Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: [Ε46] Οδική συμπεριφορά

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατα τα αλλα να το...συνουσιασα ειναι το μόνο σίγουρο ότι το έκανα άλλωστε πως αλλιως θα δεις πως συμπεριφέρεται στο όριο το αυτοκίνητο
    Οι Άγγλοι λένε "famous last words".
    Πρόσεχε με τα όρια στο δρόμο μην γίνει κανένα μπαμ δυνατό.
    Όπως υποθέτω γνωρίζεις, η πίστα είναι καλός χώρος να δεις τα όρια του αυτοκινήτου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδες υπόστροφή στην πίστα και όχι στον δρόμο;ισως δεν το πιέζεις αρκετά σε δημόσιο δρομο,να πω την αλήθεια με την μικρή εμπειρία που εχω θα περίμενα να συμβεί το αντίθετο,μια και εντός πίστας και η "αστραφλος" ειναι καλύτερη και παίρνουμε ιδανικές γραμμές εν αντίθετος με τον δημόσιο δρόμο.
    Δεν ξέρω πως είναι η άσφαλτος εκεί που μένεις, αλλά εδώ που είμαι εγώ η άσφαλτος είναι καλύτερη από άσφαλτο πίστας.
    Άν φθάσω σε σημείο να υποστρέψει το CSL με cup ελαστικά σε Ελβετικό δρόμο, σημαίνει ότι πηγαίνω με ταχύτητα Mach 3 και θα είμαι πολύ επικίνδυνος για εμένα και όλους τους άλλους γύρω μου.
    Εν προκειμένου, όχι δεν το πιέζω αρκετά για να υποστρέψει

Δεν ξέρω τι λένε τα πλαϊνά των T1-R, νομίζω είναι λάθος να έχεις τόσο φουσκωμένα τα ελαστικά. Ξεφούσκωσε, οδήγησε και πες μας.

ΥΓ : τα ελαστικά αυτά δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο οπότε ίσως γι'αυτό να γλυστράει. Βάλε πιο καλά ελαστικά π.χ. Michelin Pilot Supersport. Θα εκπλαγείς με τι διαφορά κάνει ένα ελαστικό

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα ΤΟΥΟ τα εχω δοκιμασει, δεν μου αρεσαν τα μαλακά πλαινα του και γενικα δεν ειχαν καλη προσφυση.Το χειροτερο ομως ηταν οτι μετα απο ενα χρονο η αποδοση τους επεσε δραματικα.Στον 1μιση χρονο αντικατασταθηκαν

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP