Κανε μια δοκιμουλα:Ανοιξε το srt και πηγαινε αποθηκευση ως - Κωδικοποιηση - και διαλεγεις Ansi ή Unicode (οποιο απο τα δυο ταιριαξει).
Κανε μια δοκιμουλα:Ανοιξε το srt και πηγαινε αποθηκευση ως - Κωδικοποιηση - και διαλεγεις Ansi ή Unicode (οποιο απο τα δυο ταιριαξει).
Καλησπέρα,
βάζω εδώ το πρόβλημά μου για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
Έχω ένα laptop asus n550jv και από χθες όταν το έκλεισα δυσκολεύομαι να το ανοίξω. Πατάω το start button αλλά δε μιζάρει, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα 1-2 ωρών χωρίς να έχω δοκιμάσει ενδιάμεσα, πατάω το κουμπί και ανοίγει...τυχαία ή προγραμματισμένα. Δοκίμασα διάφορους τρόπους να δω μήπως φταίει το start αλλά κατά 90% δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Την τελευταία φορά μάλλον από τύχη άνοιξε αφού πατούσα απελπισμένα το κουμπί για κάνα 20λεπτο.
Το laptop το έχω 1 χρόνο και δεν κουνιέται από τη θέση του είναι πάντα καθαρό εσωτερικά και ούτε ανεβάζει θερμοκρασία...
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα να μου πει ή κάποιος που να έχει γνώση στο θέμα γιατί αυτός ο μήνας είναι σημαντικός δεν προλαβαίνω να ψάξω για ειδικό και σκέφτομαι να μη το κλείσω καθόλου.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 03-04-15 στις 22:00