Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 82

Θέμα: ελαστικά

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενας απλος και παραδοσιακος τροπος για να δεις αν εκανες σωστη επιλογη στο λαστιχο σου ειναι να βρεις μια ευθεια.
    Βαλε ενα σημαδι, περνα με 70 χιλιομετρα και πλακωσου στα φρενα.
    Σημαδεψε το σημειο οπου σταματησες.

Βαλε τα νεα σου λαστιχα, κανε καποια χιλιομετρα και επανελαβε τη διαδικασια.
    Σταματη ευχαριστω για την παρατηρηση,πολυ χρησιμη!!!Ειμαι απο επαρχια και εχουμε το "πιστακι"μας και μεις(η παρεα μου) ως αλλο Top Gear,οπου περναμε απο κοσκινο ολα τα αυτοκινητα και της μηχανες μας!!Τα λαστιχα,τα φρενα και τις αναρτησεις!Το περασε το τεστ η τετραδα μου και εχω να πω οτι ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.Ηθελα να αναφερθω καιπιο τεχνικα στο θεμα αλλα δεν μπορεσα....δεχτηκα πυρα και αλλαξε ροη η συζητηση. :-)

Οσον αφορα τους 2 προλαλησαντες φιλους,εχω να τους ευχηθω να ειναι παντα οικονομικα ευκαταστατοι και να βαζουν ΠΑΝΤΑ τα καλυτερα και ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!Να προσθεσω πως τσιγγουνια ειναι αντι για 1000 να δωσεις 900,η αναλογια μου ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο δυσαναλογη με τα παραπανω.

Ειπα την αποψη μου,τη σκεψη αλλα και τι επραξα!ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Nick bmwlover (05-03-14)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οσον αφορα τους 2 προλαλησαντες φιλους,εχω να τους ευχηθω να ειναι παντα οικονομικα ευκαταστατοι και να βαζουν ΠΑΝΤΑ τα καλυτερα και ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!Να προσθεσω πως τσιγγουνια ειναι αντι για 1000 να δωσεις 900,η αναλογια μου ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο δυσαναλογη με τα παραπανω.

Ειπα την αποψη μου,τη σκεψη αλλα και τι επραξα!ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ!!![/QUOTE]

koita ,min me parexigeis kai den exo diathesi oute leftas na to paixo oute yperano.oloi mas douleuoume kai plironoume gia tin trella mas. mia zoi stous dromous me terma gazi mou emathe merika pragmata .lastixa frena kai anartisi den paizoume pote . panta oso kalytera pairnei i tsepi mas .mia fora na xreiasteis na akousei to aytokinito kai na glitoseis ta exoun bgalei ta lefta tous. den xero ti dialexes oute me endiaferei an einai akriba i ftina .apla san kanonas kalo na einai oyte gyalismata ,dvd , kainourgies zantes exatmiseis kai otidipote allo fadastei kaneis ama ta basika den einai panta ta kalytera .
    einai san tous blakes tous araves edo pou agorazoun kati panakriba mercedes ,bmw (amg, 500s ktl ktl ) kai tsigouneontai na to baloun se oliki asfaleia giati einai pio akribi .
    mono ayto ithela na episimano xoris kamia parexigisi
    live free and drive hard

4. The Following 5 Users Say Thank You to atha For This Useful Post:

120ie87 (28-09-12), Bazil Van Sinner (02-06-12), dark knight (02-06-12), Lambros46 (02-06-12), nikos1400 (26-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

ας καταθεσω και εγω την αποψη μου για το θεμα.σε καθε κατηγορια προιοντων υπαρχει κλιμακα ποιοτητας-αποδοσης-τιμης.δεν μπορω να δεχτω οτι ενα ελαστικο αγνωστης εταιρειας ειναι φθηνοτερο μονο λογω μαρκετινγκ .ειναι φτηνοτερο ΚΑΙ λογω ανυπαρξιας τμηματος ερευνας και εξελιξης,απουσιας αυστηρων ποιοτικων ελεγχων,προμηθειας φτηνοτερων πρωτων υλων,ξεπερασμενων μεθοδων κατασκευης.λογω αυτων των παραγοντων δεν νομιζω κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες να μπορεσει να αποδωσει και να προσφερει ασφαλεια οπως ενα επωνυμο ελαστικο εταιρειας η οποια επενδυει σε ερευνα και εξελιξη χρησιμοποιωντας πιστα-οδηγους-αυτοκινητα και συσκευες καταγραφης υψηλης ακριβειας των αποτελεσματων(οχι μονο για τα αγωνιστικα αυτοκινητα αλλα και για τα καθημερινα),συχρονων μεθοδων κατασκευης και επεξεργασιας,υψηλης ποιοτητας πρωτες υλες και αυστηρους ποιοτικους ελεγχους πριν το προιον βγει απο το εργοστασιο.οποιος εχει παρακολουθησει national geographic megafactories μπορει να δει την υποδομη που εχει ενα ευρωπαικο-ιαπωνικο απο ενα εργοστασιο κινεζικης εταιρειας που απλως βγαζει φτηνα αντιγραφα των παραπανω ελαστικων.στο ε30 που δεν ειναι αυτοκινητο επιδοσεων φοραω κοντι πριμιουμ κοντακτ.δεν το κανω ουτε επειδη ειμαι λεφτας(οταν θα αλλαξω στο ε46,θα τα αλλαξω τμηματικα λογω υψηλου κοστους ανα 2) ουτε επειδη την εχω δει μακινεν της Ελλαδος και δοκιμαζω τα ορια του 316 οπου οδηγω.απλα το κανω γιατι συμφωνω απολυτα με την αποψη που αναφερθηκε οτι τα ελαστικα,φρενα και αναρτηση θα τα χρειαστεις μια φορα αλλα αυτη μπορει να σου σωσει και τη ζωη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 02-06-12 στις 17:30

6. The Following 5 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

atha (02-06-12), Bassakos (27-09-12), doctore (02-06-12), joseph (02-06-12), nikos1400 (26-09-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

+1000

Στα παραπάνω να προσθέσω και τη ποιότητα κύλισης που δίνει ένα "ακριβό επώνυμο" λάστιχο.

Όλα τα παραπάνω όμως πάνε περίπατο αν ο λαστιχάς που τα τοποθετεί είναι χαβαλές.
    Μου έχει τύχει σε Citroen που φόραγε Michelin pilot 16άρια με 35000 χλμ να πάω σε μεγάλο λαστιχάδικο να βάλω τα ίδια ακριβώς λάστιχα και το αυτοκίνητο να γίνει χειρότερο στη κύληση.

8. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

dark knight (02-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1000

Στα παραπάνω να προσθέσω και τη ποιότητα κύλισης που δίνει ένα "ακριβό επώνυμο" λάστιχο.

Όλα τα παραπάνω όμως πάνε περίπατο αν ο λαστιχάς που τα τοποθετεί είναι χαβαλές.
    Μου έχει τύχει σε Citroen που φόραγε Michelin pilot 16άρια με 35000 χλμ να πάω σε μεγάλο λαστιχάδικο να βάλω τα ίδια ακριβώς λάστιχα και το αυτοκίνητο να γίνει χειρότερο στη κύληση.
    λογω ζυγοσταθμισης?

Περιοχή
    ATHENS-LAMIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

δωσε μας μια εξηγηση, τι εννοεις οτι μπορει η ποιοτητα κυλισης να εξαρταται απο τον λαστιχα?

11. The Following User Says Thank You to spyrosK For This Useful Post:

joseph (01-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

μηπως εννοει θορυβο και ανεση

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνωρίζει κάποιος κατάστημα ελαστικών με καλές τιμές; ενδιαφέρομαι για conti sp3 235/40/18 και 265/35/18
    Τα παλιά τι θα τα κάνεις???????

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    Αυτα εβαλες 700 ευρω φιλε ; ; ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια επειδη ειμαι σε φαση αλλαγης ελαστικων και ειμαι σε διλημμα μεταξυ Michelin Pilot Sport 3 και Continental ContiSportContact 5 τι εχετε να προτεινετε εσεις? Τα εχει δοκιμασει κανενας και εαν ναι τι εντυπωσεις εχετε απο τα συγκεκριμενα? Μιλαμε για διαμετρο ζαντας 17 με 225/45.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 01-10-12 στις 16:32

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP