Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Αρη,
απολαυσε μερικες απο την εκδηλωση της Ομαδας σας ...εδω στη ΝΥ (τραβηγμενες απο το κινητο....)![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Ευχές για του χρόνου![]()
535xi (02-07-12), hades7 (04-06-12), katsaraios (04-06-12)
kala vre eleni , kai apo olous tous paixtes tou gaurou ton fiogko dialexane na erthei. apo ta megalytera an oxi to megalytero palto pou exei o gauros
live free and drive hard
Αυτα περι Αμερικανικου στολου βρε φιλε μην τα λες...
Εκτος του οτι ειναι προσβλητικο γιατι αναφερονται σε αλλα πραγματα ας κρατησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον εδω μεσα που δεν ειμαστε αθλητικο φορουμ.
Δεν υπαρχει ποιο ωραιο πειραγμα μεταξυ μας απο το να μιλαμε αγωνιστικα για τι ομαδες που υποστηριζει ο καθενας,εχουν ξυπνησει πια ΟΛΟΙ και δεν ασχολουνται με 100 μαλακισμενα αρρωστακια τις κερκιδας..
Στο λεει καποιος που πηγαινει με διαρκειας καθε χρονο στο γηπεδο.
![]()
Panos 316T (04-06-12)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
gant (04-06-12), Panos 316T (04-06-12)
Αντε κάτι να ευθυμήσουμε.
Παθαίνει βλάβη ένα πουλμαν με την θύρα 4 του ΜΠΑΟΚ, όπως πήγαιναν σε κάποιον εκτός έδρας αγώνα, και βγαίνουν τα παοκια έξω.
Τους βλέπουν κάτι γέροι χωρικοί δίπλα σε ένα χωράφι που τους έβγαινε η ψυχή, και τους ρωτούν "που πάτε ρε παιδιά σε καμμιά διαδήλωση? "
"Ε... κάτι τέτοιο..." απαντούν τα παοκια.
"Κάντε κάτι και για μας ρε παιδιά, φωνάξτε να μας υπερασπίσετε εμας που δεν μπορούμε να ακουστούμε", λένε οι παπούδες
Μαζέύονται τα παόκια και αρχίζουν "Αγρότη μη μασάς, γ@μιέται η Αθήνα κι ο Πειραιάς".
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (04-06-12), hades7 (04-06-12), katsaraios (04-06-12), Samaro (04-06-12)
hades7 (04-06-12), Samaro (04-06-12), Skyline_IS (04-06-12)
Το υφος του ποστ μου ηταν αναλογο με το αλλο,
με το καζο και τα πειραγματα , πιστεψε με δεν εχω κανενα θεμα αλλωστε συνηθισμενος απο την παρεα μου που ειναι κοκκινη
Επισης ψαξε να δεις αν εχω ξαναγραψει σε αναλογο υφος.
Το σταματαμε εδω γιατι ειναι ενοχλητικη για ολους μας αυτη η κουβεντα και συγχαρητηρια.
Ας συνεχισουν οι χοροι παρακαλω![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Samaro (04-06-12), SuperSonic (04-06-12)
Βρε ξερω τι γραφεις..
Το θεμα ειναι μην φτασουμε σε επιπεδο καφρων σε αυτοκινητιστικό φορουμ,να βγαλουμε το αχτι μας για το VAG-Alfa romeo π.χ και οτι αλλο ειναι να πω ενταξει αλλα να ερθουμε σε αντιπαραθεση τωρα με αλους bmwδακιδες δεν λεει για αυτο και σου λεω αμα βλεπεις κατι στραβο προσπερασε το.![]()
Panos 316T (04-06-12)