Οχι δεν μου την εχει πει κανεις.
Θα μου την πεις εσυ ή θα πας για υπνο ?
Οχι δεν μου την εχει πει κανεις.
Θα μου την πεις εσυ ή θα πας για υπνο ?
alexk (04-06-12)
πιο με γιωτα?
οκ
λοιπον αρα, εφοσον δεν πεταει μουρες περισσοτερο αλλα ειναι πιο ουδετερο εννοει οτι πεταει κωλο?
σωπα ρε, ουδετερο=περισσοτεροι κωλοι
κωλαδικο δλδ
πχ πηρα το Viper της αδερφης του γαμπρου μου κ ηταν π-ΟΙ-ο ουδετερο απο το Citroern C3 1.2 που ειναι το Track Day car μου για τα weekend στην πιστα της Μαλτας
αχχαχααχχα.....ειλικρινα ρε βαλεριε δεν υπαρχεις....μιλουν ατομα που τρεχουν σε πιστες και παιζουν με τα χιλιοστα και τα μιλιμετρα για να κερδισουν κανα κλασμα και πεταγεσαι εσυ να τους πουλησεις πνευμα..ελεος !!σορρυ για το οφφτοπικ δεν αντεξα
Βαλεριε, αν ηταν καλό θελω και εγω λιγο...
Και λεει ο αλλος οτι αμαξι που καθεται το καθισμα στην βαση του πισω διαφορικου κ "μιλαει" ο κωλος στον οδηγο σαν την μανα στο παιδι
οτι ειναι πιο ουδετερο απο ενα που για να κατσεις στο ιδιο σημειο πρεπει να πεταξεις το καθισμα να κατσεις πισω στο σαλονι και να οδηγας με ξυλοποδαρα
και ολα αυτα επειδη παιζει με χιλιοστα
μετα μιλαει για αμαξι με 16αρες οτι στριβει το ιδιο φιλικα με ενα που φοραει 18αρες... πανω απο ολα στο 16αρι λογο του οτι εχει πιο στενο λαστιχο μπροστα μιλαει καλυτερα το τιμονι
δλδ εχω μαμα και μπαμπα να μου μιλαει κ λεει ο αλλος οτι στην οικογενεια του κωφαλαλλου κανουν φασαρια
Και επειδη εγω ρωταω ΠΟΙΟ ειναι ουδετερο και δεν παραδεχομαι οτι ειναι ΠΙΟ ουδετερο, στην χειροτερη πρεπει 20 ποστ μετα να φτασετε στο οτι οριακα τα δυο αμαξια ειναι το ιδιο
Να ειναι το χοντα ΠΙΟ ουδετερο απο το m3 δεν παιζει
Συμφωνώ σε αυτο.
Ισως βρισκόμαστε οριακά για χρήση δρόμου στο 1,5. Παραπάνω πιστεύω ότι δεν θα φορτίσεις το λάστιχο αρκετά στον δρόμο για να δεις διάφορα.
Και για να μην μπερδευομαστε,το θέμα εχει να κάνει με την απόλαυση και όχι με την αποτελεσματικότητα.δεν σημαίνει ότι το αμάξι οπως θα το ήθελα εγω ειναι πιο γρήγορο....
κόψε με τα κεφαλαία και το πιο - ποιο. είμαι σίγουρος ότι και εσύ κάποια στιγμή όταν γράφεις μπορεί να ξεχάσεις κάνα γράμμα.
απο την αρχή το θρεντ αναφέρεται στην φαινόμενο της υποστροφής. οπότε το σχόλιο ουδέτερο, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο χόντα, είναι πιο ουδέτερο σε αυτό το φαινόμενο.
sympether with chiefτης