gnx (07-06-12), hades7 (07-06-12), katsaraios (07-06-12)
και εγώ είμαι κατά της βίας στις γυναίκες.
ΑΛΛΑ. για τις δύο συγκεκριμένες, ειλικρινά το χάρηκε η ψυχή μου. και για το μπούλιο στο νούμερο όπως πολύ καλό την αποκάλεσε, και για τις φάπες στον νταλικιέρη λιάνα που ανοίγει το στόμα της και όποιον πάρει ο χάρος.
έκανε κάτι, που έπρεπε να κάνει κάποιος εδώ και πολύ καιρό. και φυσικά οι δυο αυτές οι κ@ριόλες δεν είναι και οι μοναδικές που χρειάζονται τέτοια μεταχείριση, όπως και αρκετοί άντρες.
τώρα περί εκπομπών κτλ, πρώτα να σέβονται τον έλληνα όλα αυτά τα λαμόγια όταν κάθονται μπροστά στο γυαλί τι λένε, που εξαιτίας τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με την αριστερά τους, και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.
μπράβο του, ν'αγιάσει το χέρι του παρόλο που δεν τον πάω μία, ούτε αυτόν, ούτε και αυτό που εκπροσωπεί.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
σχετικό άσχετο...τι βλάκας αυτός ο παυλόπουλος θεέ μου!
sympether with chiefτης
Αυτόν τον χώρισε η πρωην γυναικα του γιατι την ΕΔΕΡΝΕ!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το λάθος του Κασιδιάρη, κατά τη γνώμη μου, ήταν που δέχτηκε να πάει σε πάνελ με την Καννέλη. Εγώ το ήξερα ότι θα τον προκαλούσε, εκείνος δεν το 'ξερε ?
Επίσης, εγώ ήξερα ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, εκείνος δεν το 'ξερε ?
Το αναμενόμενο συνέβη νομίζω. Ακόμα θεωρώ λάθος της Χ.Α. να κυνηγάει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Χωρίς ΚΑΜΜΙΑ τηλεοπτική παρουσία μέχρι την 6/5, πήρε ένα απίστευτο ποσοστό, άρα ο κόσμος ξέρει από που αντλεί τη δύναμή του αυτό το κόμμα. Ο τηλεοπτικός χρόνος δεν του προσφέρει τίποτα απολύτως.
Προτιμώ τις απόψεις του από αυτές της Καννέλη, αλλά με αυτό που έγινε έχασε το δίκιο του. Δεν έπρεπε να βγει μαζί της στο γυαλί.
https://www.enikos.gr/ekloges-2012/5...n_epi8esh.html
Mpouli, Hade, Spero e yo, queremos Eva Kaili para el puesto de primer ministro.