Σελίδα 14 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

  1. #131
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι Έλληνες, πρωταθλητές εργασίας!
    30/5/2012

    Αποστομωτική απάντηση στην Ανγκελα Μέρκελ και στους υπόλοιπους επικριτές που μας χαρακτηρίζουν... τεμπέληδες, δίνει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης: Από τα στοιχεία του προκύπτει ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη και οι δεύτεροι στον κόσμο σε εργατοώρες και μάλιστα δουλεύουμε 600 ώρες τον χρόνο περισσότερο από τους Γερμανούς!

    Πιο αναλυτικά, τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν ότι ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος απασχολείται 2.017 ώρες ετησίως, καταλαμβάνοντας με την επίδοση αυτή την πρώτη θέση στην Ευρώπη και τη δεύτερη μεταξύ των 34 κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Ο μέσος Γερμανός εργαζόμενος δουλεύει 1.408 ώρες τον χρόνο. Δηλαδή, ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος δουλεύει 40% περισσότερο μέσα σε έναν χρόνο σε σύγκριση με τον μέσο Γερμανό εργαζόμενο!

    Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η μεγάλη διαφορά στις ώρες εργασίας ανάμεσα σε Έλληνες και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους οφείλεται στο ότι η ελληνική αγορά εργασίας αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που είναι αυτο-απασχολούμενοι και εργάζονται πολλές ώρες, στον μεγάλο αριθμό εργαζομένων μερικής απασχόλησης, όπως και στις περισσότερες ημέρες άδειας .

    Σε παγκόσμιο επίπεδο, ως πιο εργατικοί εργαζόμενοι αναδεικνύονταιοι Κορεάτες με 2.193 ώρες τον χρόνο. Στον αντίποδα βρίσκονται οι Ολλανδοί με 1.377 ώρες.

    ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
    μήπως οι ξένοι εστιάζουν στο 1εκ εργαζομένους που ξεκινάνε στις 8 και φεύγουν στις 2???
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  2. #132
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    6.125
    Thanked
    11985
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112872156

    και γ@μώ τα συστήματα...οι υποθηκοφύλακες παρακρατούσαν κατά το δοκούν κεφάλαια για βελτιώσεις...
    Και μπαίνεις μέσα να κάνεις έναν έλεγχο ή να ψάξεις κάτι και σου κάνει κάτι από 1900. Θέλεις αποΛύμανση όταν βγεις.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

    gant (30-05-12), Samaro (30-05-12), tmilatos (31-05-12)

  4. #133
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    6.125
    Thanked
    11985
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

  5. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

    Panos 316T (30-05-12)

  6. #134
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    6.186
    Thanked
    10611
    Rides
    1

    Προεπιλογή H δραχμή, οι μύθοι της και οι λύσεις

    Του Δημήτρη Μάρδα, αν. καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

    Μύθος 1ος. Θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων με την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ένθερμοι οπαδοί μίας τέτοιας επιλογής. Θα τρέξουμε τριάντα χρόνια πίσω σκιαγραφώντας τη σχέση εξαγωγών και απαξίωσης (υποτιμήσεις - διολισθήσεις) της δραχμής για να αποδείξουμε τον μυθικό χαρακτήρα αυτής της θέσης.

    Η ισοτιμία δραχμής/δολαρίου το 1980 ήταν 1 δολ. προς 42,64 δραχμές, το 1987, 1 δολ. προς 135,18 δραχμές και το 2000 ανερχόταν σε 1 δολ. προς 308,93 δραχμές.

    Η δραχμή λοιπόν κατά τη δεκαετία 1980 - 2000 απαξιώθηκε θεαματικά έναντι του δολαρίου, ενώ οι εξαγωγές μας με τα βίας διπλασιάσθηκαν από 5,1 δισ. δολ. σε 10,8 δισ. δολ. Από την άλλη, το εμπορικό μας έλλειμμα άγγιξε τα 18,6 δισ. το 2000 από τα 5,4 δισ. & το 1980.

    Η κατακόρυφη απαξίωση του ελληνικού νομίσματος δεν κατόρθωσε να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, κάτι που διαφαίνεται και από τα ανωτέρω στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο του 1980 - 1990, οι δύο υποτιμήσεις της δραχμής και οι διαρκείς διολισθήσεις συνοδεύονταν και από μέτρα προστασίας της ελληνικής οικονομίας, κάτι που εξέλειπαν πλήρως από τον Ιανουάριο του 1993.

    Πρώτο συμπέρασμα: Ο ταχύς ρυθμός απαξίωσης της δραχμής έως το 2000, σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας υπέρ της εγχώριας παραγωγής (έως το 1993) δεν ανέκαμψαν τις ελληνικές εξαγωγές με ρυθμούς ταχύτερους σε σχέση με τους αντίστοιχους των εισαγωγών.

    Οπότε, σύμφωνα με το πρόσφατο παρελθόν της χώρας μας, από πού πηγάζει η θέση ότι η επιστροφή στη δραχμή θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας;

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξαγωγές μας από το 2001 έως το 2008, υπό καθεστώς «σκληρού» ευρώ υπερδιπλασιάστηκαν (από 10,4 δισ. δολ. το 2001 σε 25,5 δισ. δολ. το 2008).

    Βέβαια μετά το 2002 παρατηρείται μία ραγδαία επιδείνωση του εμπορικού ελλείμματος της Ελλάδας, όχι όμως λόγω μείωσης των εξαγωγών (που εξακολούθησαν να αυξάνονται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με το παρελθόν), αλλά λόγω έξαρσης των εισαγωγών. Η αιτία όμως αυτής της εξέλιξης δεν εντοπίζεται μόνο στο ευρώ. Αλλοι παράγοντες (όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τιμές πετρελαίου, εισροές κεφαλαίων, έξαρση των δημόσιων δαπανών, αλλαγή του καταναλωτικού προτύπου κ.λπ.) φέρουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος ευθύνης της συγκεκριμένης εξέλιξης.

    Μύθος 2ος. Δεν πληρώνουμε το χρέος μας ή θα το πληρώσουμε μόνο σε δραχμές.
    Το άρθρο 27 της Σύμβασης της Βιέννης (που την επικυρώσαμε) αναφορικά με το «Δίκαιο των Συνθηκών», τονίζει ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται. Αυτό σημαίνει ότι η χώρας μας δεν μπορεί να κάνει χρήση του εσωτερικού της δικαίου για να αρνηθεί να ξεπληρώσει κράτη στο νόμισμα που συμφωνήθηκε.

    Συμπέρασμα: Ο,τι οφείλουμε στις κυβερνήσεις που μας δάνεισαν κράτη σε ευρώ θα το επιστρέψουμε σε ευρώ.

    Ως προς τους υπόλοιπους ιδιώτες πιστωτές μας, το Σύνταγμά μας όπως και κάθε Σύνταγμα πολιτισμένου κράτους προστατεύει εύλογα τους πιστωτές του. Αυτό φαίνεται κατακάθαρα στο άρθρο 94. Αρνηση ή αδυναμία πληρωμών οδηγεί, κατά το Σύνταγμά μας, στην εκποίηση της εμπορεύσιμης περιουσίας του Δημοσίου (αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ.), ό,τι δηλαδή προβλέπει το μνημόνιο!

    Βέβαια, κατά το Σύνταγμά μας πάλι, τους ιδιώτες μπορούμε να τους πληρώσουμε σε εθνικό νόμισμα, οπότε σε δραχμές. Αν ακολουθήσουμε αυτή την πεπατημένη, τότε όλοι οι ξένοι εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων θα ξεπληρώσουν τους δικούς μας εξαγωγείς σε δραχμές. Δεν είμαστε οι μόνοι ξύπνιοι στον πλανήτη! Να υπενθυμίσουμε ότι εξαγωγές μας είναι πολύ λιγότερες απΆ ό,τι οι εισαγωγές. Οποτε, ας αναλογιστούν οι ένθερμοι οπαδοί τέτοιων εύκολων λύσεων, τι θα σημαίνουν όλα τα ανωτέρω για τη χώρα!
    https://www.kerdos.gr/default.aspx?i...tml_newsletter

  7. The Following 7 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

    gnx (30-05-12), joseph (30-05-12), Nino (30-05-12), Panos 316T (30-05-12), PANOS-E60 (30-05-12), Samaro (30-05-12), Stathis (30-05-12)

  8. #135
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Δώστε χρόνο στην Ελλάδα
    30/5/2012

    Μια ομάδα αποτελούμενη από 50 κορυφαίους οικονομολόγους, πρώην πρωθυπουργούς και ευρωβουλευτές απευθύνει έκκληση στη δημοσιότητα και τον πολιτικό κόσμο να μην αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει.

    Σε πείσμα της κυρίαρχης άποψης στον ευρωπαϊκό Βορρά που βλέπει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, αν όχι και εκτός ΕΕ, μια ομάδα 50 επωνύμων Ευρωπαίων αρνείται να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και καλεί τους ηγέτες της Ευρώπης να την αποτρέψουν. Η έκκλησή τους δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο. Μεταξύ των υπογραφόντων είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Χανς Άιχελ, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο και ο Γερμανός οικονομολόγος Πέτερ Μπόφινγκερ.

    Οι υπογράφοντες επισημαίνουν ότι αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που πιστεύουν ότι η ευρωζώνη θα μπορούσε χωρίς προβλήματα να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το χώρο του κοινού νομίσματος. «Εμείς, αντίθετα, πιστεύουμε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα συνεπαγόταν μια πολιτική και οικονομική καταστροφή» αναφέρουν στην έκκλησή τους οι Ευρωπαίοι, προσθέτοντας ότι οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί διάσωσης δεν προσφέρουν σίγουρη προστασία.

    Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν καταστροφή

    «Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα μπορούσε να προκαλέσει την διάλυση όλης της ευρωζώνης, κάτι που θα οδηγούσε σε βαθιά ύφεση και θα είχε ως συνέπεια μια νέα παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση» αναφέρουν οι 50 στην έκκληση τους, ζητώντας από τους Ευρωπαίους ηγέτες να δώσουν στην Ελλάδα την ευκαιρία να επιστρέψει στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, εντός της ευρωζώνης. Ότι η πολιτική λιτότητας ήταν καταδικασμένη στην αποτυχία είναι στο μεταξύ αδιαμφισβήτητο, διευκρινίζουν οι υπογράφοντες, καλώντας τον πολιτικό κόσμο να βρει μια συμβιβαστική λύση που θα εγγυάται το δημοσιονομικό νοικοκύρεμα, αλλά θα προφέρει και περισσότερο χρόνο στην Αθήνα για να αποπληρώσει τα χρέη της στο ΔΝΤ και στους εταίρους της.

    Οι περισσότεροι υπογράφοντες είναι μέλη του think tank «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR), στο οποίο ανήκουν ο Τζορτζ Σόρος, ως ιδρυτής του φόρουμ, ο Γιόσκα Φίσερ και ο Μπράιαν Ένο, οι οποίοι όμως δεν συνυπογράφουν την έκκληση.

    ΠΗΓΗ: Deutsche Welle
    https://www.real.gr/DefaultArthro.as...50005&catID=11



    Κάτι αρχίζει να φαίνεται στο βάθος του τούνελ !!

    Κάτι που δείχνει ό,τι το μήνυμα διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού παραλήφθηκε στο εξωτερικό !

    Απομένει τώρα, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε για την επαναφορά μας . Αυτή τη φορά σε σωστό δρόμο.
    Δεν θα μας χαρίσουν τίποτα οι ξένοι και κυρίως, δεν θα μας χαρίσουν την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια μας .

    Είμαστε και πρέπει να παραμείνουμε στην ενωμένη ευρώπη, γιατί " η Ελλάδα ειναι η Ευρώπη " !

    Ας μην περιμένουμε απο τους πολιτικούς μας τίποτα . Αυτοί (όλοι ) αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ανάξιοι του λαού που κυβερνούν !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 30-05-12 στις 12:30

  9. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

    Kostas_1 (30-05-12), Nino (30-05-12), Panos 316T (30-05-12), pilot (31-05-12)

  10. #136
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    το θέμα είναι να βρούμε και την δουλειά για να δουλέψουμε, μιας και οι πολιτικοί έχουν ισσοπεδώσει τα πάντα...
    αν δεν κάνουν ριζικές αλλαγές ΧΘΕΣ, είναι τελειωμένη η κατάσταση...η ελληνική αγορά φυτοζωεί στην κυριολεξία...
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  11. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    joseph (30-05-12), Ptboul (30-05-12)

  12. #137
    Εγγραφή
    21-12-10
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    828
    Thanked
    627
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του Δημήτρη Μάρδα, αν. καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

    Μύθος 1ος. Θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων με την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ένθερμοι οπαδοί μίας τέτοιας επιλογής. Θα τρέξουμε τριάντα χρόνια πίσω σκιαγραφώντας τη σχέση εξαγωγών και απαξίωσης (υποτιμήσεις - διολισθήσεις) της δραχμής για να αποδείξουμε τον μυθικό χαρακτήρα αυτής της θέσης.

    Η ισοτιμία δραχμής/δολαρίου το 1980 ήταν 1 δολ. προς 42,64 δραχμές, το 1987, 1 δολ. προς 135,18 δραχμές και το 2000 ανερχόταν σε 1 δολ. προς 308,93 δραχμές.

    Η δραχμή λοιπόν κατά τη δεκαετία 1980 - 2000 απαξιώθηκε θεαματικά έναντι του δολαρίου, ενώ οι εξαγωγές μας με τα βίας διπλασιάσθηκαν από 5,1 δισ. δολ. σε 10,8 δισ. δολ. Από την άλλη, το εμπορικό μας έλλειμμα άγγιξε τα 18,6 δισ. το 2000 από τα 5,4 δισ. & το 1980.

    Η κατακόρυφη απαξίωση του ελληνικού νομίσματος δεν κατόρθωσε να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, κάτι που διαφαίνεται και από τα ανωτέρω στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο του 1980 - 1990, οι δύο υποτιμήσεις της δραχμής και οι διαρκείς διολισθήσεις συνοδεύονταν και από μέτρα προστασίας της ελληνικής οικονομίας, κάτι που εξέλειπαν πλήρως από τον Ιανουάριο του 1993.

    Πρώτο συμπέρασμα: Ο ταχύς ρυθμός απαξίωσης της δραχμής έως το 2000, σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας υπέρ της εγχώριας παραγωγής (έως το 1993) δεν ανέκαμψαν τις ελληνικές εξαγωγές με ρυθμούς ταχύτερους σε σχέση με τους αντίστοιχους των εισαγωγών.

    Οπότε, σύμφωνα με το πρόσφατο παρελθόν της χώρας μας, από πού πηγάζει η θέση ότι η επιστροφή στη δραχμή θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας;

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξαγωγές μας από το 2001 έως το 2008, υπό καθεστώς «σκληρού» ευρώ υπερδιπλασιάστηκαν (από 10,4 δισ. δολ. το 2001 σε 25,5 δισ. δολ. το 2008).

    Βέβαια μετά το 2002 παρατηρείται μία ραγδαία επιδείνωση του εμπορικού ελλείμματος της Ελλάδας, όχι όμως λόγω μείωσης των εξαγωγών (που εξακολούθησαν να αυξάνονται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με το παρελθόν), αλλά λόγω έξαρσης των εισαγωγών. Η αιτία όμως αυτής της εξέλιξης δεν εντοπίζεται μόνο στο ευρώ. Αλλοι παράγοντες (όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τιμές πετρελαίου, εισροές κεφαλαίων, έξαρση των δημόσιων δαπανών, αλλαγή του καταναλωτικού προτύπου κ.λπ.) φέρουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος ευθύνης της συγκεκριμένης εξέλιξης.

    Μύθος 2ος. Δεν πληρώνουμε το χρέος μας ή θα το πληρώσουμε μόνο σε δραχμές.
    Το άρθρο 27 της Σύμβασης της Βιέννης (που την επικυρώσαμε) αναφορικά με το «Δίκαιο των Συνθηκών», τονίζει ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται. Αυτό σημαίνει ότι η χώρας μας δεν μπορεί να κάνει χρήση του εσωτερικού της δικαίου για να αρνηθεί να ξεπληρώσει κράτη στο νόμισμα που συμφωνήθηκε.

    Συμπέρασμα: Ο,τι οφείλουμε στις κυβερνήσεις που μας δάνεισαν κράτη σε ευρώ θα το επιστρέψουμε σε ευρώ.

    Ως προς τους υπόλοιπους ιδιώτες πιστωτές μας, το Σύνταγμά μας όπως και κάθε Σύνταγμα πολιτισμένου κράτους προστατεύει εύλογα τους πιστωτές του. Αυτό φαίνεται κατακάθαρα στο άρθρο 94. Αρνηση ή αδυναμία πληρωμών οδηγεί, κατά το Σύνταγμά μας, στην εκποίηση της εμπορεύσιμης περιουσίας του Δημοσίου (αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ.), ό,τι δηλαδή προβλέπει το μνημόνιο!

    Βέβαια, κατά το Σύνταγμά μας πάλι, τους ιδιώτες μπορούμε να τους πληρώσουμε σε εθνικό νόμισμα, οπότε σε δραχμές. Αν ακολουθήσουμε αυτή την πεπατημένη, τότε όλοι οι ξένοι εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων θα ξεπληρώσουν τους δικούς μας εξαγωγείς σε δραχμές. Δεν είμαστε οι μόνοι ξύπνιοι στον πλανήτη! Να υπενθυμίσουμε ότι εξαγωγές μας είναι πολύ λιγότερες απΆ ό,τι οι εισαγωγές. Οποτε, ας αναλογιστούν οι ένθερμοι οπαδοί τέτοιων εύκολων λύσεων, τι θα σημαίνουν όλα τα ανωτέρω για τη χώρα!
    https://www.kerdos.gr/default.aspx?i...tml_newsletter


    να συνυπολογίσουμε όμως οτι επειδή ακριβώς αυτά θα συμβούν και σε άλλες χώρες που θα πάθουν τα ίδια λόγω του ντόμινο που θα γίνει, υπάρχει σοβαρότατη περίπτωση να μας πάρουν ''φίφες'' για να μην πάμε σε δραχμή και να το δουν λίγο αλλιώς το θέμα!

  13. The Following User Says Thank You to Cobalt For This Useful Post:

    Panos 316T (30-05-12)

  14. #138
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    πάντως εγκρίθηκε η ανακεφαλαιποίηση των τραπεζών...18 δις θα πέσουν, και ήδη τρέχουν προγράμματα για αγορές πρώτων υλών...μέχρι και 200.000 απ'ότι άκουσα, εκ των οποίων ο προμηθευτής θα κόβει το τιμολόγιο, ο αγοραστής θα το πηγαίνει στην τράπεζα, και αυτή με την σειρά της θα δίνει δίγραμμη επιταγή στον πρώτο...
    για 4 χρόνια είναι το συγκεκριμένο, με 4%.
    καλή κίνηση, και πιστεύω να ανοίξουν και διάφορα άλλα προγράμματα. το θέμα είναι τι γίνεται με τους καταναλωτές. αν αυτοί δεν έχουν λεφτά, όποιο πρόγραμμα και να βγάλουν, δεν λύνει το πρόβλημα.
    2 πελάτες ήδη σήμερα είναι να μου στείλουν τι ακριβώς θέλουν, για να εκδόσω προτιμολόγιο. έτσι το έμαθα.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  15. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    Panos 316T (30-05-12), Ptboul (31-05-12), S8N (30-05-12)

  16. #139
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως εγκρίθηκε η ανακεφαλαιποίηση των τραπεζών...18 δις θα πέσουν, και ήδη τρέχουν προγράμματα για αγορές πρώτων υλών...μέχρι και 200.000 απ'ότι άκουσα, εκ των οποίων ο προμηθευτής θα κόβει το τιμολόγιο, ο αγοραστής θα το πηγαίνει στην τράπεζα, και αυτή με την σειρά της θα δίνει δίγραμμη επιταγή στον πρώτο...
    για 4 χρόνια είναι το συγκεκριμένο, με 4%.

    καλή κίνηση, και πιστεύω να ανοίξουν και διάφορα άλλα προγράμματα. το θέμα είναι τι γίνεται με τους καταναλωτές. αν αυτοί δεν έχουν λεφτά, όποιο πρόγραμμα και να βγάλουν, δεν λύνει το πρόβλημα.
    2 πελάτες ήδη σήμερα είναι να μου στείλουν τι ακριβώς θέλουν, για να εκδόσω προτιμολόγιο. έτσι το έμαθα.
    Εχουμε να δούμε πάλι.... Monkey Business !!

  17. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

    Nino (30-05-12), Ptboul (31-05-12)

  18. #140
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε να δούμε πάλι.... Monkey Business !!
    δε νομίζω να έχουμε τα ίδια χάλια των επιδοτήσεων...προσωπικά αν εγκριθούν οι δυο μου οι πελάτες, εμένα με συμφέρει. και τα λεφτά μου θα έχω εξασφαλισμένα, και το κυριότερο, ότι οι επαγγελματίες βλέπουν την ελπίδα να κάνουν αγορές για να συνεχίσουν να δουλεύουν.

    το είχα πεί και παλαιότερα. το τρένο της ανάπτυξης θα είναι με λίγα βαγόνια, και θα περάσει πάρα πολύ γρήγορα. αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το προλάβουμε και να πηδήσουμε πάνω του.
    ειδάλως, είμαστε τελειωμένοι.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  19. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (30-05-12), joseph (30-05-12), pilot (31-05-12), Ptboul (31-05-12)

Σελίδα 14 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP