"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Νασο κι εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα να κρατησεις το Μ3 καθως:
α) ειναι το αμαξι σου, ξερεις σε τι κατασταση ειναι το προσεχεις και το εχεις σε αριστη κατασταση.
β) το Μ3 ειναι πιο εμπορικο (οσο εμπορικο ειναι αυτην την περιοδο ενα αυτοκινητο 3200+ κυβικων)
γ) πιο πρακτικο μιας και εχει 5 θεσεις
δ) το δικο σου εχει τον πιο ωραιο συνδυασμο χρωματων (υποκειμενικη αποψη)
ε) κατ'εμε ειναι πιο αλητικο
στ) μπορει να συνδυασει και ενα ταξιδι αλλα και μια αλητικη βολτα ευκολοτερα απ'οτι το Ζ4 μιας και το Ζ4 (οσον αφορα το ταξιδι) ειναι πολυ πιο στεναχωρο και με πολυ περιορισμενους χωρους
ζ) ειναι το ονειρο μου μια μερα να αγορασω ενα Μ3 Ε46![]()
![]()
alexk (28-05-12), EVERGET (28-05-12), Panos 316T (29-05-12), Vassilis ///M (28-05-12)
Παντως κι εγω που οδηγησα ενα Ζ4 schnitzer του 09 καπου στα 160 με τον λιγο αερα που ειχε, το αμαξι με φοβησε. Ποιος ξερει ομως...
EVERGET (28-05-12)
ρε ΜΒΧ, θα μας κρατήσεις κι άλλο σε αγωνία ?
Κοροιδεύεις εκ του ασφαλούς ε ? Εσύ θα είσαι την Κυριακή με την κυρά και τα κουτσούβελα και θα ψήνεις παιδάκια στον κήπο ... Εμείς θα είμαστε νηστικοί 12 ώρες πριν ξεκινήσει το bobsledge 530 γιά Πόρους και θα κρατάμε την ταυτότητα δαγκωμένη στο δρόμο.
Νασο σορυ γιά το οφ τοπικ, αλλά έπρεπε να του απαντήσω του χαβαλέ.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Kostas_1 (28-05-12)
Αγαπητέ Πάνο,
'Εχω να πώ τα εξής:
Ο Νάσος ανέφερε ότι το αυτοκίνητο στα 130-150 χιλιόμετρα την ώρα παρουσίαζε κάποια αστάθεια. Sorry, αλλά σε αυτές τις ταχύτητες δεν νομιζω ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορούν να περάσουν πάνω από αυτό που οι Αγγλοσάξωνες αποκαλούν road undulations χωρίς να σου δώσουν μία (ψιλο)τρομάρα. Γι'αυτό άλλωστε και το Γερμανικό auto motor und sport έδωσε στο αυτοκίνητο 3/5 αστέρια, με τη λέξη risiko στις δύο, τρείς προτάσεις της αξιολόγησης.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ σκληρό, όχι όμως πιό σκληρό είναι ένα τρίλιτρο με 18αρες και runflat. Αλλά επειδή είδα κάπου μία αναφορά σε S2000, το Ζ4 Μ κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορεί και φρενάρει σωστά, σε αντίθεση με το χόντα που λόγω του ιδιαιτερα παρεμβατικού ABS κάνεις το σταυρό σου.
Μπορεί όμως να βελτιωθεί με μία πιό ρυθμίσιμη ανάρτιση.
Όσον αφορά το τιμόνι, η υδραυλική κρεμαγιέρα του coupe, η πιό γρήγορη μέχρι την άφιξη του 1Μ και ελαφρά πιό γρήγορη απο του roadster από ότι θυμάμαι, δεν έχει σε αίσθηση καμία σχέση με την ηλεκτρική του απλού.
Εάν βάζεις στο ζύγι θέσεις, γιατι το κουπε έχει πορτ μπαγκαζ, άστο. Εγώ όταν το πήρα καινουργιο το 07 κοιτούσα μόνο διθέσια.
Εχει και ενα space grau ο Σπανός νομίζω με 19000 χλμ, δείχνει καινουργιο.
Ένα κουσούρι έχει το αμάξι, σπάνε οι βίδες της δεξιάς βάσεις της μηχανής. Ή βάζεις τις βιδες του Z4 GT3, ή θα σου δώσω εγώ ενισχυμένες βίδες της McMaster Carr που έχω.
5555 (28-05-12), EVERGET (28-05-12), lpapostolis (04-06-12), manos///3 (29-05-12), Monsta (28-05-12), Panos 316T (29-05-12), PANOS-E60 (28-05-12), S8N (28-05-12), Thomelef (28-05-12), Z4 DCT (28-05-12)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2491852/
11,5Κ χλμ του 06? μα καλά μόνο για πιπί το έβγαζε ο ιδιοκτήτης?
Κουκλί φαίνεται !