φίλε μιχάλη, εγώ ποτέ δεν έκανα επίθεση σε άτομα που δικαιολογούν τον μισθό που παίρνουν μέσα απο την εργασία τους.
ίσα ίσα, επειδή πληρώνω υπαλλήλους για να κάνουν την δουλειά μου, ξέρω να εκτιμώ αυτούς που εκτιμούν τα λεφτά που τους δίνω.
απο την άλλη, αναφέρθηκα σε ένα περιστατικό το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται, ενώ ταυτόχρονα είναι καθημερινό φαινόμενο σε πολλές υπηρεσίες.
και επειδή καταλαβαίνω το συμβάν στο 100% όταν πέρυσι είχα καταθέσει πινακίδες για δύο μήνες, τις οποίες πήγα και πείρα πίσω.
εκεί λοιπόν, άκουσα μια θεωρία σε ένα δωμάτιο με τρία άτομα που στην κυριολεξία καθόντουσαν χωρίς να κάνουν κάτι, το τι θα γινότανε αν 1000 άτομα έκαναν αυτό που έκανα και εγώ, και το τι συνωστισμός θα γινόταν στο γραφείο.
δλδ τώρα του απαντάς...ε θα δουλέψεις παραπάνω...ή δεν του απαντάς???
είμαι 14 χρόνια ενεργά στην εταιρεία μας, όπου τα 8 είχα συστηματικά να κάνω με τις υπηρεσίες, κάθε 10 μέρες. ειδικά όταν χτίζαμε, σχεδόν καθημερινά είμουν στο ΙΚΑ. να μην μιλήσω για τις πολεοδομίες, και το σύστημα που επικρατεί. ένα αίσχος και τπτ άλλο.
και για να κλείσω, για μένα τα μεγάλα αγκάθια του τόπου, ήταν, είναι, και ελπίζω να μην είναι στο μέλον, το δημόσιο - το πολιτικό σύστημα - τα σωματεία και ο συνδικαλισμός - και η απαξίωση της οποιαδήποτε ελεύθερης βούλησης.