Φυσικα υπαρχει η δυνατοτητα της πολλαπλης επιλογης.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Ωχ !
Προδωθηκα
![]()
Ptboul (31-05-12)
μιας και επιβραβεύθηκα με ένα αξιόλογο ποσό από την δουλειά μου, προτιμώ ένα all inclusive ,να είναι απασχολημένος ο μικρός,να πάρω στην κυρά 2 ντουζίνες περιοδικά και να γίνω ένα με την ξαπλώστρα.
κάθε χρόνο σχεδόν πάμε Χίο (έχει σπίτι η γυναίκα) όπου η διαδικασία να πηγαίνουμε δύο φορές για μπάνιο την ημέρα, με τσάντες ,κουβαδάκια σκατουλάκια καταντά λίγο κουραστική.
τούρμπο και πράσινα άλογα
Εισαι ωραιος ΜπουΛι !
Ptboul (31-05-12)
Με μια ματιά που έριξα τώρα στα αποτελέσματα, εδώ μέσα είμαστε
από τεσσάρων κάθετος πέντε αστέρων και άνω
![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Nick bmwlover (01-06-12), Panos 316T (01-06-12)
θελω να παω εξωτερικο(αυγουστο) αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω ακομα!
Για που μερια ?
Ελα μαζι μου την αλλη βδομαδα ;-)
Να σημειωσω κι εγω οτι μεχρι στιγμης ολα τα χρονια πηγαινα διακοπες σ'ενοικιαζομενα δωματια καθε χρονο και σε διαφορετικο μερος συνηθως.Το χωριο μου δυστυχως ειναι ορεινο οποτε και δεν το προτιμουσα τους καλοκαιρινους μηνες.
Φετος ομως εκανα ενα παλιο ονειρο πραγματικοτητα:αγορασα ενα τροχοσπιτο για να γυριζω απο μερος σε μερος(βαριεμαι ευκολα),παντα ομως σε οργανωμενα καμπινγκ γιατι εχουμε και οικογενεια...
aggelosmk2 (31-05-12), bill_m3 (31-05-12), Lambros46 (31-05-12), Panos 316T (01-06-12), Ptboul (01-06-12), z3 2.2 (31-05-12)