Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 199

Θέμα: Μ3 Ε30 PROJECT

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Επικοινώνησε με την ca-automotive στην Αγγλία

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (30-05-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επικοινώνησε με την ca-automotive στην Αγγλία
    +1
    Εχω ψωνισει απειρες φορες και ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι!

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool .....

Εχω να σου προτεινω αρκετες εταιρειες και πολλες φτιαχνουνε ακριβη αντιγραφα DTM parts πανακριβα αλλα αυτο που θελεις τιμολογιακα ειναι μια πολυ καλη και κορυφαια εταιρεια αλλα οχι η καλυτερη αλλα θα κανεις την δουλεια σου,''οπου χαρα η Βασιλω πρωτη'' οταν προκειται για Μ3 Ε30 το παθος μου ελπιζω να σε βοηθησα!

www.muzzimotorsport.com
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 30-05-12 στις 07:13
    insane in the ///Midbrain

5. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (30-05-12), Panos 316T (30-05-12), Stathis (30-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω να σου προτεινω αρκετες εταιρειες και πολλες φτιαχνουνε ακριβη αντιγραφα DTM parts πανακριβα αλλα αυτο που θελεις τιμολογιακα ειναι μια πολυ καλη και κορυφαια εταιρεια αλλα οχι η καλυτερη αλλα θα κανεις την δουλεια σου,''οπου χαρα η Βασιλω πρωτη'' οταν προκειται για Μ3 Ε30 το παθος μου ελπιζω να σε βοηθησα!

www.muzzimotorsport.com
    επειδη το 30 αρι το τουρμπατο δεν ειναι κατι καλο απο θεμα φανοποιειας,αν ηταν για το μ3 ε30 που φτιαχνω το σιγουρο ηταν οτι θα επερνα τα καλυτερα!!!!

ουτως η αλλως οταν τα παρω ολα αυτα που θελω το αμαξι θα το ξαναβαψω,οποτε τυχον ατελειες θα διορθοθουν.

θα ηθελα να σε παρακαλεσω για τις 2 εταιρειες που εχω αναφερει οτι εχουν αυτα που θελω ,επειδη εγω γνωριζω τα αγγκλικα του greek kamaki αν μπορεις να εποικοινωνησεις μαζι τους με ενα μαιλ η τηλεφωνικος να δεις πως γινετε η παραγγελια,ητοι προκαταβολη η ολικη εξοφληση ...να μαθουμε αν υπαρχουν ετοιμα η θα τα φτιαξουν τωρα και ποσος ειανι αυτος ο καιρος;;μεταφορικα εξοδα;; και ποσος χρονος για να ερθουν;;

γενιως εγω θα ηθελα να τα εχω εως 15 ιουνιου αλλα και να μην τα εχω δεν θα τα βαψω μαυρα...

μπορεις να με εξυπερετησεις;;;please!!!

εχεις να μου προτεινεις κατι για carbon πορτες και πανελ;;;; αλλα κατι σχετικα οικονομικο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamatis m3 e30 : 30-05-12 στις 11:35

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile ......

Για ριξε μια ματια στο παρακατω link,μολις ξεμπλοκαρε μετα απο επιθεση hacker.

Nομιζω σε φτιαχνω τρελα απο τιμες και ποιοτητα.Η εταιρεια ειναι εγγυημενη μην αμφιβαλεις καθολου και ειναι απο Ευρωπη και οχι Αμερικη με τρελα ταχυδρομικα και τελωνειο.

www.vinkmotorsport.com
    insane in the ///Midbrain

8. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (01-06-12), black_beauty (01-06-12), nikos1400 (01-06-12), stamatis m3 e30 (01-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για ριξε μια ματια στο παρακατω link,μολις ξεμπλοκαρε μετα απο επιθεση hacker.

Nομιζω σε φτιαχνω τρελα απο τιμες και ποιοτητα.Η εταιρεια ειναι εγγυημενη μην αμφιβαλεις καθολου και ειναι απο Ευρωπη και οχι Αμερικη με τρελα ταχυδρομικα και τελωνειο.

www.vinkmotorsport.com

Πμμμμμμμμμ.....

Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα σας!! η γριουλα αρχιζει και δειχνει τα δοντια της...

0-400 in 11,9 sec !!!!!!!!!!! το αφεντικο της κατηγοριας true street 12 ειναι εδω!!!

το σαββατο στα δοκιμαστικα εκοψε κεντρικο ,οπου αλλαχτηκε και το αμαξι εκανε φυλαγμενα περασματα μεχρι την κυριακη που θα ξεκιναγανε τα ζευγαρια και θα ηταν nok out ... ετσι λοιπον ως τελευταιος χρονος το ζευγαρι μου ηταν με τον πρωτο χρονο ητοι με το πολυ καλο σταρλετ του φραχτη.

χαμηλη πιεση,φουσκωμενα λαστιχα με 10 πιεση και ο θεος βοηθος!!!

εκκινηση και πεταγομε αρκετα οπου και κταληξαμε με μια κολονα διαφορα και χρονο 11,9 με 2,068 το 18αρι(κακο),δυστηχως ομως αποκλειστικα απο την εραιτερω διαδικασια παροτι νικησα διοτι εσπασα το οριο των 12 sec!!

τι να κανω ....αγριευω αμα βλεπω φαναρι!!!!!

Uploaded with ImageShack.us

11. The Following 6 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

alexk (25-06-12), bill_m3 (27-06-12), Kostas_1 (27-06-12), Lambros46 (25-06-12), Panos 316T (25-06-12), Vassilis ///M (25-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP