Φέτος ο φόρος πολυτελείας (για 2000cc και πανω)για αμάξι του 2002 θα είναι το ίδιο με πέρυσι η πιάνει μείωση παλαιοτητας (10ετια).
ναι
οχι
Φέτος ο φόρος πολυτελείας (για 2000cc και πανω)για αμάξι του 2002 θα είναι το ίδιο με πέρυσι η πιάνει μείωση παλαιοτητας (10ετια).
Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα νομίζω...Από μείωση (δεν το πιστεύω και πολύ) μέχρι πολύ μεγάλη αύξηση...Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και να έχουμε τύχη για να μην πληρώσουμε μία περουσία χωρίς λόγο...Η παλαιότητα στα 02 σύμφωνα με την 10ετια που λένε πιάνει δλδ δεν θα πληρώσεις κανονικά...Εν μέρη είσαι τυχερός αφού γλυτώνεις τα 270 που θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι....(περίπου 3 τεπόζιτα βενζίνη ! )
Panos 316T (16-05-12)
Το έκανα σήμερα - έβγαλα ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ πινακίδα για ΜΙΑ ημέρα (ετσι γράφει επάνω το χαρτόνι)
Πήγα με φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας (για να δουν τον αριθμό πλαισίου) και μου βγάλανε μια χαρτονένια (με το γράμμα Μ στα αριστερά, σφραγίδα ΔΟΥ, υπογραφή υπαλλήλου και γράφει ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ: 05.06.2012
Ο υπάλληλος μου ζήτησε να την επιστρέψω οταν "ολοκληρώσω" την δουλειά μου!
Δεν είχε άλλους στο γραφείο, για μένα χρειάστηκε 8 λεπτά.
Πλήρωσα 4 ευρώ στο ταμείο της ΔΟΥ!
Τωρα, να πω την αμαρτια μου, αυτο το χαρτόνι, "αντιγράφεται" ευκολα για καμια "μερούλα" παραπάνω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 30-05-12 στις 14:17
...
![]()
![]()
...Αντωνη εσωσες πολυ κοσμο!!!!
εχτες που μιλουσαμε ειδες που λεγαμε οτι εχουμε καιρο να δουμε Μ προσωρινης κυκλοφοριας....τελικα χρειαστηκε δικαιολογια τυπου " παω φαρμακα στην αρρωστη γιαγια στο χωριο"???
ΥΣ...ξερετε,αμα παρει ο πατρινος Μ θα το κανει ετσι:
![]()
alexm (30-05-12), katsaraios (30-05-12)
τι δικαιολογια εδωσες για να παρεις την προσωρινη αδεια???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 30-05-12 στις 22:37
...
αυτό το να γκρινιάξει δεν καταλαβαίνω...η δουλειά του είναι του παλιομλκ.
του χάλασες φαίνεται την ηρεμία, και του απέσπασες την προσοχή την ώρα που ατένιζε το μέλον του παρέα με το καφεδάκι.
sympether with chiefτης