τέλος σου στοιχίζουν και περισσότερο χρήμα και περισσότερο τρέξιμο, εκτός και αν το κάνεις μόνος σου,που τότε σου κοστίζει κυρίως άπειρα σε χρόνο, κοινώς αξία ανεκτίμητη...
Εγω εύχομαι τα καλύτερα για το project![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 08-06-12 στις 11:25
καινουργια και ευχαριστα νεα...
το αμαξι ειναι σχεδον ετοιμο....περα απο καποιες μικρες λεπτομερειες..μεχρι και βολτα με πηγε ο μηχανικος...(γιατι δεν μου το 'δωσε δεν ξερω..μαλλον καταλαβε οτι ειμαι λιγο καφρος..)
1) ολα τα μηχανικα ειναι στην θεση τους...το σασμαν εφτιαξε αρκετα..βιμπραρισμα απο τον κεντρικο δεν υπαρχει..και το διαφορικο μια απο τα ιδια..
2) τωρα τσεκαρουμε οτι το ψυγειο δουλευει σωστα..και ενα ψιλοθεματακι με την εξατμιση οπου χανει ελαφρα..θα φτιαχτει με κολλημα...πανω στο ζουαν του χταποδιου...
3) τα οργανακια δουλευουν ολα σωστα..και βλεπω και θερμοκρασια λαδιου επιτελους....η κρεμαγιερα απλα τα σπαει..μονο αυτο λεω..τα υπολοιπα ελπιζω να φανουν στην πιστα
4) η μπροστα θολομπαρα δεν εχει μπει..αλλα θα μπει πριν το παραλαβω ωστε να σφιχτει και σωστα..ο μηχανικος επιμενει οτι αμα σφιχτει με το αμαξι μη σηκωμενο ειναι το καλυτερο και δεν χρειαζεται και με σηκωμενο το αμαξι..προφανως διοτι στα ε30 ειναι η δυναμη απο το βαρος του μοτερ που καταπονει τις βασεις...κλεινωντας τες προς το κεντρο του αυτοκινητου!
αυριο λοιπον θα το παραλαβω....![]()
Akis 330Ci (12-06-12), alexk (12-06-12), BILL007 (12-06-12), bill_m3 (12-06-12), Dr. Yamastura (12-06-12), kostas1.6 (12-06-12), Kostas_1 (30-07-12), Leonidas_E39 (12-06-12), Panos 316T (12-06-12), S8N (12-06-12), stefm5 (13-06-12), Stunt Mike (12-06-12)
nik200 (12-06-12)
nik200 (12-06-12)