Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 72

Θέμα: [Ε46] Οδική συμπεριφορά

Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι δεν μου την εχει πει κανεις.
    Θα μου την πεις εσυ ή θα πας για υπνο ?

2. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (04-06-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    κολλητέ...άντε τράβα ρίξε κάνα πάτημα με κάνα boing 737 να βγάλεις κάνα συμπέρασμα με τι άλλο θα πήγαινες κοπίο, και άσε την εξυπνάδα.
    1 - 2, δεν ξέρω για πιο μιλάει ο χριστόφορος, όποιο και να είναι πάντως λέει ότι είναι πιο ουδέτερο.
    τι μας σπάς τις μπάλες και δεν ρωτάς απλά για πιο αναφέρεται???
    πιο με γιωτα?
    οκ
    λοιπον αρα, εφοσον δεν πεταει μουρες περισσοτερο αλλα ειναι πιο ουδετερο εννοει οτι πεταει κωλο?
    σωπα ρε, ουδετερο=περισσοτεροι κωλοι
    κωλαδικο δλδ
    πχ πηρα το Viper της αδερφης του γαμπρου μου κ ηταν π-ΟΙ-ο ουδετερο απο το Citroern C3 1.2 που ειναι το Track Day car μου για τα weekend στην πιστα της Μαλτας

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

αχχαχααχχα.....ειλικρινα ρε βαλεριε δεν υπαρχεις....μιλουν ατομα που τρεχουν σε πιστες και παιζουν με τα χιλιοστα και τα μιλιμετρα για να κερδισουν κανα κλασμα και πεταγεσαι εσυ να τους πουλησεις πνευμα..ελεος !!σορρυ για το οφφτοπικ δεν αντεξα

5. The Following 2 Users Say Thank You to panose30 For This Useful Post:

chief (03-06-12), Civileng (02-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Βαλεριε, αν ηταν καλό θελω και εγω λιγο...

7. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Lambros46 (01-06-12), panose30 (01-06-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αχχαχααχχα.....ειλικρινα ρε βαλεριε δεν υπαρχεις....μιλουν ατομα που τρεχουν σε πιστες και παιζουν με τα χιλιοστα και τα μιλιμετρα για να κερδισουν κανα κλασμα και πεταγεσαι εσυ να τους πουλησεις πνευμα..ελεος !!σορρυ για το οφφτοπικ δεν αντεξα
    Και λεει ο αλλος οτι αμαξι που καθεται το καθισμα στην βαση του πισω διαφορικου κ "μιλαει" ο κωλος στον οδηγο σαν την μανα στο παιδι
    οτι ειναι πιο ουδετερο απο ενα που για να κατσεις στο ιδιο σημειο πρεπει να πεταξεις το καθισμα να κατσεις πισω στο σαλονι και να οδηγας με ξυλοποδαρα
    και ολα αυτα επειδη παιζει με χιλιοστα
    μετα μιλαει για αμαξι με 16αρες οτι στριβει το ιδιο φιλικα με ενα που φοραει 18αρες... πανω απο ολα στο 16αρι λογο του οτι εχει πιο στενο λαστιχο μπροστα μιλαει καλυτερα το τιμονι
    δλδ εχω μαμα και μπαμπα να μου μιλαει κ λεει ο αλλος οτι στην οικογενεια του κωφαλαλλου κανουν φασαρια

Rides
    3

Προεπιλογή

Και επειδη εγω ρωταω ΠΟΙΟ ειναι ουδετερο και δεν παραδεχομαι οτι ειναι ΠΙΟ ουδετερο, στην χειροτερη πρεπει 20 ποστ μετα να φτασετε στο οτι οριακα τα δυο αμαξια ειναι το ιδιο
    Να ειναι το χοντα ΠΙΟ ουδετερο απο το m3 δεν παιζει

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valerios2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και λεει ο αλλος οτι αμαξι που καθεται το καθισμα στην βαση του πισω διαφορικου κ "μιλαει" ο κωλος στον οδηγο σαν την μανα στο παιδι
    οτι ειναι πιο ουδετερο απο ενα που για να κατσεις στο ιδιο σημειο πρεπει να πεταξεις το καθισμα να κατσεις πισω στο σαλονι και να οδηγας με ξυλοποδαρα
    και ολα αυτα επειδη παιζει με χιλιοστα
    μετα μιλαει για αμαξι με 16αρες οτι στριβει το ιδιο φιλικα με ενα που φοραει 18αρες... πανω απο ολα στο 16αρι λογο του οτι εχει πιο στενο λαστιχο μπροστα μιλαει καλυτερα το τιμονι
    δλδ εχω μαμα και μπαμπα να μου μιλαει κ λεει ο αλλος οτι στην οικογενεια του κωφαλαλλου κανουν φασαρια
    Ρε φιλε δεν υπαρχεις
    Με τον Γιωργαρα τι συγγενεια εχεις ?
    Ειλικρινα σε συμπαθησα με την μια.

Αντε τωρα, διαβασε κανενα περιοδικό και ελα να ποσταρεις και την περιληψη. Μπηκες να μου πουλησεις και εξυπναδα...
    Γατακι, ε γατακι....

Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν μερη ειναι σωστο αυτό που λες ομως δεν ανερει και κατι απ αυτα που εγραψα αφου τα φρενα ειναι απαραιτητα στο αμαξι. Ομως ακομη και χωρις φρεναρισμα η θερμοκρασιες στα μπροστα ελαστικα και εξωτερικα, ειναι κατα πολύ μεγαλυτερες των πισω.
    Αυξημενη θερμοκρασια στα μπροστινα λάστιχα σημαινει οτι αυτα τραβάνε πιο μεγαλη τριβη με αποτελεσμα να ερχεται υποστρφη στο οριο με τις εργοστασιακές ρυθμισεις.
    Καπιοα αλλα αμαξια με το μοτερ μπροστα και την κινηση πισω (πχ S2000) στις ιδιες συνθηκες και στην ιδια διαδρομη ειναι πολυ πιο ουδετερα απο το Μ3.
    Με 1.0-1.5 μοιρα καμπερ μπροστα και τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν γινεται κατι διαφορετικό.
    Δοκιμασμενα.
    Συμφωνώ σε αυτο.
    Ισως βρισκόμαστε οριακά για χρήση δρόμου στο 1,5. Παραπάνω πιστεύω ότι δεν θα φορτίσεις το λάστιχο αρκετά στον δρόμο για να δεις διάφορα.

Και για να μην μπερδευομαστε,το θέμα εχει να κάνει με την απόλαυση και όχι με την αποτελεσματικότητα.δεν σημαίνει ότι το αμάξι οπως θα το ήθελα εγω ειναι πιο γρήγορο....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

κόψε με τα κεφαλαία και το πιο - ποιο. είμαι σίγουρος ότι και εσύ κάποια στιγμή όταν γράφεις μπορεί να ξεχάσεις κάνα γράμμα.
    απο την αρχή το θρεντ αναφέρεται στην φαινόμενο της υποστροφής. οπότε το σχόλιο ουδέτερο, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο χόντα, είναι πιο ουδέτερο σε αυτό το φαινόμενο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Stradale Guest

Προεπιλογή

Στο θέμα μας παιδιά,είπαμε να ξεκινήσουμε μια ωραία κουβέντα,ας κρατήσουμε το θρεντ καθαρό

14. The Following 3 Users Say Thank You to Stradale For This Useful Post:

chief (02-06-12), kostas 325 (01-06-12), Vassilis ///M (02-06-12)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP