Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: ελαστικά

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ας καταθεσω και εγω την αποψη μου για το θεμα.σε καθε κατηγορια προιοντων υπαρχει κλιμακα ποιοτητας-αποδοσης-τιμης.δεν μπορω να δεχτω οτι ενα ελαστικο αγνωστης εταιρειας ειναι φθηνοτερο μονο λογω μαρκετινγκ .ειναι φτηνοτερο ΚΑΙ λογω ανυπαρξιας τμηματος ερευνας και εξελιξης,απουσιας αυστηρων ποιοτικων ελεγχων,προμηθειας φτηνοτερων πρωτων υλων,ξεπερασμενων μεθοδων κατασκευης.λογω αυτων των παραγοντων δεν νομιζω κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες να μπορεσει να αποδωσει και να προσφερει ασφαλεια οπως ενα επωνυμο ελαστικο εταιρειας η οποια επενδυει σε ερευνα και εξελιξη χρησιμοποιωντας πιστα-οδηγους-αυτοκινητα και συσκευες καταγραφης υψηλης ακριβειας των αποτελεσματων(οχι μονο για τα αγωνιστικα αυτοκινητα αλλα και για τα καθημερινα),συχρονων μεθοδων κατασκευης και επεξεργασιας,υψηλης ποιοτητας πρωτες υλες και αυστηρους ποιοτικους ελεγχους πριν το προιον βγει απο το εργοστασιο.οποιος εχει παρακολουθησει national geographic megafactories μπορει να δει την υποδομη που εχει ενα ευρωπαικο-ιαπωνικο απο ενα εργοστασιο κινεζικης εταιρειας που απλως βγαζει φτηνα αντιγραφα των παραπανω ελαστικων.στο ε30 που δεν ειναι αυτοκινητο επιδοσεων φοραω κοντι πριμιουμ κοντακτ.δεν το κανω ουτε επειδη ειμαι λεφτας(οταν θα αλλαξω στο ε46,θα τα αλλαξω τμηματικα λογω υψηλου κοστους ανα 2) ουτε επειδη την εχω δει μακινεν της Ελλαδος και δοκιμαζω τα ορια του 316 οπου οδηγω.απλα το κανω γιατι συμφωνω απολυτα με την αποψη που αναφερθηκε οτι τα ελαστικα,φρενα και αναρτηση θα τα χρειαστεις μια φορα αλλα αυτη μπορει να σου σωσει και τη ζωη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 02-06-12 στις 18:30

2. The Following 5 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

atha (02-06-12), Bassakos (28-09-12), doctore (02-06-12), joseph (02-06-12), nikos1400 (26-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP